Umění si přát ❤️

supermatka
26. bře 2021

Přeji krásný jarní den.
Už jste slyšeli přej si a vesmír ti splní? ❤️
Je to krásná myšlenka jen si musíme dát pozor co si přejeme. Určitě to ale neznamená stát se fanatikem 😄.

Pak další hezká myšlenka. Děti si vybírají rodiče 👍😉
Miminko přijde až bude chtít 😚.
Co vy na to?

Hlavně myslet pozitivně a my co se snažíme o příchod miminka, naučit se uvolnit a netlačit ❤️. Psychika je mocná čarodějka. Hlavně nesmíme tím otrávit partnery, věčným šup mám plodné dny, pláč nad testy. Vztek na MS.
Pojďme zkusit si to užít, vždyť čekáme na člena rodiny ❤️

Budu ráda když sem napíšete taky své myšlenky. Třeba to i někomu pomůže.
Jev tu hodně vystresovanych maminek a snažilek 🤩

Poslední myšlenka matkám
I ta nejdokonalejší matka občas na své děti křičí aa nemá na ně náladu. I matka je člověk s emocemi 😚.

Tak šup šup ať si taky přečtu něco pozitivního ❤️

haskre
26. bře 2021

@supermatka myšlenka krásná,a určitě z části pravdivá ...ale když se dívám na Tvůj profil tak mas 3 deti a snazite se o čtvrté...to jsi pak v jiné situaci než třeba já která se snazi 5 let o první miminko....za ty roky je myšlení jako na houpačce...pozitivni..negativni ...atd....já od začátku snažení to všem přeji a nikdy mne nenapadlo nepřát...jen kolikrat člověka napadne jak je to nespravedlivě....

supermatka
autor
26. bře 2021

@haskre ano to je pravda. Ale vždy má vše svůj důvod, věřím že i tobě se miminko povede které na tebe čeká ❤️. Řešíš plodnost s dr? 5let už je dlouhá doba. Určitě se podaří třeba s pomocí ale bude. Život ti naloží jen kolik zvládneš, proto někdo řeší ty starosti co ty a jiný ne, protože ten druhý by to neunes 😉. Nic není černé a bílé.

haskre
26. bře 2021

@supermatka v tomto mám stejný názor....vše zle je k něčemu Dobre,mám milujiciho manzela a jak píšeš posouvá nás to dal...ano mám za sebou již 3 ivf cykly...ale věřím ze ten čas přijde 🍀❤️

tasimia
26. bře 2021

Hele za mě něco na tom bude. Kamarád mi poradil, že když budu říkat, příští rok v tuto dobu budu/budeme mít atd. Rak mi to vesmír vrátí ( znělo, mi to prvně jako totální kravina) ale po devíti letech kdy se nedařilo a vyprdla jsem se na to, že chci dítě, jsem si tam začala říkat - příští rok budu hladit bříško, miláčku příští rok budeme mít miminko. Plánovali jsme cestu do zahraničí a já pořád doufam, že odjedeme, protože vis, že budu těhotná. A pak jsem to vzdala, vyprdla jsem se na to úplně vypla jsem, soustředila jsem se už jen na práci v zahraničí a pak najednou koukám na pozitivní test. Po 9 letech..

supermatka
autor
26. bře 2021

@haskre prijd

supermatka
autor
26. bře 2021

@haskre přijde ❤️

supermatka
autor
26. bře 2021

@tasimia tak to je přesné ❤️🤩. Ano já taky už smyšlím tak že příští rok nás bude víc. Sice dnes mám 1.ms ale hladim bříško a říkám si vše je ok, tělo mi funguje připravuje se na další těhotenství. Prý se máš chovat tak jako by už situace co si přeješ probíhala a nesmí se smyslem s negacema. Například otehotnim nebo se zbláznim atd. Vesmír nám dá co chceme ale musíme vytrvat a tak i myslet ❤️. Neměla jsem jednoduchý život, jsem po druhé vdaná, v druhé manželství bylo že začátku komplikované. Dětství úplně v háji... Ale teď?? Manželství krásné a hezký život, ano samozřejmě není vždy skvěle ale tak to zas by jebylo to vzruso 😄

