dobrý den, loňskou zimu měl syn superfity, lehká a ohebná bota, ale měl z nich odřený v botě malíček .... nemá někdo doporučení na jiné boty s membránou? dívala jsem se na fare, ale zdá se mi dost tuhá a neohebná podrážka... díky za každou radu 🙂
Malý má na zimu Bogs.
Co primigi? Ty jsou myslím širší.. Ale chce to zkoušet.
Dd step jsou mekci a sirsi..
Syn měl sandály a celoročky Fare kvůli ortopedickým vložkám, tak jsem chtěla i Fare zimní boty. Bohužel ho tlačily, tak má místo nich Protetiky.
Fare jsou neohebné a Protetiky rovnou kopyta. Ještě jsem nenašla ohebné zimní boty.
Take doporucuji primigi. Goretex a celkem dost ohebne. Vic nez superfity.
Máme primigi, jsou lehoucke, ohebne a s gerotexem, jsou na širší nohu
Máme Filli a spokojenost...kvůli zimě maji trosku vyšší podrazku, ale jinak patří mezi barefoot obuv, takže opravdu ohebne krásně, ale jsou spíš na užší nohu...a mají právě membranu (pozor, jen některé typy)... my je sice i naimpregnovali, ale prodavač rikal, ze to není třeba ☺
Primigi u nas frci uz nekolik let. D.d.step jsou taky moc fajn. Ted zkusime icebug. Vseobecne ty fakt dobre jsou ale palky.vetsinou se cena splha ke 2000
Jj v pripade bot se za kvalitu opravdu platí, leckdy i dost přes 2 tis., ale pak leckteré maminky rady koupi i nosene boty, tak prodejem se ta cena trochu sníží...☺
tak z toho mi vychazi, ze bychom meli kouknout na primigi 🙂 superfity maji nizkou a vysokou variantu, primigi taky?? zatim jsem na netu videla jen nizke
Zkus zapátrat u těch superfitů po nějaké širší botě, oni mají vice šířek, ale nevím, jak snadno půjdou sehnat. Označuje se to písmenem....
http://www.obuv-liznova.cz/detska-obuv/d-d--ste...
Kupovala jsem tyto a jsou perfektní.
@lili_lily my kupujeme primigi vysoké se třemi suchými zipy. první jsem synovi kupovala ve třech letech za 1800,- zůstaly jako nové a právě je začala nosit dcera
DD step máme několikátý rok, ty celokožené, několikrát za zimu je nastříkám impregnací a ještě nepromokly.
taky si myslím, že není potřeba membrána, že stačí kůži impregnovat a udržovat. já impregnuji boty kožené i s membránou. ne nijak často, ale párkrát za zimu ano.
my máme z decathlonu za pětistovku, široké jsou, ohebné taky
bohužel nejsou úplně vysoké, takže jen do suché zimy, nebo s návleky
na střídačku s keen, ty jsou vysoké, ale méně ohebné
u tech primigi jsou ohebne a siroke ale pouze ty ktere maji na podrazce tlapicku (prstiky a slapka)...pouze do velikosti 26
a maji podrazku viz odkaz:
http://www.festivalmezikopci.cz/dětské-sc-13_14...
mrknete i na bazar...oni hodne vydrzi a dost se prodavaji dal 🙂
@horymili nesouhlasím. i primigi větších velikostí jsou stále ohebné, v porovnání s mnoha jinými kopyty 😉
Ahoj všem, nevíte jaké značky dělají celoroční, ne vyloženě zimní, juniorské boty (vel. 36+ až 39) výše uvedených parametrů (měkčí a široká špička) a za rozumnou cenu? Pokud by byly kožené a na suchý zip, tak pro syna ideál🙂 Právě jsme skončili s DDStep - mají je jen do vel.36.
Tak my máme s Primigi bohužel špatné zkušenosti. Letní sandály po cca třech týdnech vypadaly jak ze smeťáku, popraskané švy, čouhající nitě apod., už bych je nekoupila. Superfity za nás jsou nej. I přes vyšší cenu.
@pabka já mám tedy s primigi zkušenosti jen se zimní obuví, jinou jsme od nich neměli a zimní teda jsou fakt super.
Syn nosí zimní sněhulky z Deichmannu, taky je "rozmazlený" ohebnýma, širokýma botičkama, takže výběr je vždy záhul a celodenní výlet. Ale tady s těma jsem byla spokojená (za 399 Kč).
Taky máme primigi zimní s goretexem a super ohebné i lehoučké..jsou dost široké ve špičce i ok na vyšší nárt..superfit jsme měli 1. boty a byly jí taky úzké..navíc designově se mi prostě superfity nelíbí..😉
@lili_lily dceri jsme ted kupovali nedavno a ma znacku RAK. Jsou naprosto super. Ddstep rada 15 mi prisla na zimu tenka a podrazka bez vzorku, tyhle jsou opravdu skvele. A dcera ma pry malinko sirsi nohu, tak to by mely byt i vam 🙂
Hlavně mu změř šířku nohy a dle toho vybírej boty. Očividně mu byly malé.