Pěkný večer všem. Máte někdo typ na opravdu kvalitní zimní bundu pro nejmenší děti? Sháním bundu pro dceru, která má 20mesicu. Velikostně těch 80-86 cm,je drobnější. Chci nějakou bundu, která bude nejlépe jednobarevná,nebo i vícebarevná,ale bez různých obrázků, potisků, bez různých oušek, chloupku kolem kapuce,atd. Obchody,internet koukám,ale nic co by mě oslovilo.
Popřípadě, jestli má někde něco takového k prodeji, klidně napište do zprávy. Děkuji 🍀💐
📌 Už mi hrozně vadí oblékat dceru do čehokoliv co znázorňuje zvířata. Loni mi to přišlo ještě roztomilé, ale oni tak dělají všechno. Zimní čepice bez obrázku nebo uší snad ani neexistuje.
@journals děkuji kouknu. S kombinézou bude asi problém, dcerka už je bez plenky,tak si moc neumím představit to čůrání potom 😁
@michaela666 jojo, naprostý souhlas. Vidím to úplně stejně 🙂 jako jasně, jsou to děti a mají mít veselé a dětské oblečení,ale někdy už je to moc
Já beru dětem v Lidlu, kvalitou to není zlé a vzory mají takové jednoduché, žádné šílenosti.
@andreajkab Hlavně jak takové oblečení chceš kombinovat, aby nevypadalo mrně jak klaun 😃
@michaela666 no přesně tak 😁 někdy nestačím koukat. Ale tak nikomu to neberu, každému se líbí něco jiného. Ale ono jako ne nadarmo se říká,že v jednoduchosti je krása 😇 já s tím naprosto souhlasím.
@krisstina93 na Lidl jsem koukala,ale mě ty bundy přijdou takové spíše přechodové... Jako třeba softky beru a není to nejhorší .Chodíme hodně na hory,tak jsem chtěla opravdu něco dobrého,aby člověk nemusel extra vrstvit a hlavně,aby ti nebylo takové to burtikate 😁 My s manželem a synem máme třeba bundy od Columbia a jsme max spokojeni. Ale pro malou se mi nedaří sehnat v tak malé velikostí
Máme bundy i kombinezu reima.
Podívej se po značce Color Kids. Kvalitou je srovnatelná s Reimou. Ale za lepší peníze 😉
Měla jsem od nich tedy zimni kombinezu [dělají i bundy a oteplovačky] pro kluky a pecka. Neprofoukne, nepromokne a je v ní teplo. Spousta vychytávek a reflexních prvků.
@andreajkab didriksons ... Nej bundy, co máme. Doporučila bych vel 80, jsou totiž spíše větší.
Reima taky fajn, ale je víc pytlovita - široká, což se nehodí na hubené děti
@pavelkamat děkuji moc. Určitě kouknu 🍀
Reserved, F&F, H&M, C&A, teď mají všude takové ty podzimní barvy - vínová, karamelová, tmavě zelená apod. Možná ještě AlpinePro. Mně zas připadá, že na holky je nekonečno hezkého oblečení, třeba s nějaký neutrálním vzorem a na kluka maximálně s dinosaury nebo tmavě modrá, jinak asi nic jiného neexistuje. 🤦♀️
@prejeta_zaba Tak to asi chodím do špatných obchodů 😃 V F&F už vybírám ( nebo spíš manžel ) jenom klučičí věci, protože jsou barevné narozdíl od holčičí záplavy růžové.
Mám pro dcery ty kvalitnější Alpine pro bundy i oteplováky a maximální spokojenost. Na lidl jsem teď koukala a je to teda dost slabý...já bych v tom zmrzla 😀
Pro syna mam ráda značky H&M, River Island, MotherCare, George, Next, Zara.
@andreajkab já teda jsem spokojená s Columbia buga set.. a je to rostoucí bunda+oteplováky, vydrží to dvě zimy..
Columbia, nebo Color Kids
Já si myslím, že každá značka dělá pár kousků, které jsou jen obyčejné. Spíš si myslím, že je potřeba čekat na okamžik, kdy se to tam objeví a koupit. U některých oblíbených značek je oblečení hned pryč. A pro dceru kupuji část šatníku jako chlapecké oblečení. Přijde mi, že v tónech šílene růžové je snad všechno. Málokdo má něco modrého nebo třeba zeleného, hnědého, apod. Asi je toho holciciho všude víc, ale všechno na jedno brdo.
@andreajkab My máme zimní bundy z lidlu a ano, nejsou tlusté, ale zima teda klukům nikdy nebyla. Přechodové rozhodně nejsou. Chodíme sice max 700 m.n.m, ale dala bych jim to i na vyšší hory.
Ja doporucuju Didrikson, maji velice kvalitni materialy, jednoduchy design, jsou rostouci (daji se prodlouzit rukavy). Za me top
@andreajkab doporučuji skupinku na fb Nové outlet věci pro děti i dospělé, Simona Vitézová, objednává někde v zahraničí, výše zmíněné znacky. Pi loňské zkušenosti s Reimou, uz nic jineho nechci. Nakoupila jsem si od ní bundu, kombinézu, boty Superfit...vse za polovicni ceny než tady. Pořád něco vkládá, doporučuji.
Ještě jsem chtěla dodat, že zvířátka mi přijde, že jsou to nejmenší. Přijde mi šílený, že skoro není možný koupit nic, na čem by nebyla Frozen, jednorožci, tlapky, Marvel, apod. To obyc zvířátka jsou aspoň pro mě zlatý 😁👍😉
@sebinka123 to teda! Synek je vysoky, takze i kdyz je to mrne, v jeho velikosti to je sama patrola, spiderman a podobne blbosti a je fakt strasny neco vybrat. Zlata zviratka! Ted jsem nutne potrebovala pyzamo a byla jsem vdecna za dinosaury.
Děkuji všem za odezvu 💐🍀
Děvčata a Snoxx? To je asi spíš módní než sportovně vychytana věc, nebo?
A Etirel? To samé?
@michaela666
muzes si nechat cepici usit 🙂
@zelenaesmolda Už jsou na cestě, začalo to šitím mikiny bez kapuce, softky a teď už i čepice. Ve výsledku za menší peníze než v obchodě a nemusím pořád mrčet, že nemají co si představuju. 😃 Měla bych se to konečně taky naučit.
Bundu máme z F&F (na zimu) a čepici bez potisku a vselijakych blbin mame od Little angel
@andreajkab Reima má hodně kvalitní věci. Mě se osvědčila kombinace kombinéza Reima a bunda Next, taky mám ráda jednoduchost 🙂