Koupila jsem rodinný dům a po několika dnes jsem značně znechucena problémy, které člověk na začátku nevidí. Neustále cítím zapáchající odpady. Snažila jsem se je vyčistit hydloxidem sodným a nic, pořád zapáchají a nevím si s tím rady. Poradíte mi nějaký čistič nebo co by mi mohlo pomoci? Budu moc ráda za každou Vaši zkušenost, velice děkuji.
Nechybí vám zpětné klapky do kanalizace?
@vladenkakos A nemas nahodou nekde, treba v technicke takovu tu podlahovou vpust na úklid, ta je potreba pravidelně zalevat, jak vyschne, tak smrdi.
My musíme pravidelně do wc lit bakterie, aby to nezapachalo. Bývá to způsobeno i častým pranim, různými druhy chemie (jiné práci prášky, aviváž apod)... Taky to nesnasim
V našem starém bytě pravidelně páchla kanalizace, bylo to tím, že odvanuti z digestoře ústilo do odpadních trubek. Bylo to děsný, nedalo se to vyresit, když se změnil tlak vzduchu, byl to zážitek, mohli jsme větrat, jak jsme chtěli. Přestěhovali jsme se a máme konečně byt bez zápachu. Mrkněte, jak to tam máte řešené....
@vladenkakos Nebude to spis zapach z kanalizace nez z odpadu? Protoze pokud ano a pokud je to zpusobene spatne navrzenou nebo udelanou kanalizaci, tak bohuzel bez odborne pomoci a uprav se toho clovek nezbavi.
Jak stary je dum a jak je resena kanalizace a odpady?