Kolébka nebo koš pro novorozence?

9radka9
8. bře 2023

Ahoj, chci se zeptat, je lepší kolébka pro pokládání novorozence, anebo koš? Musí to být houpací? a Využili jste, že to má kolečka? Nevím co koupit, u první dcery mě to chybělo, že jsem třeba v kuchyni neměla kam položiť dětátko (kuchyň a obyvák máme oddělený a celý byt hodně rozlehlý). Díky za rady

janule0123
8. bře 2023

@9radka9 my jsme měli možnost kolébky, tak jsem měli tu, na houpani byla aretace, nevyuzivali jsme tu funkci … jezdila jsem s ni po bytě.. to byla pecka ze mohla byt s postýlkou vlastně všude kde jsem potrebovala přes den když byla malej bobik …

ellyem
8. bře 2023

Já měla koš na kolečkách a byl to můj velký pomocník. Syn vyžadoval mou přítomnost takřka 24/7, takže abych mohla např. uvařit nebo si umýt vlasy, musela jsem ho vozit v košíku 😀.

mamikry
8. bře 2023

@9radka9 Meli jsme oboji, a pokud muzu radit, kupte radeji kos. Kolebka je opravdu na chvilku, v kosiku mi syn spal do 9 mesice. Pak uz teda radeji podlozeny, ale na delku se porad vesel. Kolebka ma mala kolecka, takze se s ni hur jezdi, kos, teda alespon nas, mel kola velika a pohodlne se s nim prejizdelo.

ondul
8. bře 2023

Za me byl houpaci kos super,vyuzivali jsme do doby, nez se mrne zaclo otacet, pak uz mi to prislo trochu nebezpecny.

teate
8. bře 2023

Já měla u první kolébku. U druhé jsem vyloženě chtěla kolečka, ptž mi právě tehdy u první hrooozně chyběla. Takže vyhrál koš s kolečkama a bomba! Všude jezdila se mnou. 🤣

9radka9
autor
10. bře 2023

supr, díky za odpovědi, tedy je jasné, že houpání je spíše zbytečné a důležitá jsou kolečka

hasara33
11. bře 2023

@9radka9 měla jsem koš na kolečkách ještě po mém manželovi 😅😅 super věc 👍 za mě určitě ano

okapia
11. bře 2023

Taky hlasuju pro koš, náš odvozil tři, vždycky nejdřív jsme do něj dali hnízdečko, když bylo mimi moc velké, tak vyndali a přesně jak tu někdo psal, než se začali moc hýbat, je to skvělá pomůcka třeba i na uspání, úplně stačil ten pohyb na délku nohy tam a zpátky, u toho se dá bezvadně vařit apod...