Ahoj holky, chci varovat...nekupujte nic prosím od uživatelky Viki2017 (Plzeň-Bory)!!!tady má 0hodnocení, ale na jiném bazárku je negativní hodnocení, že paní pošlete peníze a žádné zboží vám nepřijde. Navíc jsem paní asi cca před 2měsíci psala, že mám zájem o nějaké věci a dotyčná vůbec nekomunikuje (měla jsem štěstí, že se neozvala a nepřišla tak o peníze)...Dejte si radši pozor...
@jjasmina já tedy na dobírku neposílám (špatná zkušenost). Jsem radši, když kupující dopředu platí a já samozřejmě jim pošlu to, o co mají zájem..Ano je to risk něco kupovat na bazárcích, ale na druhou stranu já osobně bych si nedovolila nikoho okrást...je to hanba a propadla bych se studem a štve mě, že se najdou takoví podvodníci😠
@miki19 Samozřejmě to nebyla rada ode mě, aby někdo posílal na dobírku, jen že jednou to tu někdo zminoval. Já osobně peníze dopředu opravdu neposílám, ale na druhou stranu, když jsem přes Vinted něco prodávala, peníze dopředu jsem si brala + pošta, což jsem kolikrát uvažovala jestli se to poštou těm lidem vubec vyplatí no..
Kdyz prodavam davam na vyber bud teda zaplati cele zbozi nebo zaplari pouze postu a zbytek plati po prevzeti zbozi na dobirku,to je takovy kompromis,ze o to postovne neprijdu....
@miki19 Ono tady to je prostě risk. Já když kupuju dopředu peníze neposílám nikdy no. Za ten risk to nestojí no. Ono i spousta lidí říká poslat na dobírku, ale taky se nejednou stalo, že paní otevřela balíček a tam zničené zboží nebo nic :(