Ahoj holky, včera jsem měla TP, bohužel celou rodinu - včetně mě - skolila střevní chřipka. Už mám celkem intenzivní poslíčky, tak se děsím, aby se nerozjel porod. Zažil jste někdo podobnou situaci? Díky.
Ja teda par dnu pred porodem mela takovou behavku no az des. Prisla nahle takze jsem to pricitala fakt tomu porodu, pry se tim telo cisti. Tesne pred porodem uz to odeslo.
Ja jsem mela pri porodu salmonellozu. Puvodne si mysleli, ze je to strevni chripka, ze se brzy spusti porod.
Nemusí to byt chripka, telo se jen muze uz "cistit" pred porodem 😉
Ja se totalne dos💩💩 a poblula a za par hodin se mi maly narodil 😁
Já rodila prostřední dítko s chřipkou. Ne tedy střevní, ale stejně to byl mazec ☹️ 3dny před porodem horečky 39, takový ten kašel který nejde zastavit, a total ucpaný nos. Takže nějaké prodýchávání u kontrakcí nehrozilo. Nerada na to vzpomínám, rodila jsem 2 dny. Ale třeba už má autorka po porodu 😊
Ahoj holky, díky za Vaše odpovědi, přečetla jsem si je až teď 🙂. Cca 12 hodin po položení dotazu se narodil náš syn Štěpán - takže šlo skutečně o začátek porodu 🙂.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Říká se, že průjem je před porodem běžný a často je i spouštěčem porodu... Je to nepříjemný ale zvládnete to i tak 😉.