Nedávno jsem měla možnost vyzkoušet dětský šampon Bübchen Baby na vláscích svého prcka, a musím říct, že jsem byla mile překvapená. Šampon je opravdu jemný a cítím, že o vlásky i pokožku hlavy mého drobečka pečuje s maximální láskou a ohleduplností. Když jsem ho použila poprvé, okamžitě mě zaujala příjemná vůně heřmánku – není přehnaně silná, ale krásně jemná, přesně taková, jakou bych od dětského přípravku čekala.
Co se mi na něm líbí nejvíc, je jeho šetrnost. Náš malý často reaguje na různé přípravky podrážděním, ale s tímto šamponem jsme se tomu vyhnuli. Navíc jsem si všimla, že po umytí byly vlásky jemné, lesklé a hlavně se daly snadno rozčesat (žádné slzičky!). Vypadá to, že šampon vlásky posiluje, a navíc ani při šplíchnutí do očí nezpůsobil žádné pálení – velký plus pro každou maminku!
Dalším plusem pro mě bylo, že je bez silikonů a barviv. Je pro mě důležité, aby se na citlivou pokožku mého miminka nedostávaly žádné zbytečné chemikálie. A věřím, že i to pH neutrální složení k tomu přispívá, protože jeho pokožka vypadá stále spokojeně.
Když jsem si o značce zjistila víc, potěšilo mě, že produkty Bübchen mají doporučení nejen od německých porodních asistentek, ale i lékařů. Bübchen má dlouhou tradici a dbá na přírodní složky, což mi dodává důvěru, že opravdu ví, co dělá. Mám pocit, že používám něco, co bylo vyvinuto s ohledem na zdraví dětí, což pro mě jako maminku moc znamená.
Celkově jsem se šamponem velmi spokojená a můžu ho doporučit všem maminkám, které hledají jemný, šetrný, a přitom účinný přípravek na vlásky svých ratolestí.