Ahoj,
potřebuji poradit.
Skončila jsem v zaměstnání 1.11. (tzn. mám odpracovaný jeden den v listopadu). Následně jsem nastoupila na ÚP, kde po mě chtěli doložit evidenční listy za poslední tři roky. 2010 a 2011 nebyl problém, ale za rok 2012 mi ho prý můžou dát až v prosinci (po listopadové výplatě). Jenže na tom ÚP se na tohle vůbec netvářili, protože musí prý rozhodnout o podpoře, což chápu a samozřejmě o ní nechci přijít. Má zaměstnavatel pravdu v tom, že mi evidenční list za rok 2012 může dát až v prosinci? Na mzdovce mi řekli, že to prostě jinak nejde a na ÚP že to musí vědět... Takhle jim to tam ale prezentovat nechci, protože by se na mě asi jenom naštvali 😝 Tak nevím co teď dělat ☹
Zaměstnavatel má pravdu - ten evidenční list ti opravdu může vydat až v prosinci nebo lednu. A úřednici z pracáku jako podklad pro výpočet podpory stačí zápočtový list a pokud se potřebuje o něčem ujistit (většinou o posledním dni, za který je placený odvod na pojištění), tak jí stačí zavolat té účetní, která zápočťák vypisovala. Já jsem dostala výpověď v září a evidenční list za letošní rok ještě nemám a podporu mi vypočítali bez nějakých problémů.
Tak vám holky děkuji, snad to dobře dopadne. Příští týden mám návštěvu na ÚP, kde se se mnou chce paní domluvit, doufám, že s ní bude rozumná řeč. U nás na mzdovce mi řekli, že teď ho prostě nedají, protože jim tam "skáče nula"... z toho jsem pochopila, že by byl asi hroznej problém to pro mě udělat nějak jinak ☹
Jen doufám, že mi na základě toho tu podporu nezamítnou, to nevím co bych dělala. I když všechny důležité podklady tam mají. Ani nevím proč vlastně ty evidenční listy chtějí 😖
@remy23 ty evidenční listy chtějí proto, že jsou líné vytáhnout a vyčíst to z jiných dokladů, které mají k dispozici a ke kterým mají přístup.
binec v tom je. a je to o lidech. ano, evidenční list ti opravdu zamestnavatel dá až po tom, co zpracuje mzdy za daný měsíc, tzn. v prosinci zpracuje listopadové mzdy a pak ti ten evidenčák dá. ale - nevidím jediný problém v tom, když už je situace jasná, ty jsi skončila a máš odpracovaný jeden den v listopadu, aby ti mzdová účetní prostě ten kus papíru vyplnila. musela by jen chtít, problém v tom žádný není. zkusila bych jí přesvědčit, at ti ho vyplní s předstihem, údaje potřebné k vyplnění má - ví, kolik jsi přesně dní odpracovala. držím palce.