elvira
26. bře 2021

@supermatka - kamarádka je do toho celkem ponořená. Tak mě skolila, že vesmír nezná slovo ne, takže přát si :" hlavně ne nic zlého"je špatně a stejně tak vesmír nezná úplně ten náš čas... Já to tak docela mezeru, ale věřím, že co vysílám, to přitahují.

elvira
26. bře 2021

@elvira oprava nezeru.

klokanka31
26. bře 2021

@haskre Já na otěhotnění čekala 12 let, a ať jsem si přála mimi jak jsem chtěla, bylo to kulový platný. Pomohlo až když jsem to nechtěla 🙂

ema90
26. bře 2021

@supermatka Ano, tehotenstvi u me prislo az ve chvili, kdy prijit melo 😊
S byvalym partnerem to pres dva roky neslo.
Ted jsem za to rada, ze z toho vztahu nevzniklo dite. Melo to tak proste byt 🙂

Ted mam uplne jiny vztah, presne takovy, jaky ma byt a nikdy jsem nebyla stastnejsi. Otehotneni prislo samo, bez nejakyho snazeni.
Hned druhy cyklus.
A naslo si nas hned dvojite stesti ❤️❤️.

Vubec nejsem naladena na nejakou silu vesmiru a podobne.
Ale verim, ze otehotneni hodne pomohla naprosta psychicka pohoda a vnitrni pocit toho, ze jsem vazne stastna.

klokanka31
26. bře 2021

@supermatka Myslím že všechno má nějaký smysl. Každá duše má na světě poslání, a tak se narodí až když je vhodná doba. Třeba i problémy s otěhotněním jsou v něčem "přínosem" pro nás maminky.

supermatka
autor
26. bře 2021

@klokanka31 ano ❤️. Já třeba vím že když teď už neotehotnim tak děti které mám mít už mám a další už mít nemám. Byla by to velká škoda. Naštěstí cítím že je to naopak.

supermatka
autor
26. bře 2021

@elvira přesně tak, a přej bude ti přáno. Takže přát si zlé fakt není dobré 😄. A proto lidi co mají těžký život jsou v zacarovanem kruhu. Už s ničím dobrým nepočítají

supermatka
autor
26. bře 2021

@ema90 jaké miminko by chtělo k smutné mamince že? ❤️Krásný příběh ❤️

supermatka
autor
26. bře 2021

@klokanka31 to čtu často 😄. Miminka asi mají občas dobrý smysl pro humor 😂. Asi mají rádi moment překvapení 😉

noblessa
26. bře 2021

@klokanka31 Jak se to stane, ze uz clovek nechce? Ja totiz podvedome stale cekam, kazdy mesic.

klokanka31
26. bře 2021

@noblessa Po tolika letech to člověk vzdá, a ještě když tě okolí nutí do umělého oplodnění, tak se v člověku něco zlomí, a pak to dítě fakt nechce, možná z trucu... Nevím jak to vysvětlit.

juliemichal
26. bře 2021

miminko si cestu jednou určitě najde ♥
první přišel neplánovaně,o druhého jsme se snažili 7 měsíců,o třetího 4 roky,o čtvrtého 2 roky a ejhle teď jsem otěhotněla neplánovaně 😀 kde je asi ten háček? 😀 že u třetího a čtvrtého to nešlo? 😀 asi fakt s tím stresem,že to nejde atd....

