Hemeroidy v 32tt, jak se to řeší?

zuzanastr
29. lis 2015

Ahoj holky, po velké na wc, jsem na toaletním papíře našla krev, vím, že je ze stolice a vím, že mám hemeroid, už před těhotenstvím. Mám plašit? Existuje nějaké mastička nebo jak se hemeroidy ve 32 tt řeší??? Má některá s hemeroidy ve 3. trimestru zkušenosti??? Nebo to musím vydržet....
Děkuji za odpovědi

schotja
29. lis 2015

Ahoj, já měla problém po porodu. Pořiď si mast dubovou kůru a přeju rychlé zaléčení 😉

pety91
30. lis 2015

Cokoliv - dubová kůra , Faktu mast a čípky atd. To se rychle upraví. 🙂

stepula90
30. lis 2015

Ahoj, já mám s hemoušema problém už od začátku druhýho trimestru...Opavdu se toho nezbavíš do konce těhotenství, páč jak máš silně prokrvený pánevní dno, tak se ty žíly v konečníku tlačí ven, neuděláme nic... Ale jak píšou holky přede mnou, mastička z dubový kůry

zuzanastr
autor
30. lis 2015

Holky, dekuji, masticku mam koupenou. 🙂

indigirka
30. lis 2015

Ještě taky jako prevence funguje lněné semínko - lžičku semínek do hrnku, zalít horkou vodou a pak to vypít a sníst.

alenavrisidivu
30. lis 2015
Uživatel alenavrisidivu je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od alenavrisidivu.

Mě moc pomohl MotherLove na hemeroidy krém. Já sem na tom byla skutečně zle, ani si nechci vzpomínat.

zuzanastr
autor
30. lis 2015

Holky, dekuju. 🙂

alenape
5. pro 2015

Ahoj, já mám hemeroidy už dlouho před těhotenstvím... A teď v těhotenství jsem krvácela už dvakrát po pěti dnech i při močení... Mám je už velmi vyhřezlé a velké... Byla jsem s tím na chirurgii... Bohužel se to dá vyloženě řešit až po porodu a takto se to horší samozřejmě tlakem dělohy na žíly a konečník... Nech si na gynekologii napsat Detralex, je to lék na posílení žilních stěn a můžeš to i v těhotenství i po porodu (pokud nemáš žádné velké komplikace) Můj chirurg tvrdí, že je to určitě nejúčinější lék, jen záleží na dávkování, které je v těhotenství umírněnější... na bolesti je určitě výborný buď gel nebo mast z dubové kůry... jen gel vždy chvíli trochu štípe. Mast Factu je volně prodejná a já ji používala jen v případě velkého krvácení (přijde mi, že je dost agresivní, slezl mi po ní i lak na nehtech). Každopádně se neboj, krvácení je běžně a hemeroidy v dnešní době také (kor v těhotenství) a po šestinedělí se to dá určitě dát do pořádku úplně (na té chirurgii)... 😉

zuzanastr
autor
5. pro 2015

@alenape moc Ti dekuji. 🙂 mne to nastesti ted prestalo, krvaceni bylo kratke, jen jeden den. Ale vim, ze hemeroidy mam. No, uz aby byly ti nasi broucci na svete. 🙂 vidim, ze mas uz tento mesic termin, drzim palecky. 😉

alenape
5. pro 2015

@zuzanastr jo, jo je to tak... už aby to bylo... dekuji i ja Tobě. .. jinak jsem rada, ze mas ted klid, jen at ho mas, uzivej si ho 🙂 me ted zas prozmenu trápí šílene svedeni celého těla. .. mam komplet všude hroznou vyrážku. .. na krevních testech s játry jsem byla vse je ok, ale vyrazka je silena... nemůžu v noci spát a nic na to nepomáhá. .. dnes jsem celou noc nespala... :(

zuzanastr
autor
5. pro 2015

@alenape A pak nám někdo řekne, že si toto krásné období máme užívat. 🙂)))) Nejkrásnější období to je, aspoň, že nemáme větší problémy. Toto je ještě OK. 🙂 Holky, za chvilku máme ty naše poklady na světě!!!! Hodně sil Vám všem!!! 🙂

alenape
5. pro 2015

@zuzanastr Přesně ...🙂 I ja přeji Tobě a ostatním hodně sil a hladký porod.... Dnes už bolesti, tvrdnutí a tlak na spodek daleko častější, tak snad už by se to mohlo rozjet . ... 🙂

zuzanastr
autor
5. pro 2015

@alenape Už to máš opravdu za pár, mimi pod stromečkem, super!!! 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru