Pampers, které používáte?

lennisek1
25. únor 2016

Prosím o radu. Plánujeme kupovat plenky Pampers a už jsem z toho jelen, které. Původně jsem chtěla ty Premium care, ale zarazilo mě, že mají negativní hodnocení často v tom, že protékají.. Které používáte (teprve řeším novorozeně, ale určitě uvítám i rady na později). Díky

guinea
25. únor 2016

Používám premium care, a jsem s nimi maximálně spokojená. Neprotekly nikdy, a to už mám téměř osmiměsíčního chlapečka. Ty normální zelené pampersky jsou na mě příliš silně naparfémované. Na mimi jsem ale první měsíce používala Babylove z DM drogerie, materiál stejný, jako Pampers premium care, ale naparfemované nejsou vůbec. Protekly jen jednou, ale to bylo tím, že jsem plenku asi špatně zapnula a ona se svezla ke straně.

guinea
25. únor 2016

Ještě dodám, že rozdíl v ceně mezi Pampers premium care a těmi Babylove z DM je ohromný. Pampersky máme na noc nebo na ven, Babylove přes den na doma, kdy měním častěji. V tomto věku už Babylove celou noc nevydrží, ale na den jsou super.

monikagurthova
25. únor 2016

Ahoj, já jsem plenky taky hodně řešila a právě jsem také slyšela, že Pampers protékají. Pak jsem měla možnost názorné ukázky u kamarádky, nejenže protekly, ale také smrdí (alespoň mě). Plus mě odradila ta cena. Nakonec jsem se rozhodla látkovat. Sice je to jednorázově velký výdaj (cca 6.-9.000), ale vydrží to po celou dobu, než dítko půjde na nočník plus může být i pro další dítko či se dá poslat výbava do světa.
Pokud chceš vyloženě jendorázovky, prý jsou dobré ty z DM (ta jejich značka) nebo značka Happy. Ale taky jsem slyšela, že je tohle potřeba ozkoušet pak přímo na mimču, které mu budou vyhovovat.

lenjii
25. únor 2016

Každému dítěti vyhovuje něco jiného. Musí se to proste vyzkoušet. Pro mimino jsem měla a budu mít bíle a zelené pampers. Později těsto sovicky, německé, bella happy na noc používám. Smouli z Alberta třeba, ale ty zase dceři protikali. Je jich mraky 🙂

cattus
25. únor 2016

Ja byla a jsrm pripravena latkovat. Jenze Jirik se narodil malinkej a latkovky mu jsou velke. Takze prozatim jedeme v jednorazovkach a pouzivam tesco plenky. Maji super pruzny pas a za celou dobu mi neprotekly narozdil od Billa plenek.

dargy
25. únor 2016

Ahoj,my používali půl roku Pampers Premium care bez problémů, nikdy neprotekly, pak jsme zkoušeli z DM,Alberta atd.Nebyly špatné, ale nějak to nebylo ono☺nakonec používáme Mamia z Německa, a můžu jen doporučit☺ jsou srovnatelné s Pampers. Ale je to opravdu o odzkoušení, každý mimísek ma jinak citlivou pokožku.

lennisek1
autor
25. únor 2016

@dargy a kde je kupuješ?

monikagurthova
25. únor 2016

@cattus Já si pro jistotu koupila pár látkovek pro nedošeňátka, kdyby Eliška byla malinká... 🙂

kolibrik007
25. únor 2016

Ja na Pampers premium care nedam dopustit. Zkouseli jsme nejdriv obycejne Pampers, ale tyhle jsou lepsi. Material je krasne mekky a opravdu zadrzi spoustu "vody". Po cele noci neni mala vubec opruzena a to je plena snad dvoukilova🙂, zadrzi vse.Obtekly nam jen vyjmecne po stranach pri velkem prujmu,ale to by asi nezadrzela zadna plena🙂. Takze za me tyhle Pampers super! Jedeme na nich od narozeni. Ted je male 15 mesicu.

barumat
25. únor 2016

Ahoj, osobní zkušenost nemám, jen potvrzuju, že pampers premium care jsou vesměs chválené, pak babylove z DM, tesco pleny se sovičkou a albert pleny se šmouly. A hodně maminek doslova přísahalo na polské plenky Dada, které se u nás běžně neprodávají, byť je vyrábíme pro polský trh my. Na netu se ale sehnat dají bez problémů. Ty jsou prý hodně dobrý.

lennisek1
autor
25. únor 2016

@barumat mi manžel už říkal o nějalých polských, které chválí hodně na netu.. Chceme je určo koupit a chtěla jsem ještě tak 1-2 značky na zkoušku, ať vím u čeho zůstat.. Ale vzhledem k množství plenek (a to nemluvím o druzích), tak fakt nevím které😀

lenbela
25. únor 2016

Na noc a ven bílé pampers, jinak DM nebo zelené pampers. Syn má stolici 4x denně, tak často přebalujeme ;)

barumat
25. únor 2016

@lennisek1 Já mám na začátek nkoupený ty bílý pampers newborn (jsou pro úplný novorozence, s vykousnutým kouskem na pupečník). Bílý pampers asi pak budu používat zbytek šestinedělí, nejdřív ještě ty newborn nebo pak ty jedničky. No a pak zkusím koupit jeden balík těch dada a jeden balík babylove z DM a uvidím, co mi bude jak vyhovovat.

svetlus_pepca
25. únor 2016

A proč chceš zrovna Pampers?? Na trhu je spousta jiných značek. Já už bych Pampers v životě nekoupila. Přišly mi jakoby převoněné, když byly počůrané, strašně se uvnitř zcuckaly a šíleně protíkaly. V reklamě mají rozhodně pravdu - plenka zůstane celou nic suchá. Jen okolo je vše mokré, když to proteče!

Používala jsem napřed sovičkové z Tesca (mají i ty nejmenší) a pak šmoulí z Alberta. Ty mi přijdou ještě o malinko lepší, takové měkčí. Ale ani jedny neprotíkají. A o ceně ani nemluvě! U Pampers platíš především za značku. To ty ušetřené peníze můžeš investovat do něčeho jiného 🙂

lennisek1
autor
25. únor 2016

@barumat jé, uvažuju stejně🙂 ty dada chceme vyzkoušet dlouho, pampers (jen ještě nejsem rozhodnutá který druh) a po tomhle fóru zkusím ty z hm🙂 a pak se uvidí🙂

lennisek1
autor
25. únor 2016

@svetlus_pepca a co třeba opruzeniny? Je to naše první, tak chci pro něj tonej;)

lenbela
25. únor 2016

@lennisek1 Není nad osobní zkušenost. 10 maminek- 10 názorů. Vyzkoušíte a uvidíte.

svetlus_pepca
25. únor 2016

@lennisek1 Opruzeniny neměl mrňous ani jednou, teď je mu 19 měsíců 😉 Chápu, že chceš to nejlepší. To je jasný, to chcem asi všechny 🙂 Jen značka, reklamy a plno peněz to nejlepší vžy neznamená. A pokud chceš něco kvalitního na prevenci opruzenin, tak krom dobrých plenek doporučuju Sudocrem. Ano, je dražší, ale vydrží dlouho a hodí se i na jiné věci (mně třeba pomohl, když jsem se osypala po fenyklovém čaji).

Ještě jeden příklad, že drahá značka neznamená kvalitu a stoprocentní spokojenost. Umělé mléko. Neustálé diskuze o Sunaru, Hippu aj. Z tohohle bolí bříško, po tomhle děti ublinkávají, tohle a tamto. Já sáhla hned napoprvé (samozřejmě po desítkách minut porovnávání složení a i po konzultaci s Dr.) po německém Babydream z Rossmanu. Cena třetinová možná čtvrtinová a spokojenost maximální. Pak jsme zkusili ještě z DM a taky bez problémů.

Takže nedej vždy na cenu a reklamu. Zkušenosti ostatních jsou dobré k nasměrování. Ty tvoje ale stejně budou rozhodující 🙂

veroniquecz
25. únor 2016

@lennisek1 Pampers premium care na noc a šmoulí Albert přes den.

ladie
25. únor 2016

Já jsem u syna zkoušela všemožné značky a vždycky se s pokorou vrátila k Pampers (do vel.3 jsem kupovala Premium Care na střídačku s klasikou - nejmenší byly tuším žluté, pak zelené. Od vel.4 jedině zelené).
U dcery používám z 99% pampers a když je v Albertu akce, koupím šmoulí (v akci se fakt vyplatí).

ireniq
25. únor 2016

Myslela jsem, že malymu dopreju par balíků Pam.Premium Care jako novorozenci a pak prejdem na levnejsi, no a zustali jsme u nich (ted uz vel.4-5, kombinujem s latkovkama teda). Nehody jako proteceni jsme meli minimalne, celkove velka spokojenost a nebylo mi lito tech penez.
Nedavno je bohuzel "vylepsili", jsou ted trochu jiny - ty mensi velikosti driv mivaly takovou sitku na ridkou stolici, tak to nevim, jestli zustalo, ty vetsi rozhodne maji jiny povrch, vnitrek je namodraly (driv bily) a pocurane nejsou "suche". Ted jsem v bille dostala jeste vel.4 ty puvodni a je to fakt rozdil. Ty "nove" maji na obale obrazek "magic pods", jakoze ten novy povrch. No postupne budou vsude ty "nove", ze jo ☹

mysonek
25. únor 2016

@lennisek1 každému dítěti sedí něco jiného. První dcera se mi oprudila po jediné značce a to po zelených pampers, takže na druhou jsem je už ani nekupovala. Pleny jsou napuštěné nějakým parfémem (který stejně nevoní, ale smrdí) a to jí asi vadilo. Vadily jí vlhčené ubrousky pampers (také zelené). Bílé jsme měly jen vzorek z porodnice a protekly. Takže za mě, pro novorozence Bella Happy a pak zelené Tesco. Ale dobré jsou i šmoulí z alberta, pleny z Lidlu a Rosmanna. DM mi přišly horší, ale také celkem slušné.

