Tak mile damy,je tady zaver roku a protoze o vyzivne trolli diskuze neni tady na MK nouze,napadlo me zalozit diskuzi na tema story roku.Ktery pribeh vas nejvic pobavil nebo jinak utkvel v pameti?
Voda ze záchodu, na to jen tak nezapomenu :D
Také přeji vše nejlepší do nového roku, hlavně pozitivní mysl a negativní testy (ne ty těhotenské :D )
Story o otehotneni ze zachoda🤣🤣to nemelo chybu🥳🥳🤣🤣
@pipi_puncocha
Huskyho si taky pamatuju
Mrtvý Mikulášek. Tu káču by patřilo chytnout za pačesy a proplesknout zleva zprava. A pak jí naordinovat psychiatra.
Mimo už zmíněných něco s varlatama 15.leteho syna i s detailní fotkou (chvíli před tím něco s penisem, asi stejný autor) a pak matka, co jí syn viděl nahou..
@zelenaesmolda mixovaci Karin,asi 😁
Ale spíš než příspěvky,mě baví komentáře 😂
vše nejlepší do nového roku, v pozitivním slova smyslu pro mě byla nejlepší diskuze s duchařskými příběhy, a v tom trollím, ono to asi nebylo letošní, ale vyskočilo to na mě letos, jsem těhotná, nemám partnera a neumím se dole oholit, jak to děláte vy.
Husky, ale to byl prosinec roku 2019. Letos se tomu nic nevyrovnalo.
Tak to je ale na přesdržku, takové tvrzení...
Jinak Husky už jsem někde četla několikrát, ale vůbec nevím o co šlo...?
@nazka jestli to je opravdu ta uživatelka, kterou mám na mysli, takto teda musela být dlouhodobá lež, několikaletá snaha otěhotnět, pak se jí narodil chlapeček, jméno si nepamatuju, a právě v půlce prosince zemřdl. Bylo mu pár měsíců. Teda takhle dlouhodobě lhát za účelem zasáhnout spoustu lidí...to je hnus. Ale třeba jsem se spletla a ten trol neni tahle maminka
@bramarfi mě bylo divny že ji byl smazaný profil.... 🙈
@misu8 dá se to ještě dohledat ?
@misu8 Pokud je to uzivatelka, kterou myslim (pribeh jsem si nestacila precist, nez byl smazany), tak jsem s ni byla ve skupince o tchynich a tam psala normalni, uveritelne znejici historky ze zivota...tak je mi to tezko uverit, ze by to byl uplny troll. Kazdopadne lhat o smrti ditete je pro me nepredstavitelne...
@pipi_puncocha O bože, nééé... 😂 Taky tu máme husky, tak to mám do konce dnů o zábavu postaráno 😅
@amazonkajanik zkoušela jsem to dohledat na zdi a nepodařilo se. Ten chlapeček se narodil v srpnu, myslím, že někdo psal v diskuzi na zdi, že uživatelka je členem skupiny srpnovek. Ale třeba opravdu mluvím o někom jiném. Nerada bych, kdybych se pletla a dotyčnou maminku by tohle asi dost ranilo. Že jí někdo nařkne ze lži o takové tragédii.
@misu8
@felixfelicis Holky, na zdi u uživatelky camelinka https://www.modrykonik.cz/blog/camelinka/
příspěvek z 21. prosince, rozhořčený smajlík...
To je ten příběh, který beru jako dno letošního roku...
@pipi_puncocha jo počkej, to si začínám vybavovat 😂😂 tak díky za připomínku 🤭
@bramarfi tak to je masakr. Když si vezmu,jak je asi mamince,co jí v listopadu umřel syn a holky tady z konika jim poslali dárky,aby měli aspoň příjemné vánoce a dočte se,že je někdo schopný si vymyslet smrt miminka 😣
@zelenaesmolda Já už tu moc nejsem, ale zaujala mě strory o kočce, co údajně řekla jednu křivou větu proti tchýni a skončila raz dva bez dítěte. To nemyslím ironicky, ani arogantně, prostě mi z toho jen spadla brada. Doteď nevím, jestli to byl troll nebo co. A pokud to byla pravda, tak by mě zajímalo vyústění.
Husky 😳
A všechno nejlepší do Nového roku.🥂