Kvalitní dětská zimní bunda. Máte tip?

andreajkab
26. říj 2021

Pěkný večer všem. Máte někdo typ na opravdu kvalitní zimní bundu pro nejmenší děti? Sháním bundu pro dceru, která má 20mesicu. Velikostně těch 80-86 cm,je drobnější. Chci nějakou bundu, která bude nejlépe jednobarevná,nebo i vícebarevná,ale bez různých obrázků, potisků, bez různých oušek, chloupku kolem kapuce,atd. Obchody,internet koukám,ale nic co by mě oslovilo.
Popřípadě, jestli má někde něco takového k prodeji, klidně napište do zprávy. Děkuji 🍀💐

journals
26. říj 2021

@andreajkab Reima má hodně kvalitní věci. Mě se osvědčila kombinace kombinéza Reima a bunda Next, taky mám ráda jednoduchost 🙂

michaela666
26. říj 2021

📌 Už mi hrozně vadí oblékat dceru do čehokoliv co znázorňuje zvířata. Loni mi to přišlo ještě roztomilé, ale oni tak dělají všechno. Zimní čepice bez obrázku nebo uší snad ani neexistuje.

andreajkab
autor
26. říj 2021

@journals děkuji kouknu. S kombinézou bude asi problém, dcerka už je bez plenky,tak si moc neumím představit to čůrání potom 😁

andreajkab
autor
26. říj 2021

@michaela666 jojo, naprostý souhlas. Vidím to úplně stejně 🙂 jako jasně, jsou to děti a mají mít veselé a dětské oblečení,ale někdy už je to moc

krisstina93
26. říj 2021

Já beru dětem v Lidlu, kvalitou to není zlé a vzory mají takové jednoduché, žádné šílenosti.

michaela666
26. říj 2021

@andreajkab Hlavně jak takové oblečení chceš kombinovat, aby nevypadalo mrně jak klaun 😃

andreajkab
autor
26. říj 2021

@michaela666 no přesně tak 😁 někdy nestačím koukat. Ale tak nikomu to neberu, každému se líbí něco jiného. Ale ono jako ne nadarmo se říká,že v jednoduchosti je krása 😇 já s tím naprosto souhlasím.

andreajkab
autor
26. říj 2021

@krisstina93 na Lidl jsem koukala,ale mě ty bundy přijdou takové spíše přechodové... Jako třeba softky beru a není to nejhorší .Chodíme hodně na hory,tak jsem chtěla opravdu něco dobrého,aby člověk nemusel extra vrstvit a hlavně,aby ti nebylo takové to burtikate 😁 My s manželem a synem máme třeba bundy od Columbia a jsme max spokojeni. Ale pro malou se mi nedaří sehnat v tak malé velikostí

barunka1408
26. říj 2021

Máme bundy i kombinezu reima.

pavelkamat
26. říj 2021

Podívej se po značce Color Kids. Kvalitou je srovnatelná s Reimou. Ale za lepší peníze 😉
Měla jsem od nich tedy zimni kombinezu [dělají i bundy a oteplovačky] pro kluky a pecka. Neprofoukne, nepromokne a je v ní teplo. Spousta vychytávek a reflexních prvků.

ev.ka
26. říj 2021

@andreajkab didriksons ... Nej bundy, co máme. Doporučila bych vel 80, jsou totiž spíše větší.
Reima taky fajn, ale je víc pytlovita - široká, což se nehodí na hubené děti

andreajkab
autor
26. říj 2021

@pavelkamat děkuji moc. Určitě kouknu 🍀

prejeta_zaba
26. říj 2021

Reserved, F&F, H&M, C&A, teď mají všude takové ty podzimní barvy - vínová, karamelová, tmavě zelená apod. Možná ještě AlpinePro. Mně zas připadá, že na holky je nekonečno hezkého oblečení, třeba s nějaký neutrálním vzorem a na kluka maximálně s dinosaury nebo tmavě modrá, jinak asi nic jiného neexistuje. 🤦‍♀️

michaela666
26. říj 2021

@prejeta_zaba Tak to asi chodím do špatných obchodů 😃 V F&F už vybírám ( nebo spíš manžel ) jenom klučičí věci, protože jsou barevné narozdíl od holčičí záplavy růžové.

