Jaké pleny používáte?

cekamnazazrak
5. bře 2022

Jaké plenky máte nejraději? Je třeba rozdíl v plenkách jedné značky pro miminko a potom pro starší? Má vůbec cenu kupovat ty jedničkové, když jsou 2-5kg? Není lepší koupit rovnou ty 3-6kg? Je jasné, že zase bude každému vyhovovat něco jiného, ale chci si udělat přehled, třeba i o značkách, které neznám.. 🙂

killerqueen28
5. bře 2022

@cekamnazazrak ja som moc nevyskusala, len lidl, dm a pampers ale pampersky su najlepsie, pri kakani nam dm aj lidl pretekaju... A jednicky urcite, dcera mala 3,2 kg ale v dvojkach sa topila, jednicky sme vyuzili ozaj az do 5 kg

pipi_puncocha
5. bře 2022

Syn se narodil s 3,5kg a první měsíc cca měl tu nejmenší velikost. Kupovala jsem eko značky bez parfemace, bělení atd., od každé jeden balík, abych zkusila, co synovi nejlépe sedne. Nakonec jsme zakotvili na plenkách Babylove z DMka, jsou levné a snad celkem šetrné, ale měla jsme štěstí, že synovi nevadilo stran pokožky nic.

klokanka31
5. bře 2022

@cekamnazazrak Určitě koupit i jedničky. My používáme Bella Happy a nedám na ně dopustit

lenulen
5. bře 2022

@cekamnazazrak druhy syn i dcera mela pres 4 kila. Prvni mesic jsme pouzivali jednicky. Ty miminecka, jsou hubenoucka, nozicky tenoucke. Az se trochu vypapkaji, tak dvojky 🙂 taky pouzivam Bella Happy, jsou vyssi.

tasimia
5. bře 2022

@cekamnazazrak pampers, bebelo, dady a happy mimi z tety 🙂. A podle toho které jsou v akci, koupíme. Sem tam colorky.

elesse
5. bře 2022

Nejradsi mam babylove a bella happy. Obcas koupim i pampers nebo albertacke. Driv mi prisly fajn i ty z tesca, ale bud se zhorsily ve vetsi velikosti nebo obecne… u tech, co pouzivam pravidelne bych rekla, ze neni rozdil mezi velikostmi

jjasmina
5. bře 2022

@cekamnazazrak malá měla 4kg pri narození a vel 1 ji byla stejně větší, měla jsem 1 balík, takže zkus a uvidíš. Jinak kupovala jsem Pampers, nicméně top nakonec jsou pleny z Alberta ❤️

lucinka_16
5. bře 2022

@cekamnazazrak Syn se narodil s 3,9kg. Jedničky jsme chvilku měli. Používáme Dada. Po Pampers, F&F, Babylove a Happy mimi se mi cca v 5 měsících začal osypavat,tak jsme zůstali jen u Dada.

drep
5. bře 2022

Látkové all in one. Není to z látkování úplně nejlevnější varianta, ale použití jednoduché jako u jednorázu, pro pokožku zdravé a ekologické. Za mě top značky mother ease, thirsties, grovia, apple cheeks a bumgenius a české fox plenky.

martulka88
5. bře 2022

@cekamnazazrak Vyzkoušela jsem 3 - bella happy nesají a malý měl opruzeniny už druhý den. Používáme pampers sensitive care a pampers pure - za nás (myšleno já a muž) max.spokojenost - opruzeniny zmizely a krásně sají - náš syn trpí na prdíky, takže sebou hodně šije a nikde není nevyžádaná nehoda. A my tedy používáme 1 (2balení) a jak dopoužíváme, tak přejdeme už asi na 2 - má nyní 4kg.

journals
5. bře 2022

U syna jsem byla nejvic spokojena s Muumi baby, u druheho uz ani jinak experimentovat nebudu.
Na latkovani nejsem a chtela jsem pro nej co nejvic setrne plenky bez chemie

lachtanice86
5. bře 2022

Dady nejlepší. Zkoušela jsem i pampers, lidl, dm

sirinfirst
5. bře 2022

Přes den látku, na noc Dada.. A určitě začni od jedniček

mamater
5. bře 2022

@cekamnazazrak zkusili jsme u dcery X značek podle mě každému miminu na zadeček sedne něco jiného ha nás byla hrůza pampers a albert na nich mi vadilo že mi přišly že z nich cítím chemikálie 🙂 můj osobní názor 🙂 poté jsme zkoušeli kolorky ty byly super ale cena šílená :D pak česképleny všechny co mají na jejich stránkách ty byly všechny také super ale ceny se pak hodně zvedly 🙂 nakonec jsme zkusily Dada pleny které kupujeme v polsku a jsou úžasné teď používáme i u syna. Cena bezkonkurenční a kvalita úžasná.Pro mě je na pleně důležité aby z nich nešla cítit chemikálie 🙂

felixfelicis
5. bře 2022

Nejsou jednicky jako jednicky. Kazdopadne i u velkeho ditete je alespon v porodnici uzijete 😀 A taky se primlouvam za latku, aspon castecne.

