Ahoj holky vim ze je tady takovych diskuzi vic ale je tam toho spoustu a kazdy pise neco jineho.Ráda bych kdyby jste mi poradili opravdu ten nejlepsi prasek.🙂
Používali jsme Persil sensitiv a spokojenost, ale koupila bych jeden na zkoušku. Přeci jen nemusí sedět každému. Aviváž jsem nepoužívala.
za me jedině Lovelu a bez aviváže.
Velmi setrne k pokozce je marseilske mydlo napr. Omino Bianco. Pouzivaji jej hodne maminky, co maji deti s atopickym ekzemem.
U nás v šestinedělí Lovela bez aviváže, pak asi do roku věku Persil sensitive (od půl roku s aviváží Silan sensitive), od roku věku Ariel Mountain spring.
prvního půl roku - Prací gel tekutý ULRICH a máchadlo Permon, po půl roce Lovela senzitive + aviváž Lovela
Ecover je bezvadnej ;) zacala jsem od teto znacky kupovat ve finale vse, prostredek na myti koupelny, nadobi, do mycky...
Také doporučuji vyzkoušet několik pracích prostředků...a pokud má miminko sklony k atopu nebo má hodně citlivou pokožku, doporučuji mýdlové ořechy, nebo gel z ořechů. Více zašpiněná místa potom namydlit jádrovým mýdlem 🙂. Rozhodně bych se na začátek vyvarovala aviváží.
Já jsem od začátku používala Batole a dvakrát máchala (zhruba do půl roku), bez aviváže. Mimču to žádné problémy nedělalo, tak jsem u toho zůstala zhruba 3 roky. Když to seženeš v akci, vychází i finančně hodně dobře.
Nedávno jsem vyzkoušela i Lovelu, ta je taky dobrá, ale pořád vynechávám aviváž, přijde mi zbyteční.
od začátku persil sensitiv - tekutý..bez aviváže..dvojí máchání...po třech měsících jedno máchání a trochu aviváže...od půl roku klasický program a normál aviváž..od devíti měsíců jsem přešla na klasický netekutý persil sensitiv...všechno snášel syn dobře a to má sušší a citlivější pokožku...
Používám od začátku Persil sensitive gel, má příjemnou nevtíravou vůni, že jsem si ho oblíbila i na praní věcí nás dospělých. Aviváž u dětských věcí nepoužívám dosud, dvojí máchání nepoužívám, protože ani nevím, jak ho na pračce nastavit 😀 Ale nevadí nám to. Na větší skvrny to samozřejmě samostatně nepomůže, zde je potřeba předeprat nejlépe čerstvou skvrnu ihned v ruce a pak ještě do praní přidat třeba žlučové mýdlo z DM. Ovšem co nám začaly příkrmy a zejména mrkvička, tak to je boj, to fakt jak nezaperu hned, tak je problém. Ale po půl roce sušení v místnosti (sušičku nemám a pořizovat nebudu, nebyla by kam dát) jsem dala zase sušit prádlo na balkon a zjistila jsem, že sluníčko vybělilo i skvrny, které na prádle světlé ještě zůstaly i po praní 🙂 Takže hurá za to, že je konečně teplo a můžu sušit venku 🙂
Já jsem nepoužívala prášek, ale gel. Kupovala jsem Persil Sensitive a Lovelu. Obojí nám vyhovovalo. Musím zaťukat, že žádné vyrážky jsme neměly. Záleželo pak hlavně na aktuální ceně. Lovelu mají dlouhodobě za super cenu v Albertu.
Nejlepší je ten, který bude sedět tvemu miminko, což nikdo nemůže říct, dokud je nevyzkousis. A když je v ostatních spousta různých názoru, budou i tady, přeci..😀
Do pul roku holek jsem používala Batole, Povelů, Persil sensitiv, bez avivaze, pak už běžný nas.