Robotický vysavač s vytíraním. Jste spokojené?

maxulekapcule
23. lis 2024

Prosím maminky, které jen mají, i s vytíráním, jak jste spokojené? Zvažují koupi, ale nejsem si ještě úplně stopro jistá. Děkuji

titina12
23. lis 2024

Zapnu když někam jedeme ale stejně jednou za čas vysaju normálním vysavačem i sama vytřu. Není to úplně na období s dětma ty nadělají hrozný bordel 😂 ale až budou větší a nebudou doma tak často tak na takovýto udržování aby nebylo zaprášeno tak je to dobrý 😂

maxulekapcule
autor
23. lis 2024

@titina12 Dobře, děkuji za odpověď. Právě kolegyně má, a říkala, ze za tři roky, co má syna nemusela vůbec vytírat. Max rohy.

terel
23. lis 2024

@maxulekapcule Máme robotický vysavač Roidmi Eva s vytíráním. Ale není to to běžné stírání mopem. Ale ta základna má výsypku na prach, takže neřešíš čištění po každém vysávání + má nádobu na čistou a špinavou vodu a při každém vytírání si několikrát jede čistit mop a nabírá čistou vodu, takže je vytřeno lépe než když myješ podlahu s jednou vodou mopem. Je to sice investice, ale mám hafo ušetřenýho času a jednou za měsíc vyčistíš základnu a je.

lobella
23. lis 2024

@titina12 mame tez s mopem a porizoval se kvuli detem, kdy jsem nestihala s detmi mrnousy udrzovat podlahu bez dropku a pravidelne vytirat, poustim ho vetsinou dopo nez jdeme ven...deti se diky vysavaci naucily pred odchodem na prochazku uklizet hracky, jinak jim to vysavac sezere, takze u nas neexistuje jit ven a doma na podlaze bordel, vytiram jednou za mesic, tycovym vysavacem beru jen misto kolem stolu po jidle, kde decka nadrobi, roboticky vysavac miluju, ma jmeno a az jednou odejde, pohrbime ho v rodinne hrobce a pak hned koupime novy🤣

mollyweasley
23. lis 2024

@maxulekapcule záleží, jaké máš podlahy, ale i seberovnější podlaha bez struktury chce aspoň jednou měsíčně vytřít pořádně. Každopádně máme dvě kočky a svůj robot miluju.

titina12
24. lis 2024

@lobella 😂😂😂😂 to je skvělý. Herold u nás jede každý den taktéž.

viktorie586
25. lis 2024

Ahoj, já mám 2v1 a nemůžu si to vynachválit. Nechápu, jak jsem bez toho mohla žít :D

felis
25. lis 2024

Ahoj, my kupovali jen toho, co vysava... docela dlouho jsme o tom premysleli, procetli tunu recenzí... a vyslo z toho, že ty technologie ještě nejsou tak dokonalý, aby 2v1 bylo skutečně 100% obojí funkční. Takže máme iRobot Roomba i7 i7550, co ma vezicku do které se sám vysypava, takže nemusíš tak často vyklápět odpad. Tento vysaje dokonale i rohy a to máme dvě kočky, tak vezme i písek i chlupy... prostě všechno. Vytirani děláme ručně a asi už toho chvíli zůstaneme. Robotický vysavač 2v1 to udela z toho nejhoršího a pak je třeba to po nem jednou za čas udělat... jak mi říkala kamoska.

terel
25. lis 2024

@felis to je právě ale většinou řeč o těch robotických vysavačích s mopem co jen stírají a vy mu plníte nádržku na vodu. To chápu, že není vůbec účinný, protože to jen jakoby stírá a vy stejně musíte vytřít. Ale aby byl úklid dokonalý, tak musíte mít stanici na čistou i špinavou vodu zvlášt. Robot si při každém mytí podlahy jezdí několikrát vyždímat špinavý mop do čisté vody a jede znovu. Takže je to extra efektivní a z podlahy by se dalo jíst. Máme kočky, miminko a žijeme na vesnici v horách, takže o špinavé podlahy není nouze 😀🙈 ale opravdu, by mě zajímalo, zda když vytíráte ručně, jestli si po pár metrech utření mopem jdete nalít do kýblu čistou vodu a takto stále dokola. Protože co si budeme namlouvat, kdyz se vytírá ručně máte prostě v kyblíku vodu a vytíráte s ní.

kekita
25. lis 2024

@maxulekapcule záleží jaký si koupíš. Nejlepší recenze v poměru cena/výkon má xiaomi X20+. Teď je v akci blackfriday za 9400,- na datartu, což je skvělá cena. Mám ho pár týdnů a byla to ta nejlepší investice. Předchozí jsme měli cca 7 let, ale vytírání bylo hrůza. Dělal šmouhy a tahal za sebou špinavý mokrý hadr. Tenhle nový opravdu vytře skvěle bez šmouh.
Jediné, co mi na něm vadí je, že jsem si musela do telefonu nahrát jejich aplikaci-bez ní prostě nefunguje. S předchozím modelem jsem to úspěšně ignorovala-fungoval normálně bez toho na stisk tlačítka. Tady už to prostě nejde.
Ale na druhou stranu si tam třeba označíš koberce a on jakmile vjede do zóny, tak přestane mopovat, zvedne podložky aby nezašpinil koberec a zvýší výkon vysávání. Po mopování si podložky sám umyje a vysuší. Fakt jsem z něj nadšená.