Pár kousků jsme 4.9. donesli do školky ostatním spolužákům. Děti si croissanty odnesly domů, ale obdržela jsem feedback a neobjevila se jediná stížnost. Což mohu potvrdit i za nás, dospělé, na které taky vyšlo 😄. S manželem jsme se shodli, že nejchutnější je vanilkový. Sladký tak akorát, náplň ovšem rozložená jen ve středu. Čokoládový je hrozně moc sladký, hodí se spíše jako dezert, než jako svačina. Ale náplň je rozložená jak ve středu, tak v obou růžcích croissantu. Meruňkový je daleko za oběma předešlými. Chuť nenadchne, neurazí. I dětem chutnaly nejméně. Což ale musím vypíchnout jako obrovské plus croissantů Bauli oproti značkové konkurenci, to je chuť a konzistence těsta. Chuťově není vůbec kyselý, ale velmi chutný. Krásně voní po kvásku a je měkké až péřové a nedrobivé konzistence. Opravdu vynikající těsto. Za týden jedeme na dovolenou, bohužel již nic nezbylo, ale jakmile na ně narazíme v obchodě, nakoupíme si zásobu. Což je mínus výrobku. V obchodech, které máme na Třinecku dostupné, croissant Bauli není k sehnání. Ale my se nevzdáme. Za dobrotou si zajedeme 😄 .