Ten kluk. Co byste si o něm mysleli?

melykely
23. dub 2021

Ahoj, přijde Vám normální, že se po více než dvou a půl letech uspořádá sraz z jednoho kurzu. Chodil tam s námi jeden spolužák, který měl o mě tenkrát zájem a někam mě zval. Spolužákům se ale moc nezdál, jedná holka říkala, že když ho viděla poprvé, tak si myslela, co je to za mentála a druhá holka říkala, že je divnej a není jí sympatickej. Po těch 2, 5 letech jsme se viděli, ale bohužel jsem na sraz šla jen já, on a naše spolužačka. Bohužel jsem v ten den zjistila, že ostatní nemohou přijít kvůli tomu, že byli zdaleka - z různých míst v ČR, tak jsme šli jen ve třech. Myslela jsem si, že si aspoň normálně popovídáme. Bavili jsme se o studiu, škole..Pak jsme si chtěli objednat pizzu a on nám najednou začal říkat:,, Když kluk se chtěl s holkou vyspat a měl *** péro. A pak si za chvíli před objednáním brumlal:,, prcat, zprcat, já to tady zprcám. Co by jste si o něm mysleli? Může se jednat o nějakou poruchu/problém? Je mu 23.

bezinka22
23. dub 2021

@melykely no neprijde mi normalni, ze po 2 mesicich se ptas na to same. Vazne je nutne zakladat novou diskusi?

meronym
23. dub 2021

@melykely To mas fakt tak nudny zivot, ze porad resis tuhle blbinu?

te_reza
23. dub 2021

Co to je? 😂

amazonkajanik
23. dub 2021

@melykely jestli tohle není troll, tak třeba má chlapec Tourettuv syndrom

sunni
23. dub 2021

@melykely To samé jsem tu četla nedávno, jen šlo o kolegu z práce. Nejspíš nemáš dítě, když máš čas řešit (vymýšlet) takové chujoviny...

slecnami
23. dub 2021

Tohle bylo už několikrát i na Vinted... 🙄

orisek56
23. dub 2021

To už tady bylo ne? Nebo mě mate pamet?

mimi1004
23. dub 2021

@orisek56 Nemate, bylo to tu. Už to holky připomínají výše 🙄

orisek56
23. dub 2021

@mimi1004 Aha, no tak to je schiza a nebo skleróza, už zapomíná ty pohádky recyklovat.

mimi1004
23. dub 2021

@orisek56 Mě by zajímalo, co a kde to bylo za kurz, protože chyba nebude jen u toho kluka 🤣

gracinka7
23. dub 2021

@bezinka22 já jsem si říkala, že něco dost podobného už tu bylo 🙈
Cože to měl s tím perem? 😁

orisek56
23. dub 2021

@mimi1004 no pod kurz schovas cokoliv žejo 😂

sudylichozrout
24. dub 2021

Aaaa, melykely a jeji trolloviny. 😆😆😆🤦

nat
24. dub 2021

@melykely nebo ze by sama zakladatelka byla dite a tak se doma nudi ??