MyHummy medvídek. Máte zkušenost?

charliina
14. pro 2019

Mate někdo zkušenost s šumícím medvídkem MyHummy ?🙂 Přemýšlím o něm, jen bych napřed ráda znala názory ostatních, než za něj dám tolik peněz 😁 aby to nebylo zbytečné..

jjasmina
14. pro 2019

@charliina Mě se taky líbil, ale manžel to nechce , nechce aby si mimčo na to zvykalo..

bonavoxa
14. pro 2019

@charliina My ho máme a nepoužíváme už. Když byl syn miminko, zdálo se mi, že to zabírá. Ale já jsem vždy maturovala, jak to zmáčknout, aby to najelo na režim, který jsem chtěla. Je to medvídek, který má v sobě srdíčko, a to jde vyndat. Hlavní je to srdíčko, které je tak do dlaně. Fajn byl režim, kdy se sám zapnul při nějakém zvuku, otočení, apod. Ale někdy se zapínal často, jak se prostě tři lidi otáčí a fučí, tak jel v podstatě celou noc. Mě to uspávalo, manžela rušilo, říkal, že je to jako puštěná míchačka. Takže bych zvážila, jestli to za tu cenu stojí...když už, tak bych koupila menšího...jde jen o to srdíčko a pak, když se někam jelo, tak každý centimetr místa dobrý, i když máme velké auto. Časem nás nebavilo furt měnit baterky, navíc naposledy to šustilo už jenom jedním režimem...nevím, jestli se to neopotřebovalo nebo to jen zase neumím zmáčknout. Úplně jako TOP základní a nezbytnou věc pro miminko bych to určitě neoznačila.
Časem ho budu nějak posílat dál, asi ho daruji, určitě bych si ho netroufla prodávat ani za zlomek té ceny, co původně stál.
Ale teď ho syn vláčí jako hračku, normálního medvídka.

nikolakoezlova
14. pro 2019

Zkoušeli jsme ho doma. Po týdnu jsem ho zaslala zase zpět a vrátili mi peníze 😀 Všechny programy a hlasitosti jsme vyzkoušeli, žádný efekt to nemělo.

kvmatonka
14. pro 2019

@charliina no a u nás to funguje na obě děti. U staršího syna nám to zachránilo zdravý rozum, konečně začal díky humíkovi spát i přes den. A teď funguje i na dceru.

g_m
14. pro 2019

@jjasmina Na nic si nezvykne, postupně to přejde samo. Mám to vyzkoušené na dvou dětech.

@charliina Já jsem teda odmítla vyhodit tolik peněz za medvídka, ale vzala starý telefon, povypínala veškeré sítě a jen stáhla aplikaci Bílý šum. Plní to úplně stejný účel, sice to nevypadá tak efektně jak ťuťu ňuňu medvídek, ale rozhodně to funguje. Nepoužívala jsem ho nikdy na uspávání, jen když se vzbudili a třeba nemohli zabrat hlavně teda v noci. Nebo když jsme byli venku s kočárkem a štěkali psi, tak je to znova hezky uspalo....

adel2507
14. pro 2019

@charliina Naše malá u něho krásně usíná, mívá ho i v kočárku. Ale poslední dobou hrozně blbne..z ničeho nic začne strašně hlasitě chrčet a malou to vzbudí. Budu ho muset reklamovat.:( Jinak je dobré zkusit miminku pustit bílý šum nejdřív třeba z telefonu, ať víte, jestli zabírá

bonavoxa
Autor odpověď smazal
Zobraz
bonavoxa
14. pro 2019

Máme medvídka, úplně starého, vzadu má zips, dal by se do něj klidně strčit telefon s bílým šumem...a efekt by to byl naprosto stejný. To zesilování nám dělalo taky, ale až tak po roce používání. Po prvním, extrémně nespavém dítěti, jsem byla ochotná koupit předem všechno. Ale teď, zpětně, mi ta cena nepřijde úměrná výkonu.
Odvyknul si v pohodě. Chvíli ho nosil, chtěl zapínat nebo sám mačkal, teď většinou někde leží a v noci máme naprosté ticho.

ellias
14. pro 2019

Měla jsem na malou a super 🙏🏻 Krásně u něho usínala večer i přes den a později používala jako plyšáka. Mě to taky krásně uspávalo. Teď už je vypranej a čeká až se narodí syn, aby ho měl v postýlce 😊 za mě rozhodně užitečně vyhozený peníze. Pak vyndám vnitřek a nechám dětem na hraní 😊

klara319
14. pro 2019

Já jsem ho koupila z druhé ruky. Ještě jsem teda neměla možnost ho vyzkoušet,ale když se prckovi nebude líbit,tak mě aspoň nebude mrzet,že jsem za to dala tolik peněz. Jinak návod na zapínání, vypínání a různé přepínání šumů je na Youtube 🙂

palacinka_marmeladova
14. pro 2019

Mám ho,na malýho fungoval cca 4 měsíce.Za mě je ale mnohem lepší aplikace v mobilu.Ten medvídek je dost potichu,používala jsem ho v noci.Přes den hlavně telefon.Nebo když usnul u aplikace,tak jsem vypla telefon a zapla medvěda.

leymea
14. pro 2019

@palacinka_marmeladova kdyz das nejvyssi hlasitost tak Ti to prijde potichu?

leymea
14. pro 2019

Mame a syn s nim usinal furt. Bylo to super 😉 jsem zvedava jestli to zabere i u druhyho 😀

palacinka_marmeladova
15. pro 2019

@leymea Mě ne,ale malej na to měl svůj názor.

krupka3
15. pro 2019

@jjasmina Trosku blbost ne? Mimco je na bily sum zvykle z delohy, kde ho kolem sebe slysi 24hod denne, takze mu spis udelate slusnou odvykacku. Tak aby se manzel nedivil, kdyby treba pak mimco plakalo 20hod denne a nemohlo spat 😉

krupka3
15. pro 2019

@palacinka_marmeladova Ten medvidek je od naprosto tichouckeho po opravdu hodne hlasiteho - hlasitost se nastavuje.

jjasmina
15. pro 2019

@krupka3 On to spíš myslel tak, že jsou i jiné alternativy a upřímně my jako děti sme taky nepotřebovaly šumícího medvěda za 2000 .

krupka3
15. pro 2019

@jjasmina Rozhodne neni potreba drahy medved, s tim souhlasim. Ale psala jsi, ze nechce, aby si dite zvykalo - reagovala jsem na to. Nebo nechce, aby si dite zvykalo na drahe veci? Ze by novorozenec poznal rozdil mezi medvedem za 2000 a appkou v mobilu a byl pak moc rozmazleny, kdyz bude mit draheho medveda? 😀

jjasmina
15. pro 2019

@krupka3 Já bych to opravdu neřešila, at si každej koupí co je libo, já ho taky neměla a spala jsem krásně 🙂 Kdoví třeba v realu ho pořídíme, ale ted ho prostě kupovat nebudeme. jen proto , že ho nechce tak z něj nemusíte dělat buhvíco..

palacinka_marmeladova
15. pro 2019

@krupka3 Vážně?Toho jsem si za ty 4 měsíce používání fakt nevšimla 😂 Vím,že se dá zesílit,ale i na nejvyšší hlasitost to pro prcka bylo prostě málo.Přes den,kdy tu je kravál to nefungovalo.Zato v noci kdy je klid a ticho to bylo akorát.

bonavoxa
15. pro 2019

@palacinka_marmeladova Zdá se mi, že ten strojek používáním dost blbnul...nejprve se sám hodně hlasitě zapínal a pak jel jenom na jeden režim a potichu.

lovemusicsun
15. pro 2019

Ahoj, my máme jen tu šumící hlavu a musím říct, že super. Dcera u toho usínala asi rok, kolikrát jak dohrála, tak se začala budit, tak jsme jí pustili znovu. A v jednu chvíli už ho nepotřebovala. Plánuju to stejné u druhého miminka.

palacinka_marmeladova
15. pro 2019

@bonavoxa To se mi taky stávalo.Já furt myslela,že jsou slabý baterky a měnila jak divá.

bonavoxa
15. pro 2019

@palacinka_marmeladova Nevím, jestli by to šlo nějak opravit...nebo v čem je vlastně chyba... My už ho máme dva roky, takže reklamace už je pasé, navíc malý ho používá jako plyšáka. Ale je to škoda, že se to někdy takhle opotřebuje.

wendissek
15. pro 2019

Dcera 20 měsíců a stále sním spí už od porodnice ji dokázal uklidnit

ah1234
15. pro 2019

Ja som na neho nedala dopustit 🙂 mali sme ten so senzorom a maly pri tom zaspaval super a vzdy ked sa v noci zobudzal, tak sa mu to znovu zaplo a spal dalej.. len musel syn spat vzdy v inej miestnosti jak my, lebo ja pri tom nezaspim a priatel tiez nie :D inak sme ho potom ked mal syn cca 9mesiacov zabudli v Bosne na dovolenke a sice nam ho poslali postou, ale syn uz sa za ten tyzden naucil spat bez neho, tak sme ho predali. Mat nedajboze druhe dieta, bude to prva vec, co kupim. Nepoznala som, co je to uspavanie, dala som cumel a pustila sum a maly zaspal sam. Skusali sme predtym bez sumika a bola to katastrofa, v 4 mesiasoch sme ho tahali so sebou aj na dovcu do Marseille lietadlom, lebo bez neho fakt ani na krok..

leymea
15. pro 2019

@bonavoxa taky se nam stalo, ale malej ho vyhazoval z postylky (jako vsechno co v ni mel) a myslela jsem, ze to bylo tim jak padal na zem 😀 ted cekame druhy a ja medvidka vytahla. Dala baterky, zkusila a vypadalo to, ze funguje. Tak uvidime 😀

bonavoxa
16. pro 2019

@leymea Taky vyhazoval, ale ten medvěd je dobře vypolstrovaný a ten strojek není těžký, takže zrovna na tohle to bude asi stavěné😀 U nás spíš jel hodně často, jak se ten senzor zapínal a nikomu se nechtělo hledat ve tmě medvěda, aby ho natvrdo vypnul...i když, on, když je ticho, se po nějaké chvíli vypne sám. Už je delší dobu bez baterek, tak zkusím a uvidím.

leymea
16. pro 2019

@bonavoxa no nevim, neprijde mi, ze by ten strojek padal do mekka 😀 ale my mame jen tu hlavu, tak to mozna bude tim, ta totiz neni nejak vypolstrovana 😀

bonavoxa
16. pro 2019

@leymea My máme celého medvěda, takže to padalo různě. A přijde mi, že je to tam uvnitř dobře schované. Zase, to by byla chyba, vyrábět něco takového k dětem, bez nějakých crash testů😀