Story roku. Který příběh vás pobavil nebo utkvěl v paměti?

zelenaesmolda
31. pro 2020

Tak mile damy,je tady zaver roku a protoze o vyzivne trolli diskuze neni tady na MK nouze,napadlo me zalozit diskuzi na tema story roku.Ktery pribeh vas nejvic pobavil nebo jinak utkvel v pameti?

pipi_puncocha
31. pro 2020

Husky 😳

A všechno nejlepší do Nového roku.🥂

gramar
31. pro 2020

Voda ze záchodu, na to jen tak nezapomenu :D

Také přeji vše nejlepší do nového roku, hlavně pozitivní mysl a negativní testy (ne ty těhotenské :D )

natysnovec
31. pro 2020

Story o otehotneni ze zachoda🤣🤣to nemelo chybu🥳🥳🤣🤣

zelenaesmolda
autor
31. pro 2020

@pipi_puncocha
Huskyho si taky pamatuju

bramarfi
31. pro 2020

Mrtvý Mikulášek. Tu káču by patřilo chytnout za pačesy a proplesknout zleva zprava. A pak jí naordinovat psychiatra.

ba2te
31. pro 2020

@bramarfi To byl ten příběh o tom 3měsíčním chlapečkovi? To nebyla pravda? 😲 Já sem nechodím každej den, tak mi to asi uniklo ...

codal
31. pro 2020

Mimo už zmíněných něco s varlatama 15.leteho syna i s detailní fotkou (chvíli před tím něco s penisem, asi stejný autor) a pak matka, co jí syn viděl nahou..

amazonkajanik
31. pro 2020

@zelenaesmolda mixovaci Karin,asi 😁
Ale spíš než příspěvky,mě baví komentáře 😂

elencze
31. pro 2020

vše nejlepší do nového roku, v pozitivním slova smyslu pro mě byla nejlepší diskuze s duchařskými příběhy, a v tom trollím, ono to asi nebylo letošní, ale vyskočilo to na mě letos, jsem těhotná, nemám partnera a neumím se dole oholit, jak to děláte vy.

gruyerre
31. pro 2020

Husky, ale to byl prosinec roku 2019. Letos se tomu nic nevyrovnalo.

bramarfi
31. pro 2020

@ba2te Ne, nebyla. O moc víc o tom nevím. Jestli Mikulášek vůbec byl nebo je reálný v péči matky, která ho prohlásila za mrtvého, je otázka, kterou už nikdo nezodpoví.

gruyerre
31. pro 2020

@bramarfi o čem to mluvíš? Někdo si vymyslel smrt svého dítěte? 😲 To nebyla pravda to mrtvé miminko před pár týdny?

bramarfi
31. pro 2020

@gruyerre Ne, nebyla.

drakenn
31. pro 2020

@bramarfi 🤪, no to snad ne? Jak se na to přišlo, že je to vymyšlené?

nazka
31. pro 2020

@gruyerre a co byl husky?

misu8
31. pro 2020

@bramarfi to byl ten chlapeček, jak se za něj tady někdy v půlce prosince zapalovaly svíčky - vkládaly se fotky svíček? To je hrůza, že má někdo potřebu se takhle zviditelňovat. Zasáhlo to tu hodně lidí. Bych se bála, aby se to pak třeba nesplnilo. O takových věcech se nelže.

nazka
31. pro 2020

@misu8 podle mě ten troll ani dítě neměl

gramar
31. pro 2020

Tak to je ale na přesdržku, takové tvrzení...

Jinak Husky už jsem někde četla několikrát, ale vůbec nevím o co šlo...?

misu8
31. pro 2020

@nazka jestli to je opravdu ta uživatelka, kterou mám na mysli, takto teda musela být dlouhodobá lež, několikaletá snaha otěhotnět, pak se jí narodil chlapeček, jméno si nepamatuju, a právě v půlce prosince zemřdl. Bylo mu pár měsíců. Teda takhle dlouhodobě lhát za účelem zasáhnout spoustu lidí...to je hnus. Ale třeba jsem se spletla a ten trol neni tahle maminka

lilian2111
31. pro 2020

@bramarfi mě bylo divny že ji byl smazaný profil.... 🙈

amazonkajanik
31. pro 2020

@misu8 dá se to ještě dohledat ?

felixfelicis
31. pro 2020

@misu8 Pokud je to uzivatelka, kterou myslim (pribeh jsem si nestacila precist, nez byl smazany), tak jsem s ni byla ve skupince o tchynich a tam psala normalni, uveritelne znejici historky ze zivota...tak je mi to tezko uverit, ze by to byl uplny troll. Kazdopadne lhat o smrti ditete je pro me nepredstavitelne...

pipi_puncocha
31. pro 2020

@nazka @gramar Husky ve zkratce: věřící rodina, pubertální dcera zamknutá s Huskym v pokoji, matka špehovala. U nás venčí jeden pán dva psy této rasy, vždycky když ho potkám, tak si na to vzpomenu.😅

gramar
31. pro 2020

@pipi_puncocha O bože, nééé... 😂 Taky tu máme husky, tak to mám do konce dnů o zábavu postaráno 😅

misu8
31. pro 2020

@amazonkajanik zkoušela jsem to dohledat na zdi a nepodařilo se. Ten chlapeček se narodil v srpnu, myslím, že někdo psal v diskuzi na zdi, že uživatelka je členem skupiny srpnovek. Ale třeba opravdu mluvím o někom jiném. Nerada bych, kdybych se pletla a dotyčnou maminku by tohle asi dost ranilo. Že jí někdo nařkne ze lži o takové tragédii.

bramarfi
31. pro 2020

@misu8
@felixfelicis Holky, na zdi u uživatelky camelinka https://www.modrykonik.cz/blog/camelinka/

příspěvek z 21. prosince, rozhořčený smajlík...
To je ten příběh, který beru jako dno letošního roku...

nazka
31. pro 2020

@pipi_puncocha jo počkej, to si začínám vybavovat 😂😂 tak díky za připomínku 🤭

amazonkajanik
31. pro 2020

@bramarfi tak to je masakr. Když si vezmu,jak je asi mamince,co jí v listopadu umřel syn a holky tady z konika jim poslali dárky,aby měli aspoň příjemné vánoce a dočte se,že je někdo schopný si vymyslet smrt miminka 😣

orchidis
31. pro 2020

@zelenaesmolda Já už tu moc nejsem, ale zaujala mě strory o kočce, co údajně řekla jednu křivou větu proti tchýni a skončila raz dva bez dítěte. To nemyslím ironicky, ani arogantně, prostě mi z toho jen spadla brada. Doteď nevím, jestli to byl troll nebo co. A pokud to byla pravda, tak by mě zajímalo vyústění.

gramar
31. pro 2020

@bramarfi Tak tohle je opravdu drsný...