intonace
5. bře 2022

K narození jsme dostali Pampers a super. Postupem jsme Koupili Babylove a máme do dnes( už 4) za nás spokojenost 🙂

danvitka
8. bře 2022

Za mě nejlepší Babylove, Fred&Flo
Nejhorší Pampers (malej osypaný, protékaly, hrůza)
Občas jsme někde vyzkoušeli Dada - ty také nejsou špatné.
Co se týče kil, jen první týden jsme měli ty jedničky a to hlavně kvůli výřezu na pupíček.

kecupka66
8. bře 2022

@cekamnazazrak My máme od začátku Dada plenky, a tedy velká spokojenost..😊Ze začátku jsme používali ty zlaté, které mají proužek pro detekci moči. Teď máme levnější zelené a taky jsou super. A za mě tedy určitě koupit i jedničky. Je pravda že je to rozděleno podle kil, ale ve dvojkách by se mi malý hned topil a měl by je tak po krk..🤣

chlapecektehu
8. bře 2022

@cekamnazazrak já jsem vyzkoušela od dada přes Bella happy a i dm značku a skončila jsem na Pamperská a vím že neprotečou a že se na to můžu spolehnout. Jedničky určitě využijete malej měl jedničky snad ještě i měsíc po porodu a to se narodil a měl 4110g

maxulekapcule
8. bře 2022

My používáme všechno, co je v akci 🤣 má spaní s má cesty ma Pampers a nebo huggies, přes den to nejlevnější. U obou synů pokožka bez problémů. Jen z lupilu nám protékaly u obou dětí

30bar
8. bře 2022

@kecupka66
@sirinfirst
@lachtanice86 holky,nevite jestli Dada jsou dobre i ty v zelenem obalu? Nebo jen ty ve zlatem? S temi ve zlatem zkušenost mam a ty se mi zdaji fajn,tak jsem si rikala, že bych koupila na zkousku i ty zelene

nazka
8. bře 2022

@cekamnazazrak já toho za dvě děti prošla dost. Nevyhovovaly nám pampers, protekaly, když se dítě začalo víc hýbat. U první dcery jsem měla ráda Dada, u druhé občas přes noc protekaly. Teď si nemůžu vynachválit Bobilo.

nazka
8. bře 2022

@30bar ten zelený obal je horší kvalita než zlaté. Zlaté jsou o dost lepší.

luckawm
8. bře 2022

@jjasmina souhlasím. Dcera měla taky přes 4 kg a jednicky jsme používali. Ze začátku jsem kupovala pampers, ale jinak obě děti používají plínky z Albertu a jsou proste nejlepší. Zkusila jsem ještě nějaké happy (něco asi😁) mají třeba v dm a ty byly šílený stejně jako nějaké levné z dm (značku nevím), vůbec nepruzily přes bříško. A z Lidlu byla dcera opruzena 🤷‍♀️.

kecupka66
8. bře 2022

@30bar Jsou prý horší kvality, ale nám vyhovují i ty zelené..do 3 měsíců jsem používala zlaté, ale teď jedeme na zelených. 😊Žádný velký rozdíl mezi nimi nevidím..

sirinfirst
8. bře 2022

@30bar Mám zrovna zelené objednané, tak uvidím

veroniquecz
8. bře 2022

Každému miminku sedne něco jiného. Ze začátku měla dcera Pampers premium, střídala jsem s DM. Teď jak jw větší, tak na doma má Albert (jsou české 👍) a na steidacku když se pere, tak pants Pampers, tam je rychlovka to nandani. Na noc má porad premium care. A co se týče velikosti, tak určitě jednicky ano. My u starší dokonce první měsíc měli nulky a z dm XS.

sylvka
8. bře 2022

Za mě Pampers senzitive care 👍po jiných je opruzena. Jedničky jsem měla jeden balík,dvojky taky jeden a teď jsme na trojkach . Malá má tři měsíce a 6500g.

svobodka_ema
8. bře 2022

@cekamnazazrak mě bohužel proteklo u chlapečka vše, nejhorší asi Lupilu, a nejlepší zelené i zlaté Dady❤️

bassetlady
8. bře 2022

Jedině Muumi, všechno ostatní mi smrdí nebo je tuhé jako prkno.