Horečka na začátku těhotenství. Někdo podobně a vše bylo v pořádku?

nicoleluan
16. čer 2023

Ahoj holky. Zjistila jsem, že jsem těhotná, ale už 3 dny mě trápí nějaká brutální chřipka. Teploty přes 38 😐
Na první prohlídku jdu 30.6.
Měla jste některá takhle brzy nějaký moribundus a bylo nakonec všechno v pohodě?

nikoulinka
16. čer 2023

@nicoleluan já nemocná nebyvam. Vůbec. Každé moje těhotenství hned na začátku, mě zkolil nějaký morybundus. 😅 Zahnisany krk, brutální kašel, horečky, bolest na hrudníku... A oba jsou úplně v pohodě 🙂

nicoleluan
autor
16. čer 2023

@nikoulinka 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 já už od včera brečím, že o to přijdu 😑

laxesis
16. čer 2023

@nicoleluan Za toto těhotenství mám skóre: 2x streptokoková angína, tj pokaždé 14 dní antibiotika. Následně covid, pak zánět ledvin (hospitalizace, antibiotika). Končím 29tt a s miminkem všechno vypadá v pořádku, všechny výsledky jsou lepší, než v těhotenství se synem. Už několik doktorů mě uklidňovalo, že v těhotenství jsou maminky náchylné a plno je jich věčně nemocných, hodně má pořád se opakující záněty moč.měchýře atd atd..taky jsem měla strach, se synem jsem tehdy neměla ani rýmu. Ale neboj. Teploty srážej, dej si klidně obklady, to je důležité. Nemoc se překoná 🍀

hronova1
16. čer 2023

Ahoj, neboj se ❤️ já jsem otěhotněla a krátce na to mě skolila brutální chřipka, dávala jsem paraleny, léky, spreje, protože jsem vůbec netušila, ze jsem těhotná, ani jsme to neplánovali. A miminko je zdravé, usměvavé a šťastné. Všechno dobře dopadne, brzy se uzdrav a užívej si miminko. Gratuluji ❤️

eviicka
16. čer 2023

V kolikátém týdnu jsi? Myslím, že nejnebezpečnější jsou ty horečky kolem 7 - 9. týdne. U staršího jsem měla chřipku až někdy 12tt a to už bylo dobré. U mladšího jsem onemocněla 8tt (po dvou potratech) a to jsem se bála taky, pořád jsem se měřila a jak to šlo k 38 hned Paralen (naštěstí stačily dva). Syn je v pořádku.
Držím palce, určitě to bude dobré.

odula
16. čer 2023

@nicoleluan jop, ja jsem měla vždycky, jako 100%, na začátku těhotenství nějaký hnusný virozy, horečky, jednou i ehm.... mno... opar, víš gde.... vždycky to bylo horší než obvykle. A vsechny děti v pohodě. Myslím ze jak otehotnis, tak to musí nějak ovlivnit tvůj imunitní systém. Já jsem vlastně takhle při no.2 a 3 chytla podezreni ze jsem zas těhotná :D

nicoleluan
autor
17. čer 2023

@eviicka podle Appky bych teď měla začínat 5tt 👀

@odula
@hronova1
@laxesis
Holky, moc děkuji. Teď jste mě uklidnily!! 🤗🤍
Testy sílí pěkně, takže snad dobré 🙏🏼

evellin123
17. čer 2023

Ahojky ,taky se přidám já od 7tt šílené zvracení , katastrofální migrény a do toho jsem musela dennodenně zvedat 13 kilovýho chlapečka máme doma 18nmesicni ,takže u nás vůbec nebylo jisté zda se miminko udrží a začínám 28 TT moje mamka mi řekla ,jestli to miminko má s náma být ,tak to vydrží 🤗👍dále 14 TT zánět nosohltanu,ale brutální dvoje antibiotika ,pak crp 140 a přežili jsme. Hlavně se nestresovat a co jsem četla miminku vadí teploty až kolem 39 takže 38 ještě dobrý neboj se a hodně odpočívej 😉✊🍀

werik153
17. čer 2023

Já v prvním těhotenství měla okolo 9tt nějaký bacil a vysoké teploty...a vše dobře dopadlo.

boruvkovykoblizek
19. čer 2023

Ahoj, otěhotněla jsem během nemoci 😀 taky chřipka, horečky.. no nic moc. Paralen si na snížení horečky můžeš v klidu dát, doktor mi to schválil a doporučují i v lékárně. Je to pro začínající život menší zlo než vysoké horečky. Hlavně se nestresuj, to vůbec nepomáhá. Celý první trimestr je bohužel buď a nebo. Hlavně se brzy uzdrav, relaxuj a pokud nekrvácíš a nemáš žádné problémy až na nemoc, tak by to mělo být v pořádku. Já jsem teď s prckem 18+1 a taky jsme to přes ty bacily zvládli 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru