Chci se zeptam kupujeme Pampersy normalne pouzivame č 4, meli by podle velikosti stacit pres den dobry ale prez noc proste nevydrží a tak sem skusila č5 a taky protekly
chci se zeptat mate s tim take skusenost a jestli jste to nejak rešili a jak?
Předem moc dekuji za odpovědi
Podle názvu jsem čekala, že to bude problém s větry..pardon 😂
mam necele dva roky a on me nevzbudí ale rano ma oblecení dost mokrý
Tohle našemu malýmu "pemprsky" taky dělaly, takže jsem přešla na jiný plínky, prostě to moc nevydrží. Každopádně jsem dávala malýmu vždycky napít max. 2h před spaním, popř. jen malinko cucnout, aby už tolik nečůral a nechal si to na ráno, popř. aby ta plína vůbec vydržela.
U nás taky Pampersky protíkali, teď jsme na šmoulích a protečou jen vyjímečně. Malá pije hlavně před spaním tak dostávají pěkně zabrat přes tu noc. Hlavně si musím ale dávat vždycky pozor na ty gumičky aby byly správně daný a aby měla dobrou velikost, když jsou velký nebo menší tak jsme přes noc durch mokří i s nima :D
Mám stejný problém,jen s tím rozdílem že,syn ma 7m.Cez den se to nestalo nikdy,zato každá druhá noc,je precurany. Mokrý je overal, spací pytel (zimní) i prostěradlo.Nedavat mu tekutiny u nás nejde,bo v noci ještě kojim cca 2x.Hrozny je ,že při prebalovani vysloveně řve( nejde utišit),co v noci není nic moc.Když ho však neprebalim,tak má ráno na kůži vyrážky.Skousela sem : Pampers zelené, sovicky i Pampers premium care a protekly také.Docela mně to štve, nejenom proto ,že musím neustále prevlikat a prát,ale hlavně proto že,pak trvá minimálně hodinu, než znovu usne.Premyslela jsem o plenkových kalhotkách.Jaky máte na ně názor?
moc dekuji za rady urcite zto budu zkouset
@evikmiluna8 Nové "vylepšené" Pampers často protíkají. Stojí majlant, ale kvalita na houby. Musíš vyzkoušet jiné značky - šmoulí z Alberta nebo třeba Tesco (případně DM, Rossmann). Taky se na to chystám, jakmile dojdou zásoby.
My k zlo tomuhle přešli na Huggies a spokojenost. Pročůraná už je jen tak 2x do měsíce... předtím byla denne
*kvůli
@haaaluska Tak to se mi ještě nestalo, aby za celou noc neměl skoro nic.Popravdě mi to přijde trochu zvláštní, obzvlášť když kojis tak často.Maly ma vzdy plinu těžkou a plnou.Jinak malý je na tom s váhou podobně a používám 4+,bo 4 mi precuraval.Nevim, ale mám pocit, že děvčata s procuravanim nemají taký problém jako kluci.Mozna se mu v noci ,jak se vrtí, pindík nasměruje nahoru a pak mu moč stéká z bříška na bok.Protoze je vždy mokrý na boku.Jinak se sovickami jsem spokojená, používám je od narození ale jen na den.Na noc sem používala prémium care ale co jsme přešli na 4 tak děs.Proto jsem nasadila sovicky na noc a bohužel ,protekly taky.Smouly,jsem měla 3 a nějak mně neseděli i když švagrová a kopu lidí nedá na ně dopustit.To už mi více vyhovovali Dady.
Jinak, ještě sem si všimla ,že v poslední době se malýmu v oblasti kde jsou na plince lepky, objevují červené fleky a pupínky.Svedi ho to,bo vždy když ho prebaluji se tam škrábe. Nevím co s tím a proč se mu to dělá? Nevíš poradit?
Ale to ona mozno ani nepije v noci len si pocucka ako dudlik.cura normalne a mava aj ona kilovu plenu len neprecura.nemam skusenost s pupinkami nastastie sme nemali taky problem ale asi ma alergicku reakciu maly,neviem ozaj. Mozno skusit detskym pudrom zasypat.
pampersky to zacali delat po tech jejich inovacich,presla jsem na huggies a uz jine plinky nechci jsou bezvadny a uz jsem jich vyzkousela plno.mala mi v nich v noci vydrzi i 12 hod.a rano je plinka porad sucha(zkouska papir.kapesnikem ktery jsem pritlacila)
@evikmiluna8 Jak často za noc přebaluješ a jak velké máš mimi?