Kašel v těhotenství. Co vám pomohlo?

26. bře 2022

Ahoj ženy,
druhý den mě trápí dusivý, dráždivý suchý a fakt úmorný kašel, kdy se mi z kašle neustále zvedá žaludek 🤢 a už mě fest bolí břicho.. pořád mě to hodně bolestivě škrábe v krku, bez teploty, rýmy atd. Jsem momentálně ve 12 týdnu. Zítra se do lékárny nedostanu, až v pondělí a upřímně netuším o co si říct, na kašel jinak vůbec netrpím 🤷‍♀️ obzvlášť takhle v těhotenství 🤦‍♀️ a kdyby bylo něco co by mi mohlo pomoct alespon do pondělka se neudusit z babských rad třeba, bylo by to super 🙏 co vám pomohlo? 🙏

nazka
26. bře 2022

Cucat máslo při záchvatu. Lék skoro žádný není, taky jsem to řešila 😒 haslerky, studený vzduch. Hodně pít.

eviicka
26. bře 2022

Větrové bombony a cibulová šťáva s medem. A pak jsem si něco patlala na hrudník (myslím že olivový olej?).

anickaaa28
26. bře 2022

Jsme na tom podobně,akorát jsem okolo 19 tt.A dopadlo to nakonec tak, ze mam zanet průdušek a antibiotika musim brat nic mi fakt nepomohlo ......Drzim palce ať se brzo uzdravis.

jjasmina
27. bře 2022

Brala jsem ve 3.trimestru Stodal

autor
27. bře 2022

Holky děkuju, už nakládám cibuli s medem, cucam hašlerky a udělala jsem si konev čaje s citronem. Dneska pro změnu už ani nemůžu mluvit 🤦‍♀️

aselluska
27. bře 2022

Jitrocelový sirup

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru