Ahoj,je mi 31 let.Bude to rok co jsem sama.Poslední vztah jsem měla 5 let.Bývalý mě čtvrt roku podváděl a já to náhodou zjistila...V práci jsem za tu dobu povýšila,začala se věnovat sama sobě a svým koníčkům a při tom koníčku jsem potkala muže se kterým jsme už skoro rok i dobří přátelé.Včera se ale stalo co jsem nečekala-vyznal se mi že mě miluje.Asi jsem si toho měla všimnout dříve a popravdě já to cítím celou dobu že mi není lhostejný ale vždy jsem si řekla no tak ale nechám to být protože - je o 7 let mladší.Nikdy jsem mladšího neměla.Vím že chlapy tohle neřeší ale u ženský si poklepou na hlavu proč má tak mladýho atd...Já i přes můj věk vypadám stále na 18,pořád po mě chtějí všude občanku a když se zamnou někdo otočí, většinou jsou to ještě studenti...Na jednu stranu je to výhoda,neřeším ještě první vrásky a tak. 😀 Na děti se ještě necítím.Moje otázka zní, měli jste někdy mladšího?Může to klapat? Třeba zním staromódní ale trochu by mě děsila reakce okolí. Může to klapat?
Já bych do toho nešla. Jednak se mi vždy líbili starší muži a hlavně proto, že jsem strašný ješita a během let bych určitě pořád myslela na to, že by mohl mít mladou holku. Teď děti nechceš, za dva, tři roky to můžeš vidět jinak a ten kluk bude pořád ještě docela dost mladý na otce. Až tobě bude 40 a začneš jako ženská patřit do starého železa, jemu bude 33 a bude to kocour v nejlepších letech. Jak píšu, já bych to prostě nesnesla, aby vypadal lépe než já 😀 Ale určitě fungování vztahu na tomhle neleží, lidi si nerozumí napříč věkovými kategoriemi 🙂 Na tvém místě bych to zkusila, proč ne. Vždyť z toho nemusí být hned veselka ne? A když jsi sama, proč si neužít románek s mladým masem 🙂
Mám o 7 let mladšího partnera. Někdy je to náročné, někdy je na zabití, protože až po svatbě začal dohánět, co zameškal 😃 Ale v hlavních věcech se shodneme, on oceňuje, že má starší rozumnou ženskou, mě se líbí, že mám mladého, hezkého a pracovitého chlapa.. Okolí si velice brzo zvyklo a myslím si, že ve vztahu jsou důležitější věci než věk. Radši mám mladého a pracovitého, který mi umožňuje mít domácnost pevně v rukou a vše organizovat (což oběma vyhovuje), než staršího diktátora, co by neuměl přitlouct hřebík například. Takže věku se neboj, to je to poslední. Držím palce ❤️
Okolí s vama žít nebude. Pokud je ti s ním fajn, splňuje co od života chceš, proč ne
Ja by som do toho išla a nepovedala by som, že chlap vek neriešia. Môj kamarát si nevie predstaviť vzťah s mladšou ženou a aj mal všetky partnerky staršie takže ak vám dvom ten vekový rozdiel nevadí a rozumiete si tak by bola škoda to zahodiť len preto, že je mladší.
Můj muž je mladší o 9 let, a jsme spolu už skoro 15 let. Pořád nám to klape, rozdíly už dávno nevnímáme 😊
Pokud ten rozdíl neni 10 a více let, tak proč to nezkusit. Mně se zdá, že ty starší ženy ve vztahu jsou spokojene a mladší muži zase hodně zamilovani a víc si starší ženy váží. Co bude, člověk nikdy neví ani se stejně starým partnerem. Hodně štěstí!
