Ahoj holky, jaké máte zkušenosti s tabletamy Femibion
Ahoj všem,
taky mi byl doporučen ve FN Olomouc = je tam nejvíce kyseliny listové na trhu.Jsem trombofilik,takže to potřebuju.A přitom cena je víc než přijatelná = u nás 199,-Kč na dva měsíce při každodenním užívání.Ještě musím zkouknout ten nový Femibion.Je tam napsáno Neo,ale složení jsem nestudovala 🙂 😉
Ahoj, no tak to je nějaké levné. Já jsem si ho včera koupila, stál mi 304Kč a ještě na měsíc. Už nevím co bych vyzkoušela 🙂 . Tak uvidíme jestli pomůže k tomu vytouženému přání
ahojky, ja to taky beru a kupuju za cenu jak píše jabluncanka, normalně v lekarně
lpuš,
cena se odvíjí od dealera. l když je pravda,že mi v lékárně nabízeli ještě nějaký nový femibion s přívlastkem Neo a ten stál okolo 520,-Kč. Musím se příště lépe vyptat...
Holky,
ještě se zeptám-máte na mysli Femibion od Firmy MERCK??
Holky já si myslím, že to je ten klasický Femibion800 metafolin od Mercku. Teď jsem koukala na net a tam ho mají za 294,- . A když berete Femibion tak už nemusíte brát kyselinu listovou? Tady jedna holka psala, že bere ještě listovku a Calibrum baby plán. To se mi zdá moc. No já jen doufám, že bude fungovat. Jdu k tomu ještě cvičit Mojžíšovou
Ahoj, Femibiony jsou 2. 1. na plánování a až do 12.tt a 2. od 12.tt až do ukončení kojení. Je fakt dobrej, obsahuje i metafolin, líp se zpracováv kys. listová. Ten druhý pak obsahuje DHA nenasycené mastné kys. , jsou dobrý pro vývoj mozku. ( rybí tuk ).
Ahoj, no a pak je Femibion 400, to je od 3. měsíce těhu.
Maktor, ty čekáš mimi? Jsem nakoukla do albíku
JJ, jsem zatím na začátku, byla jsem a IVF.
No tak to gratuluji, mě to čeká v srpnu. Už se s manžou těšíme. Jaký jsi měla protokol? A dostala jsi OHSS? Z toho mám strach 😒
Měla jsem dlouhý, OHSS jsem neměla, ale po OPU mě bolelo dost břicho asi 3 dny a byla jsem strašně nafouklá. HSS je spíš když ti uzraje víc vajíček, já měla jen 11 folikulů a z toho 9 vajíček. Nejdůležitější je hodně pít 3-5 l denně
Jinak držím palce, jaký máte problém?
Maktor, právě, že žádný. Už mám za sebou 3. IUI, ale ty se nepovedli a v březnu letošního roku jsem měla jít na IVF, ale jako zázrakem jsem po 5 letech snažení otěhotněla. Bohužel mi bylo v 10tt zjištěno mimoděložní. Spíš mi to prdlo ve vejcovodu a já začala krvácet do břicha. Rychlá operace a vejcovod byl úplně v pr....takže mám jen jeden. No nerada na to vzpomínám. Já budu mít taky dlouhý. A co máte vy za problém?
Ipusko to je mi líto, mimoděložní těhu je fakt nebezpečný. Tak snad bude líp. U nás má manža hoodně špatný spermio, takže rovnou IVF+ICSI. Nic jinýho nešlo. Předtím jsme se snažili asi 1 rok.
Ahoj holky, dneska jsem na vas narazila a hned jsem si sla Femibion koupit, koupila jsem ten na 2 mesice za 207 Kc. Tak uvidime jestli to k necemu bude 😉
Maktor gratuluju k uspesnemu IVF.
