Holky dotaz:
S přítelem sme se dohodly že půjdeme na umělé oplodnění jelikož ani druhá inseminace nevyšla a ani se nedivím když morfologie byla 0 s ! Ale teď k dotazu můžete mi napsat co nás čeká na co se připravit a musí u toho být partner nebo stačí když tam budu sama? Mám s toho tak trošku strach :( můžete mi poradit uklidnit děkuji moc.
Jinak moje anamneza je taková že mám jen jeden vejcovod průchodny. oba Vaječníky a v obouch se tvoří folikuly... Akorát přítel má špatný kspermiogram má teratozoospermie před půl rokem morfologie 4% a teď 0 :'( ale prý při umělém oplodnění to nevadí že oni vyberou Ty se kterýma se dá vajíčko oplodnit. Děkuji za Vaše odpovědi 🙂 jinak chodíme do reprofitu v Ostravě k MUDr hlistoveNěkzkušenpodobnou jako já? A vyšlo vám to? Děkuji za přečtení a případně odpovědi
@weewisek A proč sis nepřečetla postupy na webu Reprofitu? https://www.reprofit.cz/lecba-ivf/faq-nejcastej... Na první konzultaci se všechno dozvíš a můžeš se na cokoli zeptat. Na vyšetření můžeš chodit s partnerem nebo i bez, stejně tak až on půjde odevzdat vzorek, může tam být sám nebo můžeš být s ním. Všechno je o domluvě. Pokud máte špatný spermiogram, počítejte s příplatkem za ICSI nebo PICSI.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj já všude chodila sama. Manžel se mnou byl akorát při odběru vajíček,protože stejně odevzdával spermio a pak při vloženi. Ničeho se neboj bude to dobré oni vyberou ty pravý