Narazila jsem na nekolik inzeratu, vubec nevim, jak poznat, kde se z Vas jenom snazi dostat penize, kde jde opravdu o zalohu. Mate s tim nekdo zkusenost?
Přesně tak jak se píše víš
@kaja2016 žádná záloha, žádné finance předem, žádné poplatky, jen to je seriózní práce. Jinak v dnešní virtuální době nabízejí velké firmy práci z domova tím stylem, že stačí do kanceláře do Prahy, Brna nebo Ostravy jezdit 1x měsíčně a jinak pracovat z domova. Takže není problém bydlet v JČ kraji, na severu a jezdit do Prahy 1x za měsíc nebo bydlet na Vysočině, jezdit do Brna nebo Ostravy. Stačí mít jeden cizí jazyk na slušné úrovni, trochu ovládat kancelářský balík na PC a je to.
@barchen No a to prosim kde? 🙂 Rada se busu o zamestnani uchazet🙂 Ano, mam zkusenost, ze kdyz nekde predtim pracujes, tak i na materske muzes dal pro ne delat. Ale ze by nekdo cizimu cloveku sveril homeoffice na nejakou nenarocnou cinnost k diteti, tak na to jsem nenarazila.
@kaja2016 doporucuju aplikaci Prace za rohem. Stahni, navol si parametry dle svych potreb a vekej, ono to tam zacne padat 🙂
Já jsem třeba dělala brigádně kdysi v jedné firmě v ČB, kompletovala jsem obálky, dělala kosmetické balíčky se vzorky, atd. Měla jsem hodně volného času a dalo se opravdu slušně vydělat. A tam posílali i kompletace domů, ale jen osvědčeným pracovnicím a z města. Chodili tam maminky na MD. Asi bych takovou práci na netu nehledala, ale zkusila bych přímo nějakou papírnu, atd. A vždy byla práce domů bez poplatků.
@tomka25 Ja potrebuju neco na doma. Nebo kam bych mohla vzit ditko s sebou.-)
@sudylichozrout Prace na doma? Nejak se me nechce verit, ze tam budou jine inzeraty nez vsude jinde. Docela jsem uz vse mozne projela. Ale zkusim, diky za tip...
@kaja2016 Není pokaždé podmínkou, aby tam maminka před RD pracovala. Před cca rokem jsme nabírali i nás po celé ČR, dokonce máme matky ze SR, které dojíždějí občas do Ostravy. Ale zase to není nenáročná činnost, pokud tedy hledáš jen něco manuálního. Potřebuješ jazyk, práce s PC a být šikovná.
@barchen Mohla bych se zeptat, co je to za práci/firmu? Děkuji
@barchen Nenarocna ve smyslu, ze si udelas sve a nemusis o tom v prubehu dne kdy nepracujea premyslet. A jak jsi na to narazila? Inzerat nebo prez znameho? Ja myslim, ze jazyk pc a office dneska umi skoro kazdy. Ja si prestavuju neco od- do, splnit ukol, je me jedno jaky, jestli manualni ci administrativni ci jakykoliv jiny a cista hlava. Kdyz se me narodila dcerka tak jsem do jejiho jednoho roku delala takovou jakoby koordinacni koncepcni cinnost a rano jsem se budila s myslenkou, jak neco udelat a kdy a tak - -to uz nechci, clovek pak vlastne pracuje napul cely den v hlave, pak sina to dve hodinky sedne a casto udela praci, co clovek v officu za 8 hodin. Me to teda hrozne zatezovalo, ja jsem na materske, abych byla s ditetem.-)
@zlutykonik Máš zprávu.
@kaja2016 všechny malé manuální práce na doma jsou dnes už dávno podvod😉