Jaké dáváte dětem do kočárku botičky na zimu, když ještě nechodí? My nebudeme kupovat kombinézu, protože máme 2 krásné zimní bundičky, takže k nim dám kalhoty, ale nevím co na nožičky. Přijde mi, že v těch capáčkách jí bude zima. A nebo ne, když bude ve fusaku? Nevím nevím. Vím, že existují i takové kozačkové capáčky, ale ty mi přijdou pro mrně divný. Přijde mi, že šahají až ke kolenům 😒 Jedny jsme dostaly, ale ty má hned dole (což ostatně většinu capáčků). Nebo jí mám dát na slabé ponožky ještě jedny teplejší?
V zimě nám bude rok (1.1.) tak mě i napadá, jestli už se nebude pokoušet chodit a vztekat se pak na konci zimy v kočárku, že chce ven - no to by v ponožkách nebo capáčkách nešlo. Ale kupovat ty drahé zimní botky, když nevím jestli bude nebo nebude chodit mi přijde moc drahý.
Právě nad tím taky přemýšlím. Myslím si, že malý by už kolem roku (22.1.) mohl chtít i chodit, když nebude líný 😀 , takže nějaké botky asi budou třeba. Ale jak píše beruska, nebudu je kupovat dopředu, do kočárku budu dávat teplé ponožky + nějaké teplé pevnější capáčky, které nespadnou z nohy - ty s beránkem jsem v obchodě viděla..
No a pak to budu řešit podle situace.
Ahoj, Vojtik když měl rok (11.2.)tak jsem mu koupila takovýhle podobný botičky páč teda byl lenoch a z kočáru se nehnul, byli fajn i do sedačky, když jsme někam jeli, tak mu nemrzli nohy 🙂
@vojtisek2007 jo, tak něco takového jsem měla na mysli. Vypadají moc hezky a určitě drží na noze.
Mimochodem - právě jsem si všimla, odkud jsi, zdravím do K. Řečice. Pocházím kousíček odtud a v kulturáku u vás jsme se něco nablbly 😀
@klara.t dopredu bych botky zbytecne nekupovala 😉 pokud bude ve fusaku tak staci silne puncochy nebo ponozky, ve fusaku je fakt teplo a zbytecne by ji botky prekazely a tlacily...
kdyz bys jezdila bez fusaku tak bych dala teple ponozky a pak maji capacky treba i s berankem...a nejsou drahe 😉 takove huculky.. moc pekne to vypada, hlavne na holcickach 🙂