Sousedské vztahy. Je tohle v pořádku?

nikolnike
5. únor 2024

Dotaz.. Soused pracuje u policie.. Jezdí si domů docela často služebním autem v pracovním.. Tudíž je nejspíš ve službě.. Parkuje nám tady pomalu před domem.. Jednou ráno jsem vstávala na ranní a dokonce tady měl odstavené auto a očividně si chrápal.. Je tohle v pořádku? Jelikož nemáme moc dobré sousedské vztahy a dělá nám akorát problémy tak mám sto chutí pořízené fotografie zaslat na příslušný orgán zda je normální že pan policajt z mých daní si jezdí domů když je v práci jak se mu zlíbí..!? Váš názor na věc?

nanyh
5. únor 2024

Žij si svůj život a nechovej se jako semetrika🙂

rnika
5. únor 2024

No pokud by vám bránil ve výjezdu vašeho auta, pak by se ozvala....nejprve slušně s ním. Případně dál. Pokud vám v odjezdu nijak nebrání zaparkovaným autem. Neřešila bych to.

daruna
5. únor 2024

bonzovat se nemá, ale hlásit se to musí, nebo tak nějak

nikolnike
autor
5. únor 2024

@rnika ve výjezdu mi nebrání.. Ale může si stát před svým barákem.. Tohle mi přijde jako nějaká snad provokace.. On si myslí když je pan policajt že si může dělat co se mu zlíbí..

pavca1982
5. únor 2024

Přej a bude ti přáno.

mourovatakocka
5. únor 2024

@nikolnike Třeba se s ním žena pohádala a tak chudák spal v autě 😜 Neřeš, nepátrej. Víš prd, jak to má se služebním autem, jestli si náhodou benzín domu neplatí. Stejně tak víš prd, jaké má služby a kdy je tudíž skutečně v praci. Že se neprevlikne je snad jeho problém. Před garáží vám snad neparkuje. Nepíšeš, jaké máte spolu problémy, ale pokud budeš brát každé něčí nadechnutí jako provokaci, brzo se připravíš o zdraví.

veruuu_kubesovic
5. únor 2024

@nikolnike
a k čemu je dobrá tahleta hysterie? Doporučila bych ti nezávidět, protože máš evidentně na sousedy pifku buhvi proc 🤷‍♀️ A že je policajt je celkem fuk, i kdyby to byl zedník...
Ale ty se evidentně nudíš a stalking už je dneska trestný...

pavca1982
5. únor 2024

,,On si myslí když je pan policajt že si může dělat co se mu zlíbí.."Ta věta sama o sobě už zní nějak tak trochu zákeřně.Asi máš averzi na policajty ne?😊Štve tě to hodně, že se nepřevlíká?Domů si klidně jezdí služebním autem to přece nikdo nedělá? A ještě za tvoje peníze...🙉

klokanka31
5. únor 2024

@nikolnike Závidíš že ty doma policajta nemáš nebo co? I kdyby si domů jezdil v růžovém ferrari tak tobě to může být fuk...

lentilkah
5. únor 2024

Jee a ja cekala, ze si tu vyleju srdicko, jak sousedovi steka pes cely dny i noci 😂

klokanka31
5. únor 2024

@lentilkah Tohle bude troll 😕

glimmer
5. únor 2024

@nikolnike kdyby se všichni starali o sebe, tak bude o všechny postaráno a na světě bude fajn ...

nikolnike
autor
5. únor 2024

@klokanka31 jo troll jsi tak možná ty..

klokanka31
5. únor 2024

@nikolnike Proč já? Ty máš profil založený teď v únoru, a diskuze kterou by ani v televizi nevymysleli...

radecka1
5. únor 2024

@nikolnike A před domem je tvůj pozemek? Taky mě občas štve, když sousedí parkují před naším domem, ale vyhrazené místo tam nemáme, je to normálně na ulici, tak bohužel, kdo první přijede, ten parkuje. A pokud Ti za to stojí, bonzovat na někoho něco, když ani nevíš, jak to má, tak ho napráskej, ale garantuju Ti, že vaše sousedské vztahy to rozhodně nezlepší.

