Co si o něm myslíte? Má cenu se trápit?

melykely
15. únor 2021

Dobrý den, před 2,5 lety jsem odmítla jednoho kluka, který mi ale dodnes leží v hlavě a kterému je nyní 23, jako mně. Vyčítala jsem si to, jelikož jsem dala na názor ostatních (jedna spolužačka říkala, že vypadá jako mentál a sem tam si o něm něco negativního povídali). Já jsem v té době, kdy jsem ho odmítla, neměla žádné zkušenosti s kluky a říkala jsem si, že až půjdu na VŠ, tak si najdu nějakého chlapce, o kterém nikdo nic takového nebudu říkat.
Stejně mě ale mrzelo, že kvůli mě přišel na poslední hodinu aj (chodili jsme do pomaturitního kurzu) a před všemi řekl, že kvůli mě přijde. Po poslední hodině aj mě 2 stanice než vystoupil z MHD (jezdili jsme vždy společně) pozval na kolo, protože jsem říkala, že ráda jezdím. Nejdříve jsem řekla, že 80-tky nejezdím a on že to nevadí, že můžu jet míň. Já jsem odpověděla: Ne, to ne. A on se asi urazil a od té doby jsem ho neviděla. Mrzelo mě, že jsme si třeba nevyměnili FB, že bychom si mohli napsat a jít třeba jen tak ven.
Když jsme spolu jezdili sami MHD, tak byl ten kluk fajn a moc milý, dokonce říkal, že jsou rodiče křesťani. Říkal mi, že máma s tátou chodí do kostela. Před třídou byl ale rád středem pozornosti, různě se předváděl. Třeba jsem něco říkala, skákal mi do řeči a říkal např. ,,No to víš že jo, no to říká každý, no to víš že jo,,. Nebo mi jednou držel na chvíli papír, abych nemohla otočit na další cvičení.
Po těch 2, 5 letech jsem uspořádali sraz třídy z té pomaturitní aj. Na sraz ale ostatní spolužáci nemohli dorazit. Šla jsem jen já, on a naše spolužačka. Říkala jsem si, že je nyní vhodná příležitost si promluvit a chtěla jsem mu říct, že mě mrzí, že jsme spolu tenkrát nešli (po tom srazu samozřejmě).
Šli jsme společně do restaurace, zase se před námi předváděl. Dokonce nám najednou začal říkat, že kluk se chtěl s holkou vyspat a měl pé**. Nevím, že ho něco takového napadlo říkat. Bavili jsme si i o studiu a tak. Pak si i začal něco brumlat: prca*, zprc**, já to tady zprc**, když jsem mu podala jídelní lístek. Třeba mi i při placení odsekl ve stylu no. Vůbec jsem to nechápala.
Já jsem mu pak ještě k Vánocům poslala zprávu, že mu přeji hezké vánoční svátky, úspěšné zkoušky a jestli by se nechtěl vidět (chtěli jsem si s ním sama mluvit). Zprávu si zobrazil a nic neodpověděl. Přitom když jsme domlouvali sraz, tak úplně mile mi psal zprávy.
Co by jste si o něm mysleli? Myslíte, že stojí za to trápení?

gracinka7
15. únor 2021

Nestojí. Je to nevyzrálý blbec a vůbec netuším, co tě na něm přitahuje. Chovat se neumí, předvádí se, je sprostý, ignoruje tě...

meronym
15. únor 2021

@melykely Kolik ze ti je? Tohle je jak od 15 lete naivni pubertacky. Fakt potrebujes zkusenosti z realneho zivota s normalnimi kluky a ne rozmyslet 2,5 roku o necem, co se nestalo. Kdyby mel opravdu zajem, tak by se snazil. Takhke jednoduche to je.

hankaviki
15. únor 2021
keksik002
15. únor 2021

@melykely jako male dite.. :D

te_reza
15. únor 2021

Fakt vám je 23?🤔😀

zelenaesmolda
15. únor 2021

@melykely
Vzdyt je to debil a nevychovanec

levandule_k
15. únor 2021

Tohle mi připadá jak dotaz z Bravíčka v poradně láska, sex a trápení.
Kdyby tě chtěl vidět, tak ti dávno odepíše. A ty se nauč vybírat si partnera sama, ne že když ti řekne kamarádka, ten borec není hezkej, tak ty si s ním nic nezačneš, i když se ti líbí. Každý máme jiný vkus.

klokanka31
15. únor 2021

Že by troll? Nebo puberťačka?

zelenaesmolda
15. únor 2021

@klokanka31
Inteligenci by tenhle dotaz odpovida @obloha78
:D

klokanka31
15. únor 2021

@zelenaesmolda Ta ti nedá spát ☺

zelenaesmolda
15. únor 2021

@klokanka31 Tak jednu diskuzi ji smazali a vzapeti se objevi druha v podobnem stylu 🙂

jade85
15. únor 2021

Prej 23. Maximálně 13 🤣

klokanka31
15. únor 2021

@zelenaesmolda Aha, já to nesleduju, v těchto dotazech mám chaos 😊

zelenaesmolda
15. únor 2021

@klokanka31
Ja vetsinou taky ne ale tohle je nezapomenutelne

ckocka
15. únor 2021

Vypisuje na různá diskusní fóra podobné perly, asi nuda.

klokanka31
15. únor 2021
cuuza
15. únor 2021

Esmeralda....

mimi1004
15. únor 2021

Milé Bravo, líbí se mi jeden kluk, ale on mě nechce. Chtěl mě před 2 roky, ale to já chtěla jiného kluka, jenže ten chodil s mou nej kámoškou. S kámoškou se teď rozešel, tak jsem mu řekla, že už ho teda chci taky, ale on mě nechce a kámoška se mnou nemluví, protože jsem ji převzala kluka, ale to není pravda. Já chci toho druhého, ale ten si teď začal s tou kámoškou. Takže ona má oba a já žádného. Co mám dělat? Chci umřít. Kateřina, 12 let 🤣🤣🤣 Takhle nějak to působí milá @melykely

PS: Jedná se o smyšlený dotaz a pokud se v něm někdo poznává, je to dílem náhody 😄😄😄

zelenaesmolda
15. únor 2021

@cuuza ta byla proti tomuhle vysoce inteligentni

cuuza
15. únor 2021

@zelenaesmolda Hele já nevím, já si to už nepamatuju, ale nebyla dvacetiletá nepolibena za ruku nevzata???

sudylichozrout
15. únor 2021

@melykely Hele, zmiňuješ to, že jeho rodiče jsou křesťané. Znamená, to, že ty jsi také z (bigotně) věřící rodiny? Protože to na mě dělá dojem, že jsi naprosto nepolíbená vztahy a vůbec komunikací mezi mužem a ženou.

zelenaesmolda
15. únor 2021

@cuuza to uz nevim