Za zkoušku nic nedáš 😊
Asi takhle - někteří chlapi jsou zralí i ve 23, někteří nejsou ani v 50. Pokud to nezkusíš, tak to nezjistíš 😉
Okolí neřeš, hele záleží na chlapovi, já mám o 5 let mladšího chlapa a sme v pohodě, neměnila bych ani za milion, kámoška ma chlapa o 10 let staršího než ten můj a takového bych nakopala, horší jak malé děcko upřímně
7 let je nic.šla bych do toho.Mě se líbí ještě mladší..🙈😉
Nesla bych do toho. Mám preferenci starších chlapů, minimálně o 10 let, tohle bude ještě takový chlapec. Ale pokud jde jen o zábavu a nic vážného, tak zase proč ne
7 let není zas tak velký rozdíl. Pokud si rozumíte, tak proč ne. Ale pokud vám to bude klapat, tak bych si brzy vyjasnila případné založení rodiny. Jestli ano a kdy. Abys v petatriceti nezjistila, že se na to ještě dalších pět deset let necítí zatímco tobě ujíždí vlak.
Mám manžela teda jen o dva roky mladšího, ale 7 let se mi nezdá tolik. Minimálně bych tomu dala šanci a pak se uvidí. Ja měla staší i mladší partnery a záleží na té osobě. Věk je jen číslo. Ve 40 rozhodně ženská nepatří do starého železa.
V rodine mame jedno manzelstvo s 5 rocnym rozdielom, v praci tiez a susedin syn ma zenu o 11 rokov starsiu. Vsetky tieto pary su spolu velmi dlho, uz maju okolo 60ky.
Jediné co bych si s ním zavčas vyjasnila je případná chuť do zakládání rodiny (pokud teda děti a rodinu chceš) - ale to chce mít vlastně s jakýmkoliv chlapem... 🙂
Máma má partnera mladšího o 17 let, jemu bylo 27 když si spolu začali. A třeba okolí to přijalo docela dobře, vlastně i babička (její máma). Ona je povahou hodně mladá, vychazeji spolu i po 6 letech dobře. Jediný spor měli ze začátku ohledně dětí, on chtěl a ona už ne. Já bych do toho šla, si nezadana, tak proč ne. Možná bych jen v zacatecni fazi vztahu zkusila zjistit, jaký je jeho pohled na děti. Je fakt, že ty za pár let můžeš chtit a on si bude připadat ještě moc mladý. A nebo také ne 🙂
Také jsem to řešila. Kamarádka mi na to řekla, že kdyby šlo jen o to si užít mám to udělat. Nechtěla jsem, bránila se dvoření. Jsme spolu sedm let, pět let po svatbě a máme téměř tříletého syna.A funguje to. Předchozí starší přítel měl zájem jen sám o sebe a svou radost. Nikdy jsem nechtěla děti a teď nelituji jediného dne. Je mi 38. Nebála bych se toho. Držím palce 🙂
Dodám, že všude jsou mráčky a trápení
Moji mámě je 56 a má manžela,kterému je 34.. klape jim to už spoustu let.na první pohled to je fakt divný,ale hlavně že jsou spokojený oni
Ahoj mám přítele o 6 let mladšího a je nám spolu dobře jsme spolu už 4,5 roku a jsme šťastní klape nám to..
@irmamala Jo tak to já taky nemám. Kozy mám nové takže ty jsou teď lepší jak ve 25, ale mně jen zarazilo, že píšeš ve čtyřiceti do starého železa. Musím teda říct, že manželovi bude 35 a je to super mít mlaďocha, který cvičí není líný a nemá problém s erekcí.😊👍Je to úhel pohledu. To je taky celé.😉
Je mi 33 mám manžela je mu 26. Když jsme se poznali, jemu bylo 19 já v rozvodovým řízení s jedním dítětem. Byl a je do dnes nejvíc chlap, než jakýkoliv o dost starší, kterého jsem kdy měla. Snažila jsem se držet si odstup, říkala jsem si, že nebudu motat hlavu mladými klukovi. No a víš co? Nepodařilo se mi to a nedaří se mi to do dnes, jedeme spolu sedmý rok, z toho 3 roky manželé a k tomu krásný a úžasný společný syn.
On je moje životní výhra, nikdy jsem nebyla šťastnější.
Takže holka, za mě. Jdu do toho a absolutně neřeš ostatní.
PS: Velká výhoda že je mladší je i v sexu, může pořád pořád a pořád..win win 🤣🤣
Okolí neřeš, ber to podle sebe, přitahuje tě, líbí se ti, rozumíte si? Pokud ano, jdi do toho 🙂. Klapat to může i nemusí, ale to se starším chlapem taky.