Ahoj, chci se zeptat, je lepší kolébka pro pokládání novorozence, anebo koš? Musí to být houpací? a Využili jste, že to má kolečka? Nevím co koupit, u první dcery mě to chybělo, že jsem třeba v kuchyni neměla kam položiť dětátko (kuchyň a obyvák máme oddělený a celý byt hodně rozlehlý). Díky za rady
Já měla koš na kolečkách a byl to můj velký pomocník. Syn vyžadoval mou přítomnost takřka 24/7, takže abych mohla např. uvařit nebo si umýt vlasy, musela jsem ho vozit v košíku 😀.
@9radka9 Meli jsme oboji, a pokud muzu radit, kupte radeji kos. Kolebka je opravdu na chvilku, v kosiku mi syn spal do 9 mesice. Pak uz teda radeji podlozeny, ale na delku se porad vesel. Kolebka ma mala kolecka, takze se s ni hur jezdi, kos, teda alespon nas, mel kola velika a pohodlne se s nim prejizdelo.
Za me byl houpaci kos super,vyuzivali jsme do doby, nez se mrne zaclo otacet, pak uz mi to prislo trochu nebezpecny.
Já měla u první kolébku. U druhé jsem vyloženě chtěla kolečka, ptž mi právě tehdy u první hrooozně chyběla. Takže vyhrál koš s kolečkama a bomba! Všude jezdila se mnou. 🤣
supr, díky za odpovědi, tedy je jasné, že houpání je spíše zbytečné a důležitá jsou kolečka
Taky hlasuju pro koš, náš odvozil tři, vždycky nejdřív jsme do něj dali hnízdečko, když bylo mimi moc velké, tak vyndali a přesně jak tu někdo psal, než se začali moc hýbat, je to skvělá pomůcka třeba i na uspání, úplně stačil ten pohyb na délku nohy tam a zpátky, u toho se dá bezvadně vařit apod...
@9radka9 my jsme měli možnost kolébky, tak jsem měli tu, na houpani byla aretace, nevyuzivali jsme tu funkci … jezdila jsem s ni po bytě.. to byla pecka ze mohla byt s postýlkou vlastně všude kde jsem potrebovala přes den když byla malej bobik …