Ahoj mám hojný výtok s kvasinek mykózy žluto někdy se mění do zelena od začátku bojuju s mykózou a prostě to nejde zalecit nic nepomáhá prostě Dr mi řekla že mi pomůže až porod ☹️ mely ste nebo máte také tenhle problém ? Sem stoho zoufalá od 9 TT až do teď 32 TT jinak na to pálení už sem i zvyklá 😂😕😕😕😕
@barbora1102 ano stery mi jsou dělaný častěji kvůli tomu protože co 14 dní sem byla v ordinaci pokaždý kultivaci masivně kvasinky (na tři křížky) nooo já jsem za týden 32 TT a prostě ne a ne se toho zbavit ale teď se bojím tych výtoku ☹️
Měla jsem výtoky celé těhotenství a vracelo se mi i pálení. Doktor mi doporučoval výplachy Rossalginem a když už to bylo horší, napsal globule. Jinak říkal, že je to normální a změkčuje se tím sliznice vagíny, aby mohlo dítě bez komplikací projít. I když mi to doktor zakazoval, musela jsem dost často nosit intimky, jelikož bych měla za chvíli zničené všechny kalhotky
Přesně takový výtok jsem měla, žluto zelený, po porodu to přestalo a už neobjevilo.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kemalova a dělal vám doktor nebo doktorka stěr na kultivaci ? Taky mě to trápilo a dával mi různé léky které houby pomohly, v 30tt mi udělal stěr, vyšla přímo nějaká kvasinka a u toho rovnou i léky které ji léčí. Napsal mi je a mám snad pokoj do porodu 🙏