Ipuš,
měla jsi pravdu,já si koupila Femibion,který sice není špatný,ale je spíš pro kojící a těhotné.no,to mě magistra v lékárně pěkně dostala... Takže dneska jsem si jela pro ten správný a máš pravdu = u nás stojí 310,-Kč... Mám poruchu vstřebávání folátů,takže potřebuju ten s metafolinem,neumím totiž liostovku rozložit,takže ji téměř bez užitku vyloučím.Pro ovoce a zeleninu jsem akorát "průtokový ohřívač" 😀 😀
ahoj mě femibion doporučil dr a švagrovka tvrdila že po něm ani moc nepřibrala jako u calibrum nebo gravital 😉
No vidíš Jablu a já už si myslela, že máme nejdražší lékárny v republice 😉 🙂 🙂 🙂
holky, taky ho uzivam na doporuceni Dr. 😉
Prosím o radu.Beru Femibion před otěhotněním,do 12 tt a teď od 12 tt s DHA. Kamarádka me ale trochu vylekala,když mi řekla,že jí doktor řekl,aby s preparáty v těhu brzdila,neboť dítě je vyhnáno chemicky a prý jsou mimča pak velká a jsou velké problémy při porodu. Doslova mi řekla,"bacha brzdi,nebo dítě neporodíš" Nemáte někdo zkušenost,co je na tom pravdy?Dík
lenditko je to blbost....
když jsem čekala Terezku, brala jsem vitamíny pěkně pravidelně (Calibrum Baby plan a pak Calibrum Mami) a měla 3,25kg a 50cm,takže tabulkové miminko. Naopak kamarádka, která nic nebrala porodila kluka 4,75kg a 52cm. Takže možná na tom něco bude a teď to neberu, ptž se mi po nich dělá zle, ale myslím, že zas tak neublíží. 😉 😉 😉
Holky, myslim, že je fakt dobrej, doporučuje ho i Mudr. Koucký na porodnici.cz, jsou tam o tom docela zajímavý články, sám říká, že je to úžasnej preparát, narozdíl od jiných 😉 Mluvím o Femibion 800 Metafolin. Ale asi ho budu brát jen první trimestr, dál už ne 😉
Ahoj, já užívala nejdřív Calibrum Baby Plan a apak přešla na Femibion. Doporučila mi ho i moje doktorka, prý je lepší.
Já si teď kupuji Femibion 400 + DHA a stojí mě okolo 500 Kč, to je pravda....
Ahojky, já taky beru Femibion. Prve mi ho napsal doky, pak jendou v lékárně nebyl, tak jsme si koupila Gravitala a teď jsem zase na Femibionu. U nás v lékárně taky stojí balení na 2 měséce kolem 200, ale to není ten silný, snad dvoustovka?
ahoj holky ja taky beru femibion 800 ted před ET a mam ho brat i po na dop.Dr.prej je moc dobry ...
Tak já ten Femibion doporučuji takyje tam hodně vitaminů a kdo jich moc nepřijimá ze sztravy tak jako já tak je vyborný. Je Femibion 800 ten je do 12 tt a potom je myslím 400 a ten je od 12 tt až do kojení. Ten druhý je o něco dražší, ale co by člověk neudělal pro mimi 😉
Jestli se někdo bojí, že bude mít větší mimčo když bude brát vitamíny tak doporučuji od toho čtvrtého měsíce brát třeba tabletku obden 😉
Holky taky beru Femibion 800 na radu gyndaře 😉 . Beru ho prozatím jako snažilka jen obden (Femibion to má tak napsané na svých internetových stránkách), ale až bude těhu tak ho chci brát kadý den. A jsou to sice nejdražší vitamíny, ale myslím, že zdraví miminka za to stojí! 😉
Přesně tak taky si myslím, že člověk by se neměl koukat na peníze, ale dát mimču vše co si žadá 😉
ahojik holky..chtěla bych začít brát ten FEMIBION..snažíme se o mimi.Na jaký se mám teda ptát v lékárně?Děkuju.
ahojky, mě byl doporučený od doktora. A nemůžu si ztěžovat. Myslím, že tam je i víc vitaminu než v Calbrum baby plan.