lentilkah
5. únor 2024

@klokanka31 Zrovna u tohohle verim, ze to troll neni.

amazienka
5. únor 2024

A chápeš, že může mít pohotovost?! Víš, jaký je to zásah do rodinného fungování? Když ho povolaj, musí se do určité doby hlásit a řešit problém.

hanka_12345
5. únor 2024

A proc mu to nereknes at si parkuje jinde? Na tohle pravo mas ale resit jestli v pracovni dobe jel dom si zdrimnout tak to asi ti muze byt uplne jedno. A msim si ze pokid nekam posles fotky bude mu jasny od koho jsou a pokud nemate uz ted ok vztahy tak po tomhle nastane peklo😃 kor bych se bala pokud je verejny organ..ten bude cihat kde slapnes.mimo silnic aby ti mohl ze sveho postu udelit pekne mastnou pokutu ci jiny trestíček.
Ozvala bych se pokud ti to jó vadí to parkovani a asi ho nechala zit(pokud mas hektarovy parkoviste a on si tam stoupne asi by mi to bylo jedno)

martt
5. únor 2024

@nikolnike Tak samozřejmě materiály můžeš poslat na příslušné orgány a stěžovat si. Ale nejdříve by jsi si měla zjistit, jak to doopravdy je. Aby se to nakonec neotočilo proti tobě. A vůbec pokud by na fotkách byl dotyčný tak by se mohl ohánět, že ti nedal souhlas k vyfocení apod..

kami1984
5. únor 2024

Vždy se musím usmát nad větou z mých daní.. a Ty si myslíš, že ten policajt neodvádí daně?

smajlinka
5. únor 2024

@glimmer Já vždycky koukám, jak jsou všichni tady v diskuzích tak tolerantní. Proč teda tolik nadávají na politiky. Ti jsou přeci taky placení že státního, ale přeci taky platí daně. Podle tohoto vzorce bysme je vlastně měli nechat dělat, co se jim zlíbí.
@daruna
@nany
@kami1984

barmil
5. únor 2024

@nikolnike takže závist? Proč bys ho někam praskla za to, kde stojí? Silnice je obecní, nikde není napsáno, že každý smí stát jen před svým domem. Tak ho přestaň spehovat a buď v klidu.

barmil
5. únor 2024

@amazienka přesně, je jasne dany dojezd a musí být v dany cas v plné výstroji, uniforma, zbran vše, na místě. Většinou to je na 24/48hod a fakt to je opruz.

klokanka31
5. únor 2024

Mně by zajímalo co za další problémy jí soused dělá, že na něj má takovou pifku

xxx3d
5. únor 2024

@nikolnike mě by zajímalo, jak si myslíš, že by tohle zlepšilo vaše blbý vztahy?

kami1984
5. únor 2024

@smajlinka možná tím, že jsem také státní zaměstnanec, takže mě vždy to, jak mi někdo platí výplatu, neskutečně vytáčí.. jo a politiky beru jako neskutečné vyžírky....

elvira
5. únor 2024

@nikolnike chápu, občas mě někdo nasere a pak bych mu s chutí zatopila. Ale držím se hesla: nebonzovat. Ona si ta karma lidí stejně najde i bez tebe a ty můžeš klidně spát.
A i kdybys souseda naprášila , tak si to ti policajti mezi sebou řeknou a prikryjou a budeš na tom hůř než předtím.
Tak si myslí o blbcovi a nech ho.

hanka_12345
5. únor 2024

asi jdme neporadili dobre,nebo spis nepadlo pozehnani z nasi strany tak si smazala ucet😅😂

martinka_33
5. únor 2024

No já to nevim, ale jestli mate blby vztahy a dela vam naschvaly tak bych mu to pri nejvlizsim naschvalu pripomnela, ze by se to jeho nadrizenym asi nelibilo 🤔

kristyn86
5. únor 2024

@kami1984 Ja delam socialni davky a kdyz mi rekne muj klient,ze si me plati ze svych dani,tak jdu do mdlob 😂😂😂 Nene,pane,to ja vas platim ze svych dani 😂😂😂