Ahoj, máte někdo zkušenosti se zavinovačkou Baby Nellys peřinka? Jsou na klasické šněrování 3šnůrky péřové a nemají pevná záda. Našla jsem v podstatě jen recenze na peřinky a zavinovačky tzv. Polovysypané z KennyShopu. Je v nich velký rozdíl? Líbí se mi, že ty Baby Nellys se dají dobře zašněřovat a jsou za rozumnější cenu..Děkuji
Ahoj, taky uvažuju nad tou Baby Nellys peřinkou, i ta mi přijde celkem drahá. A nikde žádná recenze.
Ahoj shi_sha,
koupila jsi teda některou z těch zavinovaček? Třeba tu Baby Nellys? Já koupila tu polovysypanou péřovou a je naprosto ňuchňatelná, sama bych v ní spala a už se těším, jak v ní bude malá...teď ještě zvažuji pro jistotu jednu (kdyby došlo k nějaké nehodě) třeba tu Baby Nellys...ale nevím, jestli bude tak fajn jako ta polovysypaná péřová..koupila jsis tu zavinovačku Baby Nellys de lux??
Dobré je si zavinovačku vyzkoušet. Já navštívila Baby club Kenny v Třinci a vzala jsem tam malého, aby si to vyzkoušel a když jsem viděla, že to sedí, tak jsem objednala na oficiálním webu Evy Kiedroňové.
@sebestol Ty ty zavinovačky prodáváš ?? 😁😁😁
O vyztuzene zavinovacce slysim prvne, nejak nechapu smysl. Zavinovacky z Kennyshopu jsou zase slusne predrazene, jakakoli jina perova udela stejnou sluzbu... a mne treba uplne stejne poslouzil tenky ctvercovy polstar, ackoli jsem na nej sila potah s tkanicemi na zavazovani, v porodnici jsem okoukala jejich "vychytavku" - stazeni zavinovacky obycejnou latkovou plenou poskladanou na koso 😉.