Holky, máte nebo měla jste některá tuto diagnózu? Probihalo těhotenství v pořádku a rodily jste přirozeně nebo plánovanou sekci?
@adelyi myslím, že obojí......vysvětlovali mi taky, že díky tomuto problému nejsou napojené cévy tak přímo...já už si to moc nepamatuji...ale mimo...proto dítě není vyživováno v pořádku....několikrát týdně jsem musela chodit na dopplery….byla jsem i hospitalizovaná...někdy byly hraniční, někdy podhraniční...udělali mi císař z důvodu ohledu na dítě, ne na mě...že nerostlo, pro jeho bezpečí...aby neprocházelo stresem porodu... v jakém ty jsi nyní týdnu a jak je miminko veliké?
@adelyi Ja mela velamentozni upon pupecniku v druhem tehotenstvi, ale prislo se na to az pri porodu. Do te doby jsem o tom vubec netusila a evidentne ani doktori, nikdo se o tom vubec nezminil. Maly se narodil v 39 tt po spontannim prasknuti vody prirozenou cestou, mel jen 2x omotanou pupecni snuru kolem krku, ale byl jinak uplne v poradku.
@adelyi Ahoj, mne dnes stanovili velamentozny upon pupocnika.Prosim ta,ako sa zachovali lekari? Sleduju babo castejsie? Naplanovali ti cisarsky? Budem rada,ak si budem mat s kym napisat,stale som z toho v soku. Dakujem.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@adelyi sekcí , 5 týdnů před termínem. Ale u mě byljwsrě problém tlak