mno a teď mé přání je,že když si nás miminko vybralo samo,tak aby to byla zdravá holčička ♥
babička,která mi odešla 28.10.20 mi určitě tu dušičku poslala,tak snad tu holčičku ♥
TP mi vychází na 14.11,babi se narodila 11.11.,plánovala jsem si čtvrtou sekci na 28.10,rok od úmrtí babičky,ale bohužel jsem zapomněla na to,že to je svátek,ale vše mi pasuje,že mi miminko poslala babička,když mi to takto vychází ♥ třebas to bude i její dušička ♥ a snad ta holčička 😀

martulka88
26. bře 2021

@supermatka Moc jsme si přáli miminko, že jsem byla sama v šoku, když se nám to napoprvé podařilo. Celé těhotenství bylo krásné, těšili jsme se, jak si všichni spolu lehneme na gauči, budeme jezdit na výlety, budeme konečně rodina. Nakonec v 38tt jsem musela porodit mrtvého syna. Takže né, nevěřím v pozitivní myšlení.

raquelka
26. bře 2021

My jsme se s manželem snažili 15 měsíců.. Každý měsíc byl pláč a víra že další měsíc to vyjde.. Nakonec jsem měla 3 dny před 32. Narozeninama menstruaci kterou jsem přijala v pohodě a provedla jsem rozhodnutí, že začneme řešit s manželem jestli jsme zdraví.. No pak jsem na to zapomněla a rozhodla se že budu v létě flamovat a užívat si... No a v srpnu jsem zjistila že čekám miminko.. Teď mám 1 týden do termínu porodu a jediné v co věřím je, že malý bude v pořádku a hlavně ať je zdravý láska nase

netopejr
26. bře 2021

@martulka88 😢❤

netopejr
26. bře 2021

@haskre Některý pribehy jsou úplně neuvěřitelný. Mam znamy, byli vsude. Zkoušeli vsechno, nic nefungovalo. Rozhodli se pro adopci, absolvovali vse, meli romske devcatko, patkrat na návštěve a vse.... a kdyz si pro holcicku jeli, tak jim všichni rikali "uz si ji neberte, kdyz cekate svoje". Pani byla v pulce těhotenství a oba rikali "V zadnym pripade! Za prve jsme ji to slibili, takhle se prece nemuzeme zachovat, to by bylo nefer! A za druhe - jeste by se neco stalo!" Meli pak jeste, prirozene, dalsi deti.

Ovsem co me.fascinuje je pribeh polske Zidovky z Lodge. Jeji muz mel rodinnou tovarnuy.meli se dobre. Nekolikrat otehotnela, vzdy potratila. Pak se zhoršila situace, tak ani miminko nechteli. Pak to zas zkusili, zase nekolikrat potratila. Pak mu sebrali tovarnu, nemeli celkem nic....pak je oba poslali na vychod... ona byla těhotná.... Protloukla se vsim a v tech silenych podmínkách bez jidla, hygieny, pochodech smrti to dite donosila. Male ale zdrave, narodilo se. A prezilo. To je pro me uplne mystetiozni pribeh "jak je to vubec možný ".

supermatka
autor
26. bře 2021

@juliemichal tomu věřím. Duše se k nám vrací ❤️

supermatka
autor
26. bře 2021

@netopejr těchto příběhu je opravdu hodně.. Taky nechápu jak se může tohle dít 🤔

supermatka
autor
26. bře 2021

@raquelka určitě bude miminko vporadku 😊. Asi jak jsi byla v pohodě a užívala jsi si tak se tělo uvolnilo. Někdo si to prý sám blokuje 🤔

supermatka
autor
26. bře 2021

@martulka88 bože to je hrozný 😢. Přeji ať už je jen dobře ❤️

juliemichal
26. bře 2021

@supermatka to si taky myslím,že ano 😍

supermatka
autor
26. bře 2021

@juliemichal naše Anička je podle manžela jeho prateta. Napadlo nás to oba ve stejnou chvíli. O tetu jsme se starali a když jsem otěhotněla krátce na to zemřela

juliemichal
26. bře 2021

@supermatka je tak to je taky pěkne 😍😍
Kéž by to byla moje babička 😍😍