Dobrý den, máme 7 měsíční mimi (nyní dáváme velikost 74). Náš problém je s tím, že máme dlouhé ručičky a nožičky.
Dokud jsme dávali oblečky do vel. 68 bývaly rukávky nastavované o možnost zakrytí ručiček. To už u další velikosti ale nebývá.
Chci dávat dost dlouhé rukávy, ale zase vel. 80 je až dost široká a i občas dost dlouhá.
K zimní kombinézce, co jsme dostali jsem pořídila rukavičky, které dosahují až k půlce předloktí, takže to jakž takž jde.
Chci se zeptat, jestli nemáte zkušenosti s nějakými značkami, co dělají rukávy dost dlouhé?
Děkuji
@lv Děkuji, ano to má, sportovní věci mívají dlouhé rukávy, ale s oblečením do města mívám problém.
Podívám se po něčem z HM. 😎
Pripojuji se. Mam podobny problem. Veci z HM sedi. Na delku rukavu nam nesedi M&S (momentalne ma 8m, vel. 80 a rukavy u body s dlouhym rukavem mu jsou kratke), next take nesedi. Pak problem je pas, kdyz uz teplacky sedi na delku tak v pase je mu to volne. Ve chvili kdy je mu to akorat tak nohavice jsou uz 3/4.
Taky mame takovy problem. Kupovala jsem hlavne HM a taky v Nextu a Lindexu. Pride mi ze to maj pro hubenejsi deti. Do ted musim kupovat vsechny kalhoty i leginy s nastavitelnym pasem jinak by mi z toho deti vypadly 😀
Lindex - oba moji kluci jsou dlouháni a žížalky a LIndex sedí i nyní - máme 122 a 152 🙂
Od miminek jsme na Lindexu a další bonus - oblečky i po desátém vyprání nejsou jak hadr 🙂
Díky, zkusím se po tom asi podívat na bazárku 🙂
HM tam jsou rukávy dlouhé, spíš na hubenější končetiny.. asi to má tedy po vás.