Vánoční výzdoba. Kdy děláte?

6. lis 2022

Ahoj holky kdy děláte vánoční výzdobu bytu? 😇😇 Mooc se na to těším ❄️🌲🎄🎄

barumrallyebum
6. lis 2022

Podle nalady, vetsinou prvni prosincovy vikend.

neomenia
6. lis 2022

Dělám na začátku adventu....

agneska7
6. lis 2022

Na první advent

veru181
6. lis 2022

První adventní víkend a stromek tak 2-3 dny před Štědrým dnem 🙂

autor
6. lis 2022

Děkuji. Já většinou dělám právě v polovině Listopadu.

klokanka31
6. lis 2022

My s malou dělaly výzdobu včera 😊

krisstina93
6. lis 2022

Na první adventní neděli, stromek teda až na Štědrý den.

jaja01k
6. lis 2022

Jediná výzdoba, kterou dělám, jsou světýlka do oken, a ty rozsvěcuju 1. prosince. A samozřejmě stromeček, ten zdobíme většinou pár dní před Štědrým dnem.

lenerka1
6. lis 2022

První adventní neděli.

michaela666
6. lis 2022

Plánuju to na první adventní neděli, ale výzdoba bude minimalistická, dcera vleze naprosto všude a všechno hned očeše. Světýlka, adventní kalendář na zdi, adventní svícen na jídelní stůl a něco menšího na vchodové dveře. Stromeček pár dní před Štědrým dnem.

autor
6. lis 2022

@klokanka31 já právě myslela jako vy. S tím, že tedy jako o ubrusy apod...

klokanka31
6. lis 2022

Já mám kompletní výzdobu, vánoční ubrusy, závěsy i záclony, světýlka a sníh na oknech, betlémy, malinký umělý stromeček, vánoční figurky, řetězy na stropě...už zbývá jen dát světýlka na plot, a pak kolem 18. prosince stromeček 😊

leymea
6. lis 2022

Na prvni advent 🙂

zuzineckah
6. lis 2022

první světýlka jsem nahodila včera, jsou nové a nutně jsem je potřebovala vyzkoušet, tak jsou jsem je švihla na okno 😂

autor
6. lis 2022

@klokanka31 jeee to je hezky😇😇

konidana
6. lis 2022

My davame stromek a vanocni ubrus 23.12.vecer. Driv nic. Jo adventni svicen jeste mivame od 1.adventni nedele.

pavca1982
6. lis 2022

Vánoční výzdobu normálně až v prosinci. Letos musím mít do konce listopadu hotovo, protože 3.prosince jdu na operaci a pak se už nehnu.

pratensis
6. lis 2022

Od 1. prosince věším šité adventní kalendáře pro kluky, první adventní neděli svícen na stůl, Mikuláš přináší a rozsvěcí malá světýlka v kuchyni a na Štědrý den zdobíme stromek. Víc nějak nikdo nepotřebujeme. Náladu vytváříme koledami, čtením a vyprávěním. ❤️

novamamina
6. lis 2022

Já se na to letos už Taky těším. Ale porad si říkám že vydržím aspoň do konce listopadu 🤣. Na terase mám furt vykvetle muškáty 🤣, tak mi to přiide divný.

emillyhk
6. lis 2022

Já to s výzdobou moc nepřeháním, dělám jenom minimum. První adventní neděli dávám "věnec" (je to prostě jen dekorace s vánoční tématikou a 4 svíčky), potom průběžně během adventu nějaká světýlka, ozdoby na mísu, letos budu dávat i nějakou dekoraci na zápraží. Tak týden, dva před vyměním povlaky na polštářích na gauči. Stromek strojíme většinou 23. nebo až 24. prosince, letos bych ale chtěla dřív, ať si se synem užijeme světýlka 😊

kolunka
6. lis 2022

Takovou tu zimni, tak tu pred prvni adventni nedeli. Ryze vanocni dekorace,hlavne v kuchyni a obyvaku, to az pred stedrym dnem. Take se na tu vyjimecnost Vanoc a cistotu zimniho obdobi tesime, ale jsme verici a tak advent prozivame jako dobu ocekavani a potom ta radost Stedreho dne je jak vybuch ohnostroje 🙂

tehulinka91
7. lis 2022

Na Mikuláše 😄

vodnarka2013
7. lis 2022

Dnes 😅

leniczka23
7. lis 2022

Na první adventní neděli.

lucieevita
7. lis 2022

Den, dva před prvním adventem 🙂
Letos nevím jestli je to 26.11. nebo 3.12.😂

michaela666
7. lis 2022

@lucieevita První adventní neděle by měla být 27.11, ale bez googlu bych to nevěděla. 😃

petrasipkova1
7. lis 2022

Na první adventní neděli.

niki9191
7. lis 2022

Většinou před Mikulášem

felixfelicis
7. lis 2022

Na konci rijna jsem jeste vyletila v triku s kratkym, na zimni vyzdobu jeste neni uplne atmosfera🤣 Mame adventni venec, jinak stromek, kdyz situace nevyplyne jinak, az na Stedry den a to same betlem, andelske zvoneni a ubrusy.

ladyjigsaw
7. lis 2022

Vždy děláme o prvním adventu.At si to pořádně užijeme.Letos to bude jinak,čeká nás stěhování,takže výzdoba nebude a nejspíš ani světýlka 😭🤣no vynahradíme si to příští rok nooo....jinak už od října ti vidím u lidí v oknech světýlka