Špatný pocit. Poslechnout intuici?

13. led 2022

Poslechli by jste intuici když by jste měli z něčeho jen špatný pocit? DceRa jede zítra na výlet a já mám z toho blbý pocit. Možná je to tím že se dlouho nikam nechodilo a nejezdilo, ale nevím. Bojuji s tím celý den. Sama mi řekla že se jí nechce. Hlavně se mi moc nesmějte 🙈🙈 ale tohle se mi ještě nestalo.

jittuli
13. led 2022

Pokud to jde, tak bych to zrušila 👍

neomenia
13. led 2022

Poslechla bych svuj pocit.

nazka
13. led 2022

O jaký výlet se jedná? Jak daleko, jakou dopravou, atd..

klokanka31
13. led 2022

Já když měla špatný pocit tak se mi vždycky vyplatilo spolehnout se na intuici. Nikam bych ji neposílala...

autor
13. led 2022

Děkuji všem za názory 🙏 není to daleko, cca 30min autobusem. Jedou do solné. Kdyby tvrdila, že se vyloženě těší, ale takhle asi poslechnu svůj vnitřní hlas. Uděláme si nějaký den pro sebe radši.

gracinka7
13. led 2022

Já mívám špatný pocit často. Občas oprávněně, občas zbytečně.

biciklissie
13. led 2022

Ono hodně záleží na tom, jaká jsi ty. Pokud pozitivní, vše bereš lehce, kladně a optimisticky, tak bych zpozornela. Pokud jsi jako já, stresar, co za vším vidí nějakou tragédii, nehodu, a to hlavně u svých blízkých, tak bych na to moc nedala.

orisek56
13. led 2022

Můj anděl strážný mi radí často, takže ano, dám na vnitřní hlas, když jsem "neposlechla" tak to vždycky nedopadlo dobře.

irmamala
14. led 2022

Těžko říct, já jsem taková černá kronika, že kdybych měla dát na nějaké svoje vnitřní obavy, tak nevylezou z baráku 😀 Ale pokud ani ona nechce jet a ty z toho nemáš dobrý pocit, tak bych se na to vykašlala.

novamamina
14. led 2022

Taky tohle mívám... A když se na pocit vykaslu tak se většinou něco posere 🤣. Jenže to poslední dobou konci tak, že sedíme doma. A to mě už nebaví.

nazka
14. led 2022

Jak to dopadlo?

autor
14. led 2022

@nazka dopadlo to probdělou nocí, jsme nemocný obě dvě 🤦‍♀️ každopádně si snad otevřu věštecký koutek 😄

klokanka31
14. led 2022

😮 to je mazec, něco vážnýho?

autor
14. led 2022

@klokanka31 nene v pořádku zatím, teplota, dcera afty v puse, já bolest v krku, rýma. Taková klasika. Doktor má až v pondělí tak uvidíme.

nazka
14. led 2022

Tak hlavně přeji brzké uzdravení!

klokanka31
14. led 2022

Taky přeju brzké uzdravení 🍀🍀

nykita
15. led 2022

Vnitřní hlas alespoň mě zatím vždy napověděl dobře 🙏.

luckawm
15. led 2022

Hele já jsem na tohle “blázen”. Věřím svým pocitům. S mamkou jsme na sebe i “nepojené” a většinou když ji chci volat, řekne mi, že mi zrovna chtěla volat nebo když někde spolu jsme a s někým mluvíme tak odpovídáme ve stejný čas stejnou větou nebo slovem. Často mě v životě a v rozhodnutích vedou různé znaky které potkám v každodenním zivote. To člověk pozná. A jednou mi známa řekla, že když si nejsem jistá tak mám požádat “nahoru” o znamení. Když si měla tchyně vezt děti k ni na jednu noc byla jsem děsně nervózní a nevedela jsem jestli je to správný. Ona řídí dost divne. Já se s jejím řízením neztotožňuju a tak jsem si prala vidět koně jestli mám děti opravdu k ni do auta dat a jen co jsem si to v hlavě dořekla tak jsem na monitoru kamer( které máme na domě) viděla jet povoz s koňmi 🤷‍♀️♥️. Ulevilo se mi a spadl mi kamen ze srdce, ze je muzu pustit. Možná je to pro někoho kravina, ale já na tyhle věci verim. A měla jsem děsný strach, ze to je kravina a žádného koně neuvidim a budu muset vymyslet proč ji ke nedat nebo sebe ujistit proč ji je dat. Jo a ještě na me vyskočil ten den příspěvek na FB a týkalo se to koní 🤷‍♀️😁.
Ale já na takové věci verim no…

veronicka89
15. led 2022

Poslouchám svůj pocit ...
Kvůli výpovědi ...kvůli rád ostatních...

Ale zas jako tohle mívám taky občas...a nikdy se nic nestalo...

Nerušila bych...

amenophus
16. led 2022

@luckawm taky jsem takhle napojena na svoji mamku, i kdyz co se mi narodila dcera tak o neco min. Ale dvakrat jsme s mamkou mely prihodu, ktera me, jakozto velmi racionalne uvazujiciho cloveka vericiho vede a faktum a ne poveram, hodne rozhodila. Jednou se to tykalo blbosti - zdalo se mi, ze jsem s nasima na chate a mama najednou z kuchyne jeci ze je ve drezu obrovskej pavouk (ona ma desnou arachnofobii). No a druhej den jsme si skypovaly a vypravela mi, jak mela infarktovy rano ze byl ve drezu obrovskej pavouk. A ta druha situace, z toho se mi dela spatne jeste ted po nejakych 15 letech.
Takze ja se snazim trochu rozpoznavat kdy je to takovahle "prorocka" intuice (zvlaste pokud se mi o tom i v noci zda) nebo jen moje klasika ze jsem plasan a vzdy si predstavuju nejhorsi scenare (to byva dost casto).
Pokud poznam, ze je to skutecne intuice a ne fantazie (takovy hlubsi pocit, takova jistota prochazejici z nejakeho hlubsiho podvedomi), posloucham to a vzdy se to vyplatilo (a kdyz s tim neslo nic delat tak to byl pak vzdy trochu prusvih). Ale pokud si nejsem jista ze je to ono, proste situaci zhodnotim racionalne a pocity potlacim.