Špinění po Clotrimazolu v 11.tt. Máte zkušenost?

21. únor 2021

Chci se zeptat zda nemá někdo zkušenost se špiněním po zavádění clotrimazolu na kvasinkovou infekci aktuálně jsem v 11. Týdnu a už asi týden mám kvasinkovou infekci, které se absolutně nedalo zbavit přírodní cestou, takže mi doktor napsal clotrimazol zevnitř i z vnějšku. Jenže už ten první den jsem měla trochu růžový výtok a aktuálně teda červený, ale není to jakoby hodně krve vždycky jenom párkrát za den zjistím že je trochu načervenalý. Ve starších diskusích třeba z roku 2013 jsem se dočetla, že je to absolutně normální, že je to reakce na ten clotrimazol a není to vůbec z dělohy od miminka ale jakoby z poševní sliznice. No nevím teď poraďte máte s tím někdo zkušenost prosím? Nechci zbytečně letět v neděli večer někam na pohotovost. 1 dítě už dávno spí, nemá kdo pohlídat a nejbližší pohotovost je kvůli covidu zavřená....
Samozřejmě zase nechci nic podcenit tak já nevím hysterčili by jste, nebo byste počkali do pondělí do rána?

autor
21. únor 2021

Jo ještě si mám zavádět tabletu dnes, tak se bojím a navíc jsem vysadila kvůli tomu Gynprodyl...to jsem ještě zapomněla napsat

b91
21. únor 2021

Ahoj, nezavádíš to tou tyčinkou, že ne?

autor
21. únor 2021

@b91 nene psali, že ne právě kvůli poranění. I tak mám teda nehty, ale to už bych špinila třeba i po tom Gynpro , ten taky zavádím

b91
21. únor 2021

Supr, tyčka se nesmí 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru