Ahojky,ráda bych se zeptala,jestli nemáte někdo zkušenosti,dnes jsem šla do poradny kvůli vytoku a pálení(zjištěna mykoza) ,ale v moči jsem měla trochu zvysenou bílkovinu-doktor nic nerikal, tlak jsem měla normální jako vždycky, a že mám příští týden přijít na kontrolu,jestli se ta mykoza zlepšila. Ptam se tedy - mohla ta bilkovina být kvůli mykóze? Jsem ve 22tt, snad kdyby se doktorovi něco nezdálo, řeší to jinak,ale zase jsem se ponořila do internetu a jsem z toho celá hotová 😀
No mela jsem, ale mela jsem k tomu ctyricitky a extra bolest u ledviny. Neodchazela mi moc z ledviny, jak miminko rostlo, tak stent do ledviny a maly musel o 2 tydny driv.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
A máš nějaké další potíže kromě těch gynekologických? Nám dětská říkala, že moč by se měla brát ideálně po sprše a samozřejmě střední proud, jinak můžou být výsledky zkreslené. Papírky na diagnostiku moči se dají koupit i v některých lékárnách, tak pokud máš strach, klidně si je kup.
Jinak bílkovinu v moči jsem měla např. při dilataci ledvinové pánvičky - ale to jsem měla i vysoké horečky a bolesti v bedrech.