Ahoj ženy,
druhý den mě trápí dusivý, dráždivý suchý a fakt úmorný kašel, kdy se mi z kašle neustále zvedá žaludek 🤢 a už mě fest bolí břicho.. pořád mě to hodně bolestivě škrábe v krku, bez teploty, rýmy atd. Jsem momentálně ve 12 týdnu. Zítra se do lékárny nedostanu, až v pondělí a upřímně netuším o co si říct, na kašel jinak vůbec netrpím 🤷♀️ obzvlášť takhle v těhotenství 🤦♀️ a kdyby bylo něco co by mi mohlo pomoct alespon do pondělka se neudusit z babských rad třeba, bylo by to super 🙏 co vám pomohlo? 🙏
Větrové bombony a cibulová šťáva s medem. A pak jsem si něco patlala na hrudník (myslím že olivový olej?).
Jsme na tom podobně,akorát jsem okolo 19 tt.A dopadlo to nakonec tak, ze mam zanet průdušek a antibiotika musim brat nic mi fakt nepomohlo ......Drzim palce ať se brzo uzdravis.
Brala jsem ve 3.trimestru Stodal
Holky děkuju, už nakládám cibuli s medem, cucam hašlerky a udělala jsem si konev čaje s citronem. Dneska pro změnu už ani nemůžu mluvit 🤦♀️
Jitrocelový sirup
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Cucat máslo při záchvatu. Lék skoro žádný není, taky jsem to řešila 😒 haslerky, studený vzduch. Hodně pít.