magdasan
25. únor 2016

My jsme s bílýma a zelenýma Pamperskama spokojené.Pak šmoulíci z Alberta.Zkoušeli jsme ještě z Teta drogerie,už si přesně nepamatuji název,nějaká ta jejich značka a to byl děs.A pak ještě z Lidlu, ty byly také fajn.Ale primárně preferujeme Pampers, sedí nám a tak nechci na malé moc testovat, má tu prcinu dost citlivou 🙂

bartovka83
25. únor 2016

Mě na obě děti vyhovovaly Pampers, občas jsem zkusila něco jiného, ale pak se vždy s pokorou vrátila k Pam. Ještě jsem občas brala v Rossmanu a téměř na konci plenkovani mi kamarádky poradily zelené z Tesca a ty musím říct, ze opravdu nebyly špatné.

jitavrtule
25. únor 2016

Na úplnýho mrňouse jsou premium care fajn, maji takovou síťku na povrchu, v tom mi přijdou lepší než ostatní plínky. Zelený pampersky byly ok 1ky a 2ky, pak jsem koupila balik trojek a strašně smrděly. Oranžový pampers smrděj všechny velikosti.
Vyzkoušela jsem i různý jiný - šmoulí z Alberta, DM Babylove (obyč.), zelený Tesco - přišlo mi to všechno tak nějak srovnatelný. Hodně umělohmotný.
Od velikosti 3 kupuju v DM Babylove Eko, jsou částečně rozkladatelný a neparfemovaný a na pohmat fakt jako papír, ne jako igelit. Střídám s látkou. Opruzená byla malá dvakrát, ani jednou nijak zásadně, jen zarůžovelý zadek mezi půlkama, stačilo máznout Sudocrem a do druhého dne to bylo v pořádku.
Dobrý byly taky Bamboo Nature, ale ty jsem objednavala přes net, v kamenném obchodě je bezne nemivaji.

jo a co se protékání týče - vaječina proteče kdečím, i pamperskama, i nepamperskama, než vychytáš, jak moc to utáhnout, občas už je čas na větší velikost nebo to zapneš omylem naštorc..... to není o značce....

cattus
25. únor 2016

@jitavrtule paradoxne mi nikdy neprotekla stolice ale curani.. ale jen u tech billa. Maji ten lem kolem nozicky takovy tuzsi a prislo mi ze uplne neprilehl a "netesnil". U zelenych tesco se mi to nestalo ani jednou.

junkka
25. únor 2016

Já pro malou používala bílé pampersky a spokojenost, jenže trojky už jsem párkrát koupila s modrými polštářky a tam se ji pak stolice rozmazavala po zádech, nemají tu síťku. No a na ctverky zatím zkouším, nejlepší mi přijdou z tesca, ať už se sovou nebo s zirafou. Zelené pampers mám jeden velkej balík (byl ve sleve) a nejradši bych je vyhodila, strašně páchnou jakýmsi parfemem, úplně se mi zvedá žaludek jen to cítím. Ale asi to teda dopoužíváme. No a na noc stále používáme bílé pampers, když nemají ty modrý polštářky (Magical pods) tak jsou super 🙂

kocour1
25. únor 2016

Já mám nejlepší zkušenost s těmi zelenými active baby. Neprotékají, jsou měkké, přijde mi, že pohodlné (tedy jak jen plenka může být🙂 )...Vždy, když jsem zkoušela jinou značku, projevilo se to opruzením, proto už neriskuji. Spolu s bepanthenem jsou tyto pampersky nejlepší kombinací. Jen u hodně malého miminka - cca první měsíc, se nám stávalo, že stolička byla až na zádech🙂...ale myslím, že to nebylo plínkou🙂)...

lennisek1
autor
25. únor 2016

Holky asi blbý dotaz, ale co jsou ty čtverečky?

odula
25. únor 2016

Pampersky- jakýkoliv - šíleně protekaly. Nakonec jsme skončily o BabyLove z DM. Asi nejlepší pleny, co jsme měli. 🙂 Pampersky občas na den, BabyLove na noc. Spolehlivě vydržely... no, jak si tak pročítám diskusi, tak to může být i přesně naopak... ;) asi nezbývá než zkusit.