Ahoj ženy, v jakési předchozí diskuzi jsem se podivila, kolik vás psalo na koně už v půl šesté ráno 😁
V kolik běžně vstáváte ve všední den?
Hezký den!
Když jdu do práce tak v 5:00 a když mám volno tak v 7:00…
V šest mi zvoní budík.
Když vezu dceru do školky, tak v 6.45 🙂
Nemám školkové děti, tak nejčastěji všichni 3 vstáváme v 9-10 hod.
Vstávám kolem 6 snad celý dospělý život. Děti tak vstávají taky automaticky.
@samettka do práce v 5:00, když jsem doma s dětmi tak mezi 5:30 a 6:30 (podle toho, kdy vstane to mladší, starší už mě zvládne nebudit a hrát si chvíli sám 😀)
Já před šestou, pořád, víkend nehraje roli.
kolem 6. Jeden rok jsem vstávala lehce po 5. a to pro mne nebylo dlouhodobě udržitelné. O víkendu dospávám aspoň do 7. nebo 8.h, v zimě do 9.
Ve 4:15
Mezi pátou a šestou, každý den. Dřív po páté, ale teď kojím několikrát za noc, dnes 6x, tak se mi nevstává už tak zlehka 😄
Podle dětí, teď kolem 8, před změnou času o hodinu dřív, byly doby, kdy jsme vyspávali do půl 10, ale i doby, kdy byly vzhůru už kolem 6. Kámošky děti jsou skřivani po jejím manželovi a jsou vzhůru mezi 4-5...ona zvládá, mě by to odrovnalo.
6.45 kvůli škole. Jinak o víkendu cca v 8 hodin.
4:40
@samettka Podle malé...na podzim a v zimě většinou mezi 8-9, loni přes jaro a léto 4.30-6.00. Letošní jaro zatím mezi 5-7. Jak já se těším zas na zimu 😄
V týdnu před sedmou, kvůli školce, o víkendu kolem osmé a když jdu občas do práce, tak ve tři 😁
Když jdu do práce, tak v 5:45 hod. Když jsem doma, tak klidně ve 12:00 hod. 😉. Mám 2 děti.
Když jdu do práce tak 4:50, když mám volno a budím děti tak 6:40. O víkendu nejdřív v 9.
V půl 7, musím vypravit syna do školy. O víkendu tak mezi 8-9. Než sem šla na mateřskou, tak do prace sem vstávala před 5.
No mě budí skolkový syn už po šesté 😨 pokud vezu dceru do školy a syna do školky a jdu pak do práce, budík zvoní v 6.30. o víkendu dám syna tatínkovi a zdrhám😀 to pak chrním tak do devíti. Vstávání nesnáším.
Rodičovská dovolená, ale dvouletá potvůrka je skřivan 🤦🏼♀️ Takže kolem páté, a to od pondělí do neděle 😁
vstávám v 6:15 v týdnu, o víkendu podle dětí, nejčasteji okolo 8-9, podle programu.
6-6:30. Kdyz si chci prispat, tak v 7.
Jak kdy syn měl období kdy vstával i v 4:30 teď se naštěstí budí kolem 6 h.nejdele vstáváme v 6:30..
Se synem už přes 5 let mezi 5-6 ráno 😅
S dětma, tzn mezi 7-8. Spíš k té 7. Jinak kdybych ještě někdy v životě měla tu možnost, před 9 z postele nevylezu. 😀 spíš v 10. 😀 nicméně už jsem se rozloučila s tím, že si vůbec někdy pospim. Možná za 15 let, až budou v pubertě. 😀
Obvykle kolem 5h
3:50 do práce a o víkendu tak v 6 nebo 6:30
Dneska v 9h.