Plenky Kolorky. Máte zkušenost?

nika110818
1. zář 2021

Ahoj, prosim, mate nekdo zkusenost s plenkama znacky Kolorky? Jaky je rozdil mezi deluxe, nature, day, night a podobne? Nejak to jejich strance nemuzu najit. Jste s temito plenkami spokojene? Mam 3-mesicni dcerku a momentalne pouzivame Kit and Kin, ale premyslim, ze zkusime i neco jine. dekuji.

hasara33
1. zář 2021

@nika110818 ahoj, nám kolorky neseděly 🤷‍♀️ malá se mi po nich hrozně opruzovala takže za mě ne 🙂

jako_mala_holka
1. zář 2021

Byly celkem fajn, pár baliků jsme měli... Na začátku byly teda super ty night, ale pak malá nesnesla žádné klasické plenky, tak jsme přešli na kalhotky a tam nám víc vyhovují jiné (dada, Bella happy,...)
Jinak night jsou silnější, savější na noc, fakt vydrží hodně, škoda, že je nedělají v kalhotkové verzi, day jsou slabší na den, nature nevím, asi nějaké eko, deluxe byly takové jemnější a hebčí, taky jsme zkoušeli

jako_mala_holka
1. zář 2021

Pokud ti nevadí cena, tak za mě byly hodně dobré Muumi baby, ty jsme měli nějaký startovací balík, takže v porodnici a pak jsme střídali a zkoušeli... Z levnějších pak super Babylove nature z DM

olga_
1. zář 2021

Kolorky night naprostý propadák.

carmenz
1. zář 2021

Malá byla opruzená z těch Nature, ty jsou z nějakého kukuřičného materiálu, nevím. Ty Velvet jsou příjemný, heboučký, lehký, ale dražší a odvedly super práci i levnější Day. Nám vyhovovaly Day a Night taky, ty jsou na noc a fakt nám nikdy neprotekly. Později jsme kupovali i Pants a taky dobrý. Zkoušeli jsme i jiné značky, ale vždy se vrátili k těmhle.

zoyee
1. zář 2021

Zatím mám vyzkoušený Day a super, malýmu sedí skvěle. Ještě používám z DM, ty byly top u dcery, ale Kolorky mi teď přijdou lepší

journals
1. zář 2021

Brala jsem je spis jako dostupnou nouzovku. Syn byl v Muumi baby, ty doporucuju moc!

michaelarousova
2. zář 2021

@nika110818 za me top ty nocni…syn jine mit nemohl☺️ Vsechny istatni protekly…

zrzinda
2. zář 2021

Zkoušeli jsme na jsou naprd, male hrozne rychle protekly. Za me jsou úplně nejlepsi Bebelo od Dr.Maxe. Cenově vyjdou nejlevněji a navíc půlroční dceru vydrží celou noc 😊