Zavinovačka Baby Nellys nebo polovysypané peřinky?

darina7
22. črc 2016

Ahoj, máte někdo zkušenosti se zavinovačkou Baby Nellys peřinka? Jsou na klasické šněrování 3šnůrky péřové a nemají pevná záda. Našla jsem v podstatě jen recenze na peřinky a zavinovačky tzv. Polovysypané z KennyShopu. Je v nich velký rozdíl? Líbí se mi, že ty Baby Nellys se dají dobře zašněřovat a jsou za rozumnější cenu..Děkuji

monikadejna
23. črc 2016

O vyztuzene zavinovacce slysim prvne, nejak nechapu smysl. Zavinovacky z Kennyshopu jsou zase slusne predrazene, jakakoli jina perova udela stejnou sluzbu... a mne treba uplne stejne poslouzil tenky ctvercovy polstar, ackoli jsem na nej sila potah s tkanicemi na zavazovani, v porodnici jsem okoukala jejich "vychytavku" - stazeni zavinovacky obycejnou latkovou plenou poskladanou na koso 😉.

shi_sha
1. srp 2016

Ahoj, taky uvažuju nad tou Baby Nellys peřinkou, i ta mi přijde celkem drahá. A nikde žádná recenze.

darina7
autor
9. říj 2016

Ahoj shi_sha,
koupila jsi teda některou z těch zavinovaček? Třeba tu Baby Nellys? Já koupila tu polovysypanou péřovou a je naprosto ňuchňatelná, sama bych v ní spala a už se těším, jak v ní bude malá...teď ještě zvažuji pro jistotu jednu (kdyby došlo k nějaké nehodě) třeba tu Baby Nellys...ale nevím, jestli bude tak fajn jako ta polovysypaná péřová..koupila jsis tu zavinovačku Baby Nellys de lux??

shi_sha
9. říj 2016

@darina7 Ahojky,
ne, nakonec kupuju rychlozavinovačku Cottolare, a k tomu od Emitexu fleesovou.

sebestol
30. říj 2019
Uživatel sebestol je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sebestol.

Dobré je si zavinovačku vyzkoušet. Já navštívila Baby club Kenny v Třinci a vzala jsem tam malého, aby si to vyzkoušel a když jsem viděla, že to sedí, tak jsem objednala na oficiálním webu Evy Kiedroňové.

misicka1988
30. říj 2019

@sebestol Ty ty zavinovačky prodáváš ?? 😁😁😁