Zdravím, chtěla bych se zeptat, kde nakupujete botky pro batolata s širší nožičkou a vyšším nartem, prostě taková ta mohutnější nožička 🙂 nemůžeme vůbec nikde sehnat :-/
Mně osobně Superfity přijdou extrémně úzké, my máme dobrou zkušenost s Primigi. A nakupujeme ve speciálních obchodech s botami pro děti.
Ahoj, my kupujeme malýmu Fare, taky má širokou nožku, vysoký nárt.
Superfit za mě taky hodně úzké.
Little blue Lamb jsou na sirsi nozku. Ake spis se daji sehnat pres net.
Nám nesedělo snad nic, prostě jsem ty první botičky nedokázala nazout, protože mi přišlo, že má obrovský nárt.. Po vyzkoušení asi 5 (mezi nimi i Fare a Superfit) značek v obchodě vyhrála slovenská značka Rak.
Obkresli malému nožičku a změř šířku v nejsirsim místě. 🙂 Potom můžu něco poradit. Filii v w šířce, kidofit, froddo...
Určíte kidofit,shoeshoes,little blue lamb,tikky,z bezne konfekce nic,vse tvrde a uzke, v barefoot botách se dá dobře vybrat
Geox, Primigi a Bubblegummer (od Bati),myslím, že i Sante
Superfity jsou fakt úzký, ty jsem tedka náhodou sehnala jedinej kus pro mladší 🙂 Jinak jsem jí kupovala léta Fare, má ty nožky široký hodně.
Superfity jsou opravdu úzké a geoxy mi později přišly taky užší. Malá má nožku taky takovou naducanou a jako první botky jsme měli Fare a Little blue lamb a teď jsme přešli na Essi.
santé sandály, celoročky RAK, a pak některé primigi...ale taky nožka jak medvědí tlapka, tak jsme hledali dlouho, než něco sedlo...
Elephant,superfit , nejlíp odzkoušet, praktické jsou s 1 širokým suchým zipem - člověk rozepne "nasune na kopýtko", přikreje jazykem a zalepí, než šněrovačky a pod.. Záleží i na věku z botasek jsou pak širší nike,než adidas, kotníkové botasky na obouvání peklo ..toť můj postřeh, jinak asi co noha, to originál. Já mám doma 2.děcka s " kopýtkama"...