Milé maminky, nadpis zní jasně - potřebuju inspiraci, jak zařídit malý pokojik pro naše děti. Dcera je predskolacka, syn 8 měsícu. Zatim měla pokoj sama pro sebe, zařízený pro holčičku, ladeny do cerveno fialova. Je na to ještě čas ( syna mám v posteli, kojim), ale treba za rok až dva půjde k ségře. Jak to vymyslet, aby casr pokoje zustala holčičí, cast klucici s klukovskou vyzdobou? Pokud mate, dejte sem fotky vasich pokoju se starší dcerkou, mladsim klukem... Děkuji!
Ja u nas cerpala inspirace na pinterestu, zkus mrknout 😉
Já mám mezi dětmi 5 let rozdíl. Dcera bude mít 10 a syn 5 let. Pokoj mají společný vymalovaný světle zeleno - žlutou. Spí na palandě takže každý má po svém vyzdobený svůj koutek. Dcera spí nahoře takže neruší večer světlem bráchu při čtení. Dál mají v pokoji dvě skříně na hračky a knížky, velkou šatní skříň a velký stůl, kde majíoba dost prostoru.
S hračkami si hrají společně a snášejí se naprosto v pohodě.
Ja mam dceru 7 a cekam chlapecka. Nabytek mame bily, steny bile, jednu late. Nejakr doplnky ruzove nejake dam modre nebo v klucici barve a je.
@neomenia mám dceru a o 2 roky mladšího syna. Spolu v pokoji jsou od 3 let dcery. palanda pro holku je super, malý brácha tam nejdřív vůbec nevylezl a pak nesměl😉 Dcera tak má svůj prostor. V období cca 8 - 10 let dcera společný pokoj nedávala, pořád brečela a prudila, že nechce s bráchou, ale už asi zjistila, že nemá na výběr😉 Teď jsme jí nově udělali na palandu i závěs. Kdyžtak pošlu odkaz na fotky
zkus skupinu inspirace bydleni interier architektura na fb
Máme stejný rozestup,v pokojiku maji ted hrozny binec,ale maji modre vymalovano,na to jsem domalovala bile mraky a rostliny a zviratka.Jinak maji palandu a dcera ma nahoře ještě takový ten tunel z Ikea,aby si mohla v klidu cist.Palanda je super,nahore si dcera stenu vyzdobila svyma oblibenyma konikama,dole ma svuj svet syn,jsou mu ted tri.