leilinka1234
26. říj 2021

Mám pro dcery ty kvalitnější Alpine pro bundy i oteplováky a maximální spokojenost. Na lidl jsem teď koukala a je to teda dost slabý...já bych v tom zmrzla 😀

barmil
26. říj 2021

Pro syna mam ráda značky H&M, River Island, MotherCare, George, Next, Zara.

janina228
26. říj 2021

@andreajkab já teda jsem spokojená s Columbia buga set.. a je to rostoucí bunda+oteplováky, vydrží to dvě zimy..

neomenia
26. říj 2021

Columbia, nebo Color Kids

sebinka123
26. říj 2021

Já si myslím, že každá značka dělá pár kousků, které jsou jen obyčejné. Spíš si myslím, že je potřeba čekat na okamžik, kdy se to tam objeví a koupit. U některých oblíbených značek je oblečení hned pryč. A pro dceru kupuji část šatníku jako chlapecké oblečení. Přijde mi, že v tónech šílene růžové je snad všechno. Málokdo má něco modrého nebo třeba zeleného, hnědého, apod. Asi je toho holciciho všude víc, ale všechno na jedno brdo.

thalia
26. říj 2021

@andreajkab My máme zimní bundy z lidlu a ano, nejsou tlusté, ale zima teda klukům nikdy nebyla. Přechodové rozhodně nejsou. Chodíme sice max 700 m.n.m, ale dala bych jim to i na vyšší hory.

lpch
26. říj 2021

Ja doporucuju Didrikson, maji velice kvalitni materialy, jednoduchy design, jsou rostouci (daji se prodlouzit rukavy). Za me top

vendelinka08
26. říj 2021

@andreajkab doporučuji skupinku na fb Nové outlet věci pro děti i dospělé, Simona Vitézová, objednává někde v zahraničí, výše zmíněné znacky. Pi loňské zkušenosti s Reimou, uz nic jineho nechci. Nakoupila jsem si od ní bundu, kombinézu, boty Superfit...vse za polovicni ceny než tady. Pořád něco vkládá, doporučuji.

sebinka123
27. říj 2021

Ještě jsem chtěla dodat, že zvířátka mi přijde, že jsou to nejmenší. Přijde mi šílený, že skoro není možný koupit nic, na čem by nebyla Frozen, jednorožci, tlapky, Marvel, apod. To obyc zvířátka jsou aspoň pro mě zlatý 😁👍😉

journals
27. říj 2021

@sebinka123 to teda! Synek je vysoky, takze i kdyz je to mrne, v jeho velikosti to je sama patrola, spiderman a podobne blbosti a je fakt strasny neco vybrat. Zlata zviratka! Ted jsem nutne potrebovala pyzamo a byla jsem vdecna za dinosaury.

andreajkab
autor
27. říj 2021

Děkuji všem za odezvu 💐🍀

zuzekk
30. říj 2021

Děvčata a Snoxx? To je asi spíš módní než sportovně vychytana věc, nebo?

zuzekk
30. říj 2021

A Etirel? To samé?

zelenaesmolda
30. říj 2021

@michaela666
muzes si nechat cepici usit 🙂

michaela666
30. říj 2021

@zelenaesmolda Už jsou na cestě, začalo to šitím mikiny bez kapuce, softky a teď už i čepice. Ve výsledku za menší peníze než v obchodě a nemusím pořád mrčet, že nemají co si představuju. 😃 Měla bych se to konečně taky naučit.

jako_mala_holka
30. říj 2021

Bundu máme z F&F (na zimu) a čepici bez potisku a vselijakych blbin mame od Little angel