Ahoj maminky,
chtěla jsem se zeptat jaké plenky používáte? Chci plenky začít nakupovat než se malej narodí, děkuji 🙂
Latkove
Radim raději nekupovat než se narodí, resp. Nemít doma 5 krabic jedné značky, nemusí sednout a pak se musí darovat prodat dál.
Osobně máme látkové, občas dám DADA už od porodnice jsme s nima spokojeni.
Pampers mi divné smrdí.
@chrystyanna smrdi hrozne 😖
Premium care kalhotkove, a klasické z DM Nature takové ty zelené. Oni nejsou moc hezké, ale jsou fakt šetrné za dobrou cenu.
Dada, pampers mi smrdelo
Pampers premium care strasne smrdely a maji v sobe divnou sitku, ktera se lepila na zadek. Monperi takovej prumer. Nejlepsi za me DM Babylove nature, ted jsou dlouhodobe zlevnene a eko a Albertacke Happy baby, ty jsou aspon vyrabene v CR, tusim v Hradku nad Nisou nebo Turnove.
U prvního nejvíc DADA a teď u dcery musím kupovat eko plenky, jelikož má citlivou pokožku. Kupuji monperi, naty, moltex
Baby Charm,
Pampers nebo z alberta,penny je to stejný výrobce
První dva měsíce pempers premium care, teď obyč pempersky. Semtam koupím kolorky, aby jsme se líbili doktorce 😅
Pampers premium care. Až bude starší, chci přes den něco levnějšího. Ale na noc furt tyhle. Jsou sice drahy jak prase, ale prostě neprotecou, zadek v suchu a vydrží hodně. 🙂 Ale rozhodně nekupuj zásoby - každýmu sedne něco jinýho.
Muumi
@sarkavelka Bella happy, vyzkoušela jsem i jiné značky a happy jsou nejlepší. Nikdy neprotekly, malá nikdy nebyla opruzená, a jsou skvělé pro růst kyčlí 🙂
Ze začátku Bella Happy. Potom, jak nastalo období, kdy to teklo horem dolem neprotekly jedině Huggies. Ale ta cena byla hrozná, kombinovala jsem to s jinýma. Teď už je to vcelku jedno, na co narazím. Ale stálice jsou Dada, Albert Happy Baby a Pampers, když se poštěstí (ale ty jak jsou potom parfémované, tak mi trvá, než si zvyknu).
První balík plen jsme měli Bella Happy, pak ani nevím proč jsme začli používat pampersky. A teť je malé 18m a přešli jsme zase na Bella Happy. Pampersky nám začli nějak páchnou 🤷
@ptule Oni i čistící ubrousky od pampers děsně smrdí, manžel je koupil jako že to je značka, ale to se fakt nedalo 😨
DM Nature a Mon peri
Muumi, všechno ostatní mi přijde jako prkno nebo smrdí. Nebo si to hraje na eko a přitom to mrskají v Číně.
Ja oba kluky latkovala, papirove jen doplnkove. Nastesti jim vyhovovaly snad vsechny znacky (krome oranzovych Pampers), klidne i nejlacinejsi z Rossmannu a DM, pak k nam jedna pani zacala vozit Dada pleny a ty jsme pak kupovali pravidelne jako zalozni variantu.
Nekupuj dopředu. Kámošky mi pořád dávaly pleny, protože jim nesedly, nám taky ne, tak jsem zase posílala dál. To samé vlhčené ubrousky.
My sme vyzkoušeli snad všechny, první tři měsíce Pampers premium care , pak jsem zkusila různé, ale nejvíc top jsou pro nás plenky z Alberta Happy baby.Jinak mi všechno smrdělo, proteklo apod. A teda nepoužívám vlhcene ubrousky, to je u nás základ jak vytvořit opruzeniny totiž
Pampers nám protýkaly, takže u první dcery jediné Dada a u druhé Dada plus jsem teď objevila Bobilo a jsou fakt nej.. Vydrží krásně celou noc.
Nam vyhovuji z DM Babylove. Ted kupuju Babylove Nature - nebelene chlorem, neparfemovane. Zalezi taky kam budes jezdit nakupovat potraviny a ostatni, proste co mas bliz.
K narození malé jsme dostali perfektní dárek - velkou krabici asi 10 druhů jednorázových plenek od různých značek. Všechny po pár kusech, takže jsme vyzkoušeli jak sedí a podle toho teď kupujeme a zkoušíme dál....zkusila bych se podívat po něčem takovém...Do porodnice jsem si vezla na doporučení Babylove plenky pro novorozence a ty byly super. Dcera byla fakt prcek a velikostně seděly hezky a nepročůrala je.
Pro novorozeně bella happy,mají výřez na pupík . Pampers mi pročůral a smrděly, zkoušeli jsme i Bebelino z Penny, Lupilu z Lidlu, kauflandacke mi přijdou moc tvrdé a nakonec nám nejvíce sedly Gaga z Tesca a jsou i cenově přijatelné. A nebo Huggiess pants
Látkové a naprostá spokojenost, žádné opruzeniny a protečení až na zádech. K babičkám dávám eko Kolorky, ty jsou moc fajn, nebo pleny z DM 🙂.
Látkové all in one. Teď když má plenku jen na spaní, tak eco by naty a občas bambo nature. Ostatní mi pekelně páchne a co smrdí, to bych dceři na zadeček nedala.
HappyMimi
První půl rok za nás jedině Pampers premium care. Pak jsem začla kupovat Dáda premium ale na noc dávám Pampers do dnes.