Zdravíčko 😊
Prosím nemáte tip, co dělám špatně?
Synovi (4,5 kila) protékají plenky na boku ( pokládáme ho na bok). Plenka je jen trochu počůraná, ale nahoře u stehna proteče a je lívanec na oblečení i prostěradle.
Velikost plen by měla být ok - Pampers premium care 2 (na 4-8 kg). Snažím se vždy správě nasadit, posílám i fotky, jak byla nasazena, když protekla. Je tam něco špatně?
Pokud to je druhem plen, máte konkrétní tip na jiné? 😊
Předem díky moc!
danou ji mas podle me v pohode
@simca_von za me tam děla neplechu to, ze je to kluk… s dcerou se me to nestavalo 🤣🤣🤣
A pindika má směrem dolu? Někdo mi kdysi rikal, ze když není dolu, je větší šance, ze se procura. Vím, ze jakmile byl trochu starší a protejkalo mu to, tak mě zachránily kalhotky, to se už nestalo. A ještě se zkuste podívat, jestli má takový to “rašení” ta plenka,,, to by taky mělo pomoct, aby spis neprotekl.
A směřuješ pinďu dolů?
@hanka_12345 nám se to stává už tak měsíc 🤔 mezi tím jsme i změnili velikost, protože povyrost, ale pořád se občas stává a poslední dny každý den aspoň jednou 🥴
@pampeliska1313 ano směřuje dolů 😄 dokonce jsem i nakoukla pod plenku, jestli se nepohnul, ještě než jsem rozbalila a byl pořád dolů 😊
Řasení (říkáme tomu sukýnka 😄) vytahujeme poctivě ven 😊
@viktorieraketka ano směřuje dolů 😄 dokonce jsem i nakoukla pod plenku, jestli se nepohnul, ještě než jsem rozbalila a byl pořád dolů 😊
Tak jsem koukla do mailu, my používali PAMPERS Premium Care Pleny a pamatuju si, že jsem přesedlala na DADA Pure Care. Myslím, že byly lepší v savosti. Tak uvidíte.
Používala jsem stejné pleny, protekly jen opravdu vyjimečně, i u kluka. Nasazená vypadá správně, jen mi už přijde opravdu hooodně nacucaná, možná už to bylo přes limit, co do objemu tekutiny...
Já mám pocit, že s klukama je to vždycky nějaký horší. Holky protecou málokdy, kluci o dost častěji. 😀 holt s tím pindikem je to komplikovanější. 😀 ono stačí, když se v té plince prostě posune na bok jak leží na boku a pak jak čůrá, tak cura vlastně nastranu. :D jedině prostě měnit plenky častěji a čekat, až se odplenkuje. 😀
pamperska premium care mi protékala u holky pravidelně, nakrkla jsem se, koupila jiný typ plenek a problém byl okamžitě vyřešen
@viktorieraketka díky za tip 😊 zkusíme. Dada jsem četla ve vícero příspěvcích 👍
@simca_von A není mu velká? My synovi dávali vždy pampers premium care a nikdy nám neprotekla 🙈 Máme vyžlítko a dlouhána. Jinak ještě mne napadá, aby to měl hezky nasazené. Proč jste nenechali 1?
@simca_von Stejný problém se stejnou plenou jsem měla u syna taky. Změnila jsem na pleny z Albertu, později i kalhotkové, a problém vyřešen.
@martulka88 Přešli jsme z 1 na 2 právě kvůli tomu, že je pročůrával na boku. Po změně velikosti to na chvíli přešlo, ale asi za 14 dní je to tu zase 🤔 podle váhy na obalu by měly být teď velikostně OK.
Zkusili jsme ještě zapínat pod obrázkem, u těch 1 jsme to tak dělali, dokud byl malinkatý a to se nepročůrával, zatím OK ale ještě je brzy hodnotit 😄
Tak i přes zkoušku jiného zapnutí bohužel plínka na boku protekla 🤔
Koupila jsem jiný typ, tak uvidíme 😊
@simca_von já u kluků měla dobrou zkušenost s plenkami z DM co jsou přímo jejich. Ale je to už 10 a 12 let, tak nevím zda budou pořád ve stejné kvalitě . Ale tedy pampersky nám tehdy taky nevyhovovaly a kluci v nich protékali víc. Jinak je potřeba zkontrolovat hlavně toho pinďu dolů a tedy gumičky kolem stehýnek aby hezky seděli.
ahoj me se to stavalo u obou synu ze zacatku jak se narodili,treba 14 dnu kazdy den neco takto bokem ujelo. Bud si to nejak sedlo nebo sem zacala ty pliny spravne zavirat-nevim :D ale uz se mi to ted nestava, ma 2 mesice. Nemyslim si ze je to o znacce plinek. Me se toto stavalo u vice druhu