Plenky velikosti 3 a více s indikačním proužkem

amalia26
14. črc 2017

Používali jsme Pampers. Velikost 2 ještě měla indikační proužek, že je plínka počůraná. Velikost 3 už proužek nemá. Znáte jinou značku plen, která má i od velikosti 3 tento proužek? Nebo to výrobci dělají jen u velikosti 1 a 2 ? Nenašla jsem ani u jiných značek, ale určitě jsem neprošla všechny zančky, které jsou na trhu. Děkuji za rady.

keksikova1
14. črc 2017

My ted měly 3 pampersky s proužkem,urcite je dělají. Dostaly jsme je,ale byly to takové ty bile premium,ne ty zelené. 😉

35_a_budu_mamka
14. črc 2017

Bílé Pampers Premium 3 mají proužek, o jiných nevím, vyzkoušela jsem Huggies, Lidl, Albert, Bella Happy, tyrkysové Pampers 3 a žádné z nich ho nemají.

promar
14. črc 2017

indikátor mají opravdu jen pampers premium a pak jsme měli ještě tesco pleny, ale nevím, zda i ve velikosti 3 dělají indikátor.

eli_luc
14. črc 2017

Monperi je úžasná česká značka plenek, zkusily jsme hrozně moc druhů plen, aby pres noc neprotekly, protože stále pijeme UM i v noci a ráno se dcera probouzela s mokrymi zády a tyhle jsou ze všech nejlepší, poberou vše, nejsou parfemované ani ničím napouštěné, indikační proužek má jejich plena monperi Pants

keksikova1
14. črc 2017

@eli_luc naše malá z nich byla opruzená, taky docela šustí- ale věřím, že jinému zas mohou vyhovovat.. 🙂 Z Pampers a Alberťáckých opruzená není, zas jí ale nesedí tvarem a tečou..

kerol2016
14. črc 2017

Taky jsme vyzkoušely hodně druhů a opravdu indikační proužek mají od dvojek víš jen Pampers premium care u těch vím i u 4 že mají,ale malá je po nich opruzena a ta síťka mě tam vadí. Za nás nejlíp Pampers klasiky zelený a babylove z dm. Sovicky z Alberta nám taky přes noc protecou