Dívčí boty na zimu - D.D. Step. Jaké sněhule?

28. zář 2023

Ženy, je vás tu hodně a taky máte zkušenosti a víc hlav, víc ví. Dceři - v zimě 4 roky, sedí D.D. Step (široká noha, vyšší nárt) délka teď momentálně 18 cm, takže nosí 30 (ano opravdu 🙈) a já netušim jaký sněhule jí pořídit, jaká značka sedí na takový tvar nohy? Loni měla z Deichmanu značku Cortina a ještě jedny (nepamatuji si značku, jen vím že byli tmavě modré a měli na sobě vločky) a ani jedny jí neseděli i když jsme je kupovali s ní (vyzkoušeli jsme jich hodně, tyto se mi zdáli nejlepší, ale vyzouvali se jí a měla od nich odřené nárty). Jakou značku sněhulí kupujete dítku když vám sedí D.D. Step? Děkuji všem.

chaira
28. zář 2023

Geox, teplé, kupuji oběma dětem a 👍 akorát raději vyzkoušejte. Kvůli nártu a širší noze.

mamikry
29. zář 2023

Koukla bych po barefoot znackach. Pripadne se da vybrat neco v Decathlonu, ale ty maji uzkou spicku.

zelenaesmolda
29. zář 2023

Proc nekoupis zimni DD step?

autor
29. zář 2023

@zelenaesmolda zimní DD mám, potřebuju sněhule do školky na bobování, procházky atd když je sníh. Vím že toho sněhu moc nebude a když, tak nebude dlouho, přesto je do školky potřebuje a já netušim co na takový tvar nohy, aby seděly a neztrácela je.

zelenaesmolda
29. zář 2023

My teda jedem bf a loni mela normalne jonap celou zimu,snehule nebyly treba

autor
29. zář 2023

@zelenaesmolda takže myslíš že klasický vyšší D.D budou stačit i na bobování atd? Nosí většinou D.D. Step, ve školce má bačkory Fare, na jonapy jsem koukala ale ty jsou na užší nohu že? 🤔

zelenaesmolda
29. zář 2023

Rekla bych,ze budou stacit.

mama_mila
29. zář 2023

Dceři taky máloco sedí a na zimu mám v plánu koupit jedny zimní vyšší boty, myslím si, že to bude stačit 🙂 z deichmannu a podobných obchodů jí nesedí nic, musíme kupovat jen bf (dd step, beda, někdy sedí fare nebo jonap)