Jak dlouho využiju plenky Pampers 2 a 3?

isousek
23. črc 2015

Ahoj holky chci si ted koupit do zasoby plenky pampers 2 a 3 ale mam v planu latkovat takze je potrebuji pouze na noc a vyjimecne kdyz nekam pujdeme.Tak me zajima dokdy se tak pouzivaji 2 a 3.A jestli mi muzete poradit kolik jich mam koupit.Preji pekny horky den🙂

patrusa
23. črc 2015

Taky latkuju a pampers davam na noc pripadne na delsi vylet. Koupila bych 1 balik dvojek a tak 2 trojek a pak uvidite. Me vydrzi balik 3 96 ks na cca 2 mesice.

patrusa
23. črc 2015

Jinak 3 pouzivam, jeste ted, dcera ma 8 mesicu, ale dost zalezi na vaze a delce ditete. Spousta maminek stejne starych deti pouziva uz velikost 4.

adji
23. črc 2015

Já používám Pampers Premium Care. Dodělávám dvojky a nasazuji trojky. Synovi jsou 3 měsíce (61 cm, 6760 g) 🙂

ireniq
23. črc 2015

používáme Pampers premium care od narození, teď má Martínek 8 měsíců, používá 3 a ještě nějakou dobu bude - má sice 10 kg, ale je štíhlej přes bříško, takže i ty 3 (4-9 kg) mu hezky sedí a obvod má ještě rezervu. Spotřeba 1 na noc a 1-2 na den na ven. Když je potřeba, pojmou fakt hodně a je na ně spoleh.

princina
23. črc 2015

Nám stačili od každého 3 balíky...malá má ted 5 měsícu a pomalu přechází na 4

ladyhacek
23. črc 2015

tohle je opravdu těžké, protože každé miminko jinak kaká 🙂 a jak bude velké miminko při narození a jak bude přibývat.
já tedy nelátkuji,ale 2 jsme měli jen 1 balík, v šestinedělí jsme měli 1. a 3 máme ještě teď ve 4 měsících (máme 6 kg) a nosíme je asi od konce 6 nedělí.
Pokud je budeš mít na noc tak počítej ze začátku (tzn1) tak 3 ks na noc a záleží jak hodně budete někam jezdit a na jak dlouho také bych na jednu cestu brala tak ty 4 já vždy beru třeba 6 i když vím, že použiji max 2. Teď přes noc už nepřebaluji takže máme 1 plenu 🙂

My máme zhruba balík na týden (+-) takže u tebe by měl stačit na 2 týdny (možná více)
ty trojky určitě využiješ déle.
Koupila bych 1x vel 2 a 3-4x vel. 3 a pak popř. dokupovala. A za mě tedy koupit i 1 🙂

drosea
23. črc 2015

taky látkuji, jednoráz dávám na noc a na delší cesty. Používám teda Bella Happy a 3 jsme měli ještě v roce a na 4 jsem přešla jen z toho důvodu, že mu už v noci nepobraly. Jinak balík mám tak na 2,5- 3 m. Jinak 1 jsme měli tak 2,5 měsíce, 2 asi měsíc a zbytek 3. Mám ale hudenýho dlouhána. Hodně fakt záleží na proporcích miminka.

avantgarda
27. črc 2015

Já jsem používala pro syna jen Pampers. Velikost 2 měl jen chvíli. Jestli si dobře pamatuji, tak jsme koupili max 3 balení. Zato ve velikosti 3 byl dlouho - určitě mu trojky stačily tak na 2 měsíce. Za tu dobu jsme koupili možná tak 6 balíků. Už si to moc nepamatuji, je to 2 roky zpátky. Ale jistě vím, že dvojek měl méně než trojek.

dapele
27. črc 2015

Ahoj, taky látkuji a Pampers používám pouze na noc. Nevím jak velké čekáš miminko, ale určitě si pořiď velikost 1, malá má teď v téměř 3 měsících 5 kg a stále používáme velikost 1, teprve teď budeme přecházet na 2. Navíc jedničky využiješ určitě v porodnici (tam se moc látkovat nedá) a taky miminko ze začátku hodně kaká, takže jsem přebalovala i v noci. Takže velikost 1 jsem vypotřebovala 3 balíky po 78 ks (polovina jednoho v porodnici, jeden a půl na noční přebalování v šestinedělí). Teď už na noc spotřebuji až na výjimky jednu plenku, takže ty další velikosti bych si koupila od každé jeden balík a uvidíš jak miminko poroste s tím, že jeden balík (cca 80 ks) Ti bez problémů vydrží na 2 - 2,5 měsíce.