Způsobil jsem autonehodu...

22. zář 2024

Včera večer som spôsobil autonehodu. Išiel som na križovatke Y (ypsilon). Nedal som prednosť vodičke, v poslednej chvíli som všimol vodičku a náraz. Pozeral som na tachometer či nejdem rýchlejšie a zistilo sa že som nešiel rýchlo. Moje auto celý nárazník je v riti, spolujazdkyna moja ma opuchnuté nohy, krk ju bolí, nohy strašne, mala aj prasknute čelné sklo na svojej strane. Ja som dostal šok, náraz do hrudníka. Druhá vodička nohu mala udrete, krk ju bolelo. Našťastie nie sú vážne zranenia, odniesli len plechy.
8 rokov jazdím na aute, ale nikdy som nemal nehodu, nikdy. Toto bolo moje prvé čisté nove auto za 10 000€ a teraz sa musím s tým rozlúčiť.
Strašne sa cítim psychicky, trasiem sa celý, mám všetko pred očami, neviem ako budem takto ďalej jazdiť ak budem vôbec, či mi nezoberia. Škoda na obidve autá 10 000€ cca hovorili. Toto je strašne, neviem sa z toho spamätať. Trauma na cely život. Najviac ma trápi auto že za koľko som kúpil a budem musieť ho dat do šrotu ach bože môj 😭😭😭😭
Mám studené ruky a tvar telo teplé Mám. Mám strašný stres. Dal som si magnézium ale nepomáha. Môžem mať zvýšenú teplotu so stresu? Brali mi krv aj 2x a chvala bohu nezistili nič

neomenia
22. zář 2024

Ahoj, to se stává. Nikdo není dokonalý. Ty se z toho poucis, hlavně, že se nic vážného nestalo po zdravotní stránce. Jinak myslím, že máš posttraumatický.stres, v podstatě trauma. Zajdi k lékaři, zde budou na místě léky na zklidnění, na pár týdnů anxiolytika, možná antidepresiva. A také si najdi psychoterapeuta, pomůže ti utřídit si myšlenky.

gruyerre
22. zář 2024

Hele, je to blbá situace, ale uvědomi si, že nechybělo moc a mohla být mrtvá tvoje spolujezdkyně nebo ta druhá řidička. To by byla strašná tragédie, s tím, by se ti žilo opravdu strašně. To, že jsi odepsal auto, je nepříjemné, nepopírám, ale z toho se oklepeš a budeš dál spokojeně žít a budou žít i ty dvě ženy, které tam byly.

xleni
22. zář 2024

Proč mám pocit, ze tady píšeš docela často? Bolesti v krku a jiné případy....

autor
22. zář 2024

@xleni nepíšem sem často

kristyneckaa27
22. zář 2024

Stane se. A to mluvím z vlastni čerstvé zkušenosti,měla jsem nehodu minulou sobotu. Auto jsou jen plechy,chápu sere tě že bylo nové. Ale buď hlavně vděčný ze se nestalo nic vážného tve spolujezdkyni a druhé řidičce. Já jsem dostala smyk v dešti,vedle mě seděl manžel a vzadu kamarád. Naštěstí jsem nebourala do dalšího auta. Já mám roztříštěnou lopatku,zlomenych 5 žeber,otřes mozku,a šití ve vlasech a u obočí. A nejvíc dekuju za to že se nestalo nic manzelovi ani kamarádovi,protože si nedokážu představit že bych žila s pocitem že sem jim ublížila. Jinak naše auto bylo totálka, už máme druhé.

autor
22. zář 2024

Ale teraz je prvoradé aby mi nechali vodičský preukaz čoho sa strašne bojím ze mi zoberú

autor
22. zář 2024

@kristyneckaa27 ja sa bojím o vodičský preukaz

1pomnenka
22. zář 2024

Seberou ti body, ne řidičák. Pokud se vyboduješ, máš smůlu.

kristyneckaa27
22. zář 2024

Pokud jsi nemel alkohol,tak max pokuta a body. Pokud už nejsi vybodovany

autor
22. zář 2024

@1pomnenka aké body? Vysvetli mi

autor
22. zář 2024

@kristyneckaa27 nemal som alkohol ani drogy. Dali mi fúkať a brali mi 2x krv čistý som. Aké body čo tým myslíš?

martina1317
22. zář 2024

Skoda by se mela zaplatit z povinneho ruceni, proto se plati … zaroven bych si teda na auto za 250tis sjednala havarijni pojisteni, ale to uz je ted pozde - tak pro priste… oklepes se z toho, bude to dobre. Hlavne ze jste vsichni zdravotne ok.

1pomnenka
22. zář 2024

Nejsi z ČR? Každý řidič má 12 bodů, za přestupky se ti odečítají, když jsi na 0, seberou ti řidičák. Pak psychotesty atd., než ti ho vrátí.

autor
22. zář 2024

@1pomnenka som so SR

1pomnenka
22. zář 2024

Aha, vy na body nehrajete, máte systém 3x a dost.

autor
22. zář 2024

@1pomnenka asi hej. Prvýkrát sa mi stalo ze som išiel do zákaz jazdu a druhýkrát že som nacuval do druhého auta

kristyneckaa27
22. zář 2024

No tak teď už to máš bohužel po třetí.

pilzzee
23. zář 2024

@xleni To bude ten stejnej. Jakej normalni chlap by psal s takovyma kravinama na kona? Toto je pripad pro psychiatra.

autor
23. zář 2024

@pilzzee toto je pre teba sprostosť?

marge_s
23. zář 2024

@1pomnenka ty body se pricitaji 😉

No tak je to trochu divny, kdyz napachas takovou skodu a bojis se primarne o ridicak. 🤷🏾‍♂️ a jako bonus se bojis, ze ti neco je protoze ti “hori hlava”. Po dalsich prispevcich o magnezku apod. A cele to das na kone. 🤷🏾‍♂️ ja bych to vzala pres psychiatra. Co na to ta tvoje pritelkyne?

petrasipkova1
23. zář 2024

No co naděláš. Hlavně že nikdo není v nějakém vážném stavu. Musíš přijmout následky. Takových nehod se stane desítky denně. Minulý rok mě sejmula ženská co mi nedala přednost zprava a přiřítila se tak rychle, že jsem ji při svým rozhlížení neviděla, myslela že je na hlavní. Auto nové za 750 000 a celý předek rozstřelila, byla jsem 2 měsíce s nějakým náhradním autem a stejně po opravě už to auto není takové jako nové.
Můj tchán srazil večer za tmy bezdomovce, který se opilý rozhodl přejít 4proudou silnici, pán bohužel po nějaké době někde na LDNce zemřel, děda už určitě ve tmě špatně viděl, takže si ho vůbec nevšiml. Přišel tím naštěstí o řidičák, tak se nám všem ulevilo, protože starý lidi nemají sebereflexi, cítí se pořád jako mladík.

somalicats
23. zář 2024

@marge_s Tenhle týpek tu psal už několikrát ohledně bolestí v krku apod. a vypisoval celkem podrobně, jak mu je, tenhle styl psaní je úplně totožný. Je to spíš případ pro psychiatra.

mabs
23. zář 2024

@kristyneckaa27 Jistá bych si tím nebyla. Já jsem kdysi způsobila nehodu (mladá a blbá) a papíry mi sebrali.

kristyneckaa27
23. zář 2024

@mabs To je možné, odhaduji jen z popisu. Papíry samozřejmě vzít můžou,ale když je pan z SK,tak to už vůbec nevíme.

marge_s
23. zář 2024

@somalicats presne 🙂

gats
23. zář 2024

@1pomnenka Naopak, každý řidič má 0 bodů a postupně se přičítají.

xleni
23. zář 2024

@pilzzee uvidíme za tyden, co zase vymyslí 😃😃

hanka_12345
23. zář 2024

jak myslis vetu
Brali mi krv aj 2x a chvala bohu nezistili nič

to jsi měl zbytkáč kterej naštěstí-pro tebe-neodhalili? jinak bys to nepsal kdybys byl cistej