Ahoj.
Koupila jsem dceri po bazaru takrka nove zimni Bedy s membranou. Pani psala, ze je mela dcera dvakrat vzate a mely je jako nahradni. Boty vypadaji opravdu jak nove, kozisek neslehly, podrazka vypada netknute. Dceri jsem je naimpregnovala a dnes si je vzala ven. Sli jsme po chodniku, obcas skocila do rozbredleho snehu, dvakrat do kaluze a domu jsme dosli s ponozkou do puli mokrou. Je to spatny kus obuvi nebo ta bota nezvladne rozbredly snih?
Je najaka bota,co zvladne bez problemu snih a brecku? Holka ma ploutev, siroke ve spicce, ale uzsky kotnik a nizky nart.
Nám do bot Beda (různé modely), nikdy nenateklo a to je syn rozhodně nešetří, naopak v loužích a mokré trávě je jako doma. Impregnujeme ale velmi důkladně.
@ruzova_pastelka ja je taky poradne impregnuju, loni mela jonapy a neprotekly nikdy, tak ted nevim
Zimní boty od nich děti neměly, ale než se jim změnily proporce nohou, nosily jejich celoročky a v těch chodily i bobovat a nikdy se nestalo, že by v nich měly mokro.
Jednou mi v obuvi řekli, že břečku dají jen gumáky...
@lobella Bedy mívala dcera suché, pokud jí tam nenateklo/nenasněžilo vrchem (zimní nosila vždycky ty nízké). Na širší nohu s úzkou patou můžu doporučit BabyBare, jsou i hodně odolné. Jen nesnesou vyšší nárt.
@lobella Moje zkusenost je takova, ze existuji vymakanejsi boty než Beda. S kvalitnější membránou. Ale! Nikdy zadne boty s membránou nevydrzi brecku, mokry snih, celodenni radovánky v mokre nadilce. Jakmile byl mokry podklad (nemrzne) mají deti dalsi boty, ktere mají spodek z gumy. Jinak to nefungovalo.
Mame Beda barefoot - uz vicero bot od teto znacky. Do vsech tece, ale zaroven to jsou jedine, co dcerce sedly na nohu