Ahoj holky. Máte některé zkušenosti z touto prací nebo brigádou? Hledám něco na doma ( nemám hlídání ) a tohle mě zaujalo. Teda do té doby dokud jsem nezjistila, že chtějí poslat 990,- na účet. Na jednu stranu to chápu chtějí se chránit. Tuhle částku mi mají vrátit po první výplatě. A má to být napsáno i ve smlouvě. Chtěla jsem tam zavolat, že chci první vidět smlouvu, ale nikde jsem nenašla telefonní číslo což je mi divné. Na stránkách je napsán tento člověk Tomáš Velcl, IČO 74855093, zapsaný v živnostenském rejstříku MěÚ Šumperk. Máte prosím některé zkušenost zda je to podvod nebo opravdu brigáda? Moc Vám děkuji.
Podvod jak Brno😈
@beetlejuice1666 No jo, proto jsem tam dala to žehlení 😀
@rehulka7 najdi si na googlu zkusenosti.Napr. http://www.kurzy.cz/nazory/A-V-T-18316/ a dalsi a udelej si nazor sama.
Zaprvé - na tohle snad už nikdo ani nemůže skočit.
Zadruhé - plnění obálek v dnešní době?
Práce z domu se dá dělat úplně v pohodě, pokud člověk nespoléhá právě na tyhle podvodné nabídky, nebo nepředpokládá, že prodejem Avonu vydělá každý měsíc pět litrů.
Popřemýšlejte, co vám jde, v čem máte praxi, nebo co byste se mohla naučit a pak hledejte zákazníky. Může to být od žehlení po doučování, můžete klidně něco vyrábět